Sony KDL50W805 או SonyKDL50W828 או Sony KDL50W705 ? מה עדיף ?
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: Alon Rayhman
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום רב,
אני נעול על SONY מאוד ומתלבט בין שלושת המסכים :
Sony KDL50W805 או SonyKDL50W828 או Sony KDL50W705
אשמח לדעת מה הבדל בינהם ? ומה יותר מתאים לצפיה של SD (כי לא נראה לי שאוכל להבכחין בהבדל ב-HD).
תודה
אני נעול על SONY מאוד ומתלבט בין שלושת המסכים :
Sony KDL50W805 או SonyKDL50W828 או Sony KDL50W705
אשמח לדעת מה הבדל בינהם ? ומה יותר מתאים לצפיה של SD (כי לא נראה לי שאוכל להבכחין בהבדל ב-HD).
תודה
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

תודה רבה על התשובה,
מכיוון שאין לי כל עניין ב-3D רכשתי אתמול את ה-50W705 ב- olsale. מאוד מומלץ !
מכיוון שאין לי כל עניין ב-3D רכשתי אתמול את ה-50W705 ב- olsale. מאוד מומלץ !
נערך לאחרונה על ידי AlonRayhman ב 24/11/2014 14:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

תתחדש. גם אני קניתי את הדגם הזה מ-OLSALE. לא רוצה לבאס אותך, אבל אני שילמתי 4550
.
התקשרו אליי היום מההובלה. הבנתי שהם רק מובילים את המסך אלייך.
מי התקין לך אותו? האם הזמנת טכנאי של ישפאר?
מה הנוהל? אני לא רוצה לפתוח את המסך עצמאית, ולגלות שמשהו בו תקול.
התקשרו אליי היום מההובלה. הבנתי שהם רק מובילים את המסך אלייך.
מי התקין לך אותו? האם הזמנת טכנאי של ישפאר?
מה הנוהל? אני לא רוצה לפתוח את המסך עצמאית, ולגלות שמשהו בו תקול.
תגיד, אתה התקנת את הטלוויזיה על הקיר?
הטלוויזיה אצלי יושבת בשיפוע הפוך (פונה קצת כלפי מעלה) זה גם אצלך? רגליות הפלסטיק שמתחברות בתחתית המסך, שאמורות לדאוג לכך שהטלוויזיה תשב ישר, לא נכנסות עד הסוף, ולכן הטלוויזיה מוטה קצת כלפי מעלה.
הטלוויזיה אצלי יושבת בשיפוע הפוך (פונה קצת כלפי מעלה) זה גם אצלך? רגליות הפלסטיק שמתחברות בתחתית המסך, שאמורות לדאוג לכך שהטלוויזיה תשב ישר, לא נכנסות עד הסוף, ולכן הטלוויזיה מוטה קצת כלפי מעלה.
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

לא, עוד לא התקנתי את הטלויזיה. מחכה לסיום השיפוץ. תאמת אין לי מושג אם צריך להזמין טכנאי מישפאר או לעשות זאת לבד..
אני הזמנתי טכנאי (מגיע היום), אבל לא הייתה לי הסבלנות לחכות לו, והתקנתי לבד בסופ"ש.
יש ביו-טיוב סרטון הדרכה להתקנה בעברית, למרות שיש הבדלים קטנים, אבל בגודל זה עזר מאד..
הבעיה עם הטלוויזיה הזו היא שאי אפשר להשתמש במתקן אוניברסלי (VESA) להתקנה על הקיר, אלא רק במתקן שלהם (שמשמש גם כרגלית).
אם אתה רוצה להתקין אותה בזווית, אז תשכח מזה.
עוד נקודה מעצבנת היא שאי אפשר לחבר לה מצלמת רשת כדי לעשות שיחות סקייפ, למרות שיש לה אפליקציית סקייפ. חייבים מצלמה ספציפית של סוני (בעלת רזולוציה נמוכה יותר ממצלמות טובות של לוג'יטק).
גם מקלדת אלחוטית לא עבדה לי.
יש ביו-טיוב סרטון הדרכה להתקנה בעברית, למרות שיש הבדלים קטנים, אבל בגודל זה עזר מאד..
הבעיה עם הטלוויזיה הזו היא שאי אפשר להשתמש במתקן אוניברסלי (VESA) להתקנה על הקיר, אלא רק במתקן שלהם (שמשמש גם כרגלית).
אם אתה רוצה להתקין אותה בזווית, אז תשכח מזה.
עוד נקודה מעצבנת היא שאי אפשר לחבר לה מצלמת רשת כדי לעשות שיחות סקייפ, למרות שיש לה אפליקציית סקייפ. חייבים מצלמה ספציפית של סוני (בעלת רזולוציה נמוכה יותר ממצלמות טובות של לוג'יטק).
גם מקלדת אלחוטית לא עבדה לי.