השווצה ברמקולים החדשים ישנים שלי
-
natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
שלום לכולם,
כנראה שהכוכבים במערך נכון ואלת המזל חייכה אליי והצלחתי להשיג רמקולים מסוג GOODMANS MAGNUM K2, אני מצרף תמונות של הרמקולים ליד הרמקולים הנוכחיים שלי KEF CHORALE.
הגודמנס פשוט מפלצתיים והם בערך בגודל של החדר שלי !
הרמקולים ישבו אצל מישהו 15~20 שנה במחסן והוא חיפש למסור אותם ואני ממש ממש זכיתי, זה יותר טוב (גם נשמע יותר טוב) מכל לוטו =)
הרמקולים נשמעים מעולה ! למי שתהה
דייר סטרייטס מחכים לי:D
(השיר הראשון שנוגן היה BLACK BETTY של RAM JAM. דייר סטרייטס ו-WISH YOU WHERE HERE)
כנראה שהכוכבים במערך נכון ואלת המזל חייכה אליי והצלחתי להשיג רמקולים מסוג GOODMANS MAGNUM K2, אני מצרף תמונות של הרמקולים ליד הרמקולים הנוכחיים שלי KEF CHORALE.
הגודמנס פשוט מפלצתיים והם בערך בגודל של החדר שלי !
הרמקולים ישבו אצל מישהו 15~20 שנה במחסן והוא חיפש למסור אותם ואני ממש ממש זכיתי, זה יותר טוב (גם נשמע יותר טוב) מכל לוטו =)
הרמקולים נשמעים מעולה ! למי שתהה
דייר סטרייטס מחכים לי:D
(השיר הראשון שנוגן היה BLACK BETTY של RAM JAM. דייר סטרייטס ו-WISH YOU WHERE HERE)
-
- הגודמנס ליד הקורל הקטנטן
-
-
natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

נראה לי שזה 12 אינטש, אני מתקשה למצוא מפרט עליהם.harel כתב:ערב טוב
האם הוופרים שלך הם בגודל 13 אינטש?
בברכה...
כמו כן, חסרים גרילים יש אולי איזה מדריך להכנה?..באיזה בד להשתמש?
תודה
·
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
הי גודמנס עבדו עם יחידות של מספר יצרנים.. יש לי הרגשה שיש לך ברמקול וופרים של סיז 13 טינטש שהם מהמעולים שישנם
לדעתי הטוויטרים שם לא מקוריים אלו הם פיליפס מדור ה 160xxx לא רעים אם יודעים איך לרסן אותם..
אחלה רמקול..
מחר אכתוב לך על הגרילים. ממש פשוט...
לדעתי הטוויטרים שם לא מקוריים אלו הם פיליפס מדור ה 160xxx לא רעים אם יודעים איך לרסן אותם..
אחלה רמקול..
מחר אכתוב לך על הגרילים. ממש פשוט...
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
רמקולים נחמדים ומוצלחים, הדרייברים נראים מקוריים.
הוופרים "12 כמו המידים, הם מייצור עצמי של גודמנס
הבנויים רק עבור רמקולים מהסגנון הזה.
בחלק מהסדרות היו גם טווירים DT של גודמנס,
אבל היו גם עם הטוויטרים האלו של פיליפס.
הייתה גם סדרה עם הטוויטרים כמו שיש לך ב-KEF.
הוופרים "12 כמו המידים, הם מייצור עצמי של גודמנס
הבנויים רק עבור רמקולים מהסגנון הזה.
בחלק מהסדרות היו גם טווירים DT של גודמנס,
אבל היו גם עם הטוויטרים האלו של פיליפס.
הייתה גם סדרה עם הטוויטרים כמו שיש לך ב-KEF.
