אחריות של היבואן הרשמי ח.י. ל-3 שנים VIP
קודם כל, לדעתכם המחיר טוב?
דבר שני יש לי כמה שאלות לגביה
1. האם ירחיבו בעתיד את כמות האפליקציות הדלה שנמצאת ב-LG STORE? ומה נסגר עם התרגום דמוי GOOGLE TRANSLATE של מערכת ההפעלה... ממש איכזב אותי
2. מה ההבדל בין מערכת ההפעלה שלה לטלויזיות ישנות יותר כמו ה- la660y, מההרגשה שקיבלתי המערכת הישנה יותר נוחה ויכול להיות שגם בעלת אפשרויות יותר מגוונות?
3. ניסיתי להוריד כמה משחקים ואפליקציות שהרגישו לי עלובות ביותר... האם יש לכם כמה מומלצות/שימושיות?(שוב, זה לא שיש מבחר ענק)
4. אם יצא לכם להתנסות בסדרה הזו, מה דעתכם על איכות התמונה? ואיך כדאי לי לכייל את התמונה למצב הטוב ביותר?
5. ראיתי בהרבה סרטונים שאפשר לעשות תנועות עם השלט החכם לדוגמא V או לצייר מספרי ערוצים כדיי להעביר אליהם... לא הבנתי איך ולא הצלחתי לעשות זאת.
6. האם מישהו מכם עם טלויזיית 3D משתמש בהמרה מ2D ל-3D על גבי ערוצים רגילים? זה לא נראה כ"כ רציני, האם יש דרך לשפר את המנגנון הזה?
- דבר אחרון הוא, היתה לי התלבטות בין ה659Y שנרכשה אל ה-6610Y או 660Y (אין כ"כ הבדל) בסוף החלטתי ללכת על ה-659Y בגלל שהיא חדשה יותר הצלחתי לקבל עליה מחיר אטרקטיבי יותר, והיא מהיבואן הרשמי (אחריות, עברית וכו')
עכשיו הבנתי שב-659Y יש רק 2 רמקולים בהספק של 10W כל אחד, ולמשל ב-660Y יש 2 רמקולים וסאב (2.1) בהספק של 12W כל אחד
דבר שאכזב אותי, למרות ששומעים דיי טוב והבאס דיי ברור ב-659Y.
מעבר לכך אולי אני טועה אבל כמו שאמרתי ה-WEBOS הישן מרגיש יותר רציני ונח
כמובן שקצב הרענון ב659 הוא 500HZ לעומת 400HZ ב-660Y
אבל הרגשתי שגם המראה של ה-660Y יותר יוקרתי ומעוצב, למרות שהדגם ישן יותר
מה דעתכם על 2 הדגמים?
האם כדאי לי לחזור בי לפני שיהיה מאוחר?
האם למישהו יש/היה ניסיון עם הדגמים הנ"ל ועל מה הוא היה ממליץ?
כל תשובה/ עזרה תתקבל בברכה
תודה מראש!