תתחדש על על הרמקולים אחלה מציאה 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- harel
- חבר ותיק

"גרילים" (מסכה קידמית לרמקולים
בוקר טוב
לגבי ה "גרילים" רצ"ב תמצית שתי שיטות בהן השתמשתי:
ראשית המסגרת:
שיטה אחת (שיטת "התמונה"): אתה יוצר מסגרת לגריל "מפרופיל עץ" (אפשר עם חתך מרובע או חתך מצולע) עם זויות 45 מעלות בפינות כדי שיתלכדו, בדומה לפרופיל מסגרת של תמונה
אני הלכתי לחנות מסגרות (הממסגרת תמונות) וביקשתי שתי מסגרות מוכנות (הם מייצרים) בגודל ה"גרילים" המבוקשים ובצבע פרופיל שחור. זה עבד מצויין
שיטה שנייה: אתה לוקח לוח MDF בעובי 12 מ"מ לערך (או יותר) בגודל הגרילים הרצויים. חותך אותו בסמוך לשוליים (כ 1-1.5 ס"מ מהקצה מבפנים, כך שנוצרת המסגרת המבוקשת (ראה תרשים שמאלי)
באותו אופן ניתן לשכלל מעט את השיטה כך שבלוח אתה חותך עם משור "ג'יגסו" את החורים עבור היחידות עצמן (תרשים ימני)
בד לגריל:
בכל חנות בדים שמוכרת בדי-ריפוד תוכל למצוא מבחר בדים "סטרצ'יים" (שניתן למתוח אותם)... הצבעים השולטים הם חום, אדום, ושחור, אבל ישנם הרבה אחרים, בעיקרון ניתן לצפות את המסגרת בכל בד שאתה אוהב... גם בבד ריפוד "רטרו" (כל עוד הוא לא עבה מידי ויחסום חלק מהצליל!!) אני לא רוצה להעיר את הגריזלים מריבצם רחמנא לצלן...
אני בחרתי בבד אלסטי שחור שהוא שקוף בחלקו ומשאיר רמז לגבי מה שיש מאחוריו. אבל, יש כאלו אטומים לחלוטין - שים אותם מול האור או מול חפץ כהה כשאתה בוחר, וזהה את מידת השקיפות...
יש לי חתיכת בד "חצי שקוף" שחור - אתה מוזמן לבוא לקחת..
הצמדת הבד:
הדבקה: עבדתי עם דבק חם עם החומר השחור (נר שחור)- חזק מאוד ולא נפרד אחרי זמן - דבק מגע ממולץ פחות לדעתי - הוא מתעייף וכיו"ב - אתה מוזמן להשאיל "אקדח דבק חם".
שיטת הסיכות אני משתמש בסיכות מאקדח סיכות (ישנם ידניים וישנם חשמליים) בדומה לדרך שמצמידים בד ריפוד...(עוטפים, מותחים ומצמידים) אשמח להשאיל לך אקדח חשמלי + סיכות או למתוח את הבד בייחד אתך אם תרצה.
בהצלחה! פרוייקט נחמד לרמקולים נחמדים...
לגבי ה "גרילים" רצ"ב תמצית שתי שיטות בהן השתמשתי:
ראשית המסגרת:
שיטה אחת (שיטת "התמונה"): אתה יוצר מסגרת לגריל "מפרופיל עץ" (אפשר עם חתך מרובע או חתך מצולע) עם זויות 45 מעלות בפינות כדי שיתלכדו, בדומה לפרופיל מסגרת של תמונה
אני הלכתי לחנות מסגרות (הממסגרת תמונות) וביקשתי שתי מסגרות מוכנות (הם מייצרים) בגודל ה"גרילים" המבוקשים ובצבע פרופיל שחור. זה עבד מצויין
שיטה שנייה: אתה לוקח לוח MDF בעובי 12 מ"מ לערך (או יותר) בגודל הגרילים הרצויים. חותך אותו בסמוך לשוליים (כ 1-1.5 ס"מ מהקצה מבפנים, כך שנוצרת המסגרת המבוקשת (ראה תרשים שמאלי)
באותו אופן ניתן לשכלל מעט את השיטה כך שבלוח אתה חותך עם משור "ג'יגסו" את החורים עבור היחידות עצמן (תרשים ימני)
בד לגריל:
בכל חנות בדים שמוכרת בדי-ריפוד תוכל למצוא מבחר בדים "סטרצ'יים" (שניתן למתוח אותם)... הצבעים השולטים הם חום, אדום, ושחור, אבל ישנם הרבה אחרים, בעיקרון ניתן לצפות את המסגרת בכל בד שאתה אוהב... גם בבד ריפוד "רטרו" (כל עוד הוא לא עבה מידי ויחסום חלק מהצליל!!) אני לא רוצה להעיר את הגריזלים מריבצם רחמנא לצלן...
אני בחרתי בבד אלסטי שחור שהוא שקוף בחלקו ומשאיר רמז לגבי מה שיש מאחוריו. אבל, יש כאלו אטומים לחלוטין - שים אותם מול האור או מול חפץ כהה כשאתה בוחר, וזהה את מידת השקיפות...
יש לי חתיכת בד "חצי שקוף" שחור - אתה מוזמן לבוא לקחת..
הצמדת הבד:
הדבקה: עבדתי עם דבק חם עם החומר השחור (נר שחור)- חזק מאוד ולא נפרד אחרי זמן - דבק מגע ממולץ פחות לדעתי - הוא מתעייף וכיו"ב - אתה מוזמן להשאיל "אקדח דבק חם".
שיטת הסיכות אני משתמש בסיכות מאקדח סיכות (ישנם ידניים וישנם חשמליים) בדומה לדרך שמצמידים בד ריפוד...(עוטפים, מותחים ומצמידים) אשמח להשאיל לך אקדח חשמלי + סיכות או למתוח את הבד בייחד אתך אם תרצה.
בהצלחה! פרוייקט נחמד לרמקולים נחמדים...
- harel
- חבר ותיק

הי
הנה כמה לינקים לרמקולים האלה עם חוות דעת של משפצים ומשתמשים מאוד חיוביות!
בחלקם יש את הטוויטר המדובר של "פיליפס" (כאמור - לא פחות טוב מהדגם האחר של גודמנס עצמה, ולפי האבולוציה- הפילפס "עולה יותר גבוה" / יותר נציל, בתדר מאוד גבוה)...
ניתן גם לראות בתמונות בלינקים, שגודמנס השתמשו במסגרת לגריל בשיטת "החורים ליחידות" (השמאלית בתרשים למעלה) בדומה ליצרנים בריטים אחרים כמו וורפדייל לדוגמה.
http://www.audiokarma.org/forums/archiv ... 50199.html
http://www.pinkfishmedia.net/forum/show ... hp?t=48498
http://www.google.co.il/imgres?imgurl=h ... 24&ndsp=16
הנה כמה לינקים לרמקולים האלה עם חוות דעת של משפצים ומשתמשים מאוד חיוביות!
בחלקם יש את הטוויטר המדובר של "פיליפס" (כאמור - לא פחות טוב מהדגם האחר של גודמנס עצמה, ולפי האבולוציה- הפילפס "עולה יותר גבוה" / יותר נציל, בתדר מאוד גבוה)...
ניתן גם לראות בתמונות בלינקים, שגודמנס השתמשו במסגרת לגריל בשיטת "החורים ליחידות" (השמאלית בתרשים למעלה) בדומה ליצרנים בריטים אחרים כמו וורפדייל לדוגמה.
http://www.audiokarma.org/forums/archiv ... 50199.html
http://www.pinkfishmedia.net/forum/show ... hp?t=48498
http://www.google.co.il/imgres?imgurl=h ... 24&ndsp=16
-
natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה לכולם,
כרגע אין לי יותר מידי זמן להתעסק אבל ברגע שיהיה אני יעדכן לגבי התהליך וההתקדמות
כרגע אין לי יותר מידי זמן להתעסק אבל ברגע שיהיה אני יעדכן לגבי התהליך וההתקדמות
ת.ת.ת רמקול נחמד מאוד היה לי אותו לפני כשנה ומחצה די כבד אם אני זוכר נכון,לצערי לא הקדשתי להם יותר משבוע לפני שפירקתי אותם
נדמה לי שבדיוק נפלו לידיי ליק 2060 וחשבתי שהליק טובים יותר למרות שלא השוויתי בינהם ראש בראש,טוב מילא.אם תצטרך חלקים בזול לרמקול הנל קרוס וופר מיד תגיד.נכון שהאלמנט של הבס משהוא?
נדמה לי שבדיוק נפלו לידיי ליק 2060 וחשבתי שהליק טובים יותר למרות שלא השוויתי בינהם ראש בראש,טוב מילא.אם תצטרך חלקים בזול לרמקול הנל קרוס וופר מיד תגיד.נכון שהאלמנט של הבס משהוא?- harel
- חבר ותיק

SHMUELM הי
האם התכוונת ל KEF?
אגב ה 2060 טוב! אבל ה 2075 לדעתי טוב ממנו.. תראו איזה מפלץ!!
היה לי לפני שנים ואין יותר להשיג....
http://www.hifihunter.com/2011/11/07/le ... -classics/
האם התכוונת ל KEF?
אגב ה 2060 טוב! אבל ה 2075 לדעתי טוב ממנו.. תראו איזה מפלץ!!
היה לי לפני שנים ואין יותר להשיג....
http://www.hifihunter.com/2011/11/07/le ... -classics/
רציתי להוסיף שבגודמנס הנל עקב האכילס שלהם זה האלמנטים של המיד לא יודע צליל רזה מידי קצת צורם אפילו אולי אם יש אפשרות לבודד אותו בתוך התיבה איכשהוא יעזור?8O לך תדע גם בליק המיד אינו מופרד לעומת אלמנט מיד ברמקולים של סיס גיי.בי,אל שיהיה מבודד מקופסא משלו גם בריצרד אלן יש קופסא מפלסטיק.
- harel
- חבר ותיק

הי ערב טוב..
אני מסכים..ב LEAK כל הסידרה היא טובה והוופרים שלהם מבוססים על הקונספט של הליק סנדוויץ'
יש להם באס הדוק ונהדר וחוץ מזה זו דוגמה לכך שהבריטים יודעים לעשות רמקולים
חסרים פה קצת בנוף המקומי רמקולים בריטיים (וארופאים בכלל) איכותיים..
בריטניה מולדת הB&W על הדגמים המיוחדים... לין איזובאריק ורבים נוספים
לא מגיעים לפה מספיק..מי לאחרונה ראה זוג הגון של טאנדברג או רווקס? (חוץ מידידי "גרפיטיס" שמפעיל מרגלים של
ה NKD ו KGB בכל היבשת הלבנה.. ואין עוף מוזר שהוא לא הביא תמונה שלו לפה..
)
בהצלחה!
אני מסכים..ב LEAK כל הסידרה היא טובה והוופרים שלהם מבוססים על הקונספט של הליק סנדוויץ'
יש להם באס הדוק ונהדר וחוץ מזה זו דוגמה לכך שהבריטים יודעים לעשות רמקולים
חסרים פה קצת בנוף המקומי רמקולים בריטיים (וארופאים בכלל) איכותיים..
בריטניה מולדת הB&W על הדגמים המיוחדים... לין איזובאריק ורבים נוספים
לא מגיעים לפה מספיק..מי לאחרונה ראה זוג הגון של טאנדברג או רווקס? (חוץ מידידי "גרפיטיס" שמפעיל מרגלים של
ה NKD ו KGB בכל היבשת הלבנה.. ואין עוף מוזר שהוא לא הביא תמונה שלו לפה..
בהצלחה!