איך מוסיפים קטגוריות?
יש לי בתיקיות מסודרות סרטים סדרות הופעות חיות וסרטי בלו ריי כל קטגוריה בתיקיה נםרדת
האם ישנה אפשרות שבמסך הראשי כמו שהתוכנה מראה לי סרטים וסדרות, היא תראה לי קטגוריות נוספות?
נניח הופעות חיות וסרטי בלו ריי?
נגיד שיהיה רשום live music וfull bluray?
האם ישנה אפשרות שבמסך הראשי כמו שהתוכנה מראה לי סרטים וסדרות, היא תראה לי קטגוריות נוספות?
נניח הופעות חיות וסרטי בלו ריי?
נגיד שיהיה רשום live music וfull bluray?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
כן אפשר, בסקינים מסוימים שמאפשרים להוסיף פריטים לתפריט הראשי.
מה שאתה צריך לעשות זה ליצור רשימת השמעה חכמה, יש לי במדריך הFAQ שבחתימה שלי כמה מילים על כך.
רשימת השמעה חכמה תסנן לך באופן 'חי' את הפריטים לפי מה שתגדיר, למשל אם תגדיר שכל סרט שהז'אנר שלו מכיל 'אנימציה' יופיע בה,
תוכל לקרוא לרשימה "סרטי ילדים" ואז להוסיף לתפריט הראשי את הקיצור דרך לרשימת השמעה הנ"ל
(למשל להוסיף אותה למועדפים, ואז דרך הגדרות הסקין להוסיף את התוסף לתפריט הראשי\תת תפריט)
בהצלחה.
מה שאתה צריך לעשות זה ליצור רשימת השמעה חכמה, יש לי במדריך הFAQ שבחתימה שלי כמה מילים על כך.
רשימת השמעה חכמה תסנן לך באופן 'חי' את הפריטים לפי מה שתגדיר, למשל אם תגדיר שכל סרט שהז'אנר שלו מכיל 'אנימציה' יופיע בה,
תוכל לקרוא לרשימה "סרטי ילדים" ואז להוסיף לתפריט הראשי את הקיצור דרך לרשימת השמעה הנ"ל
(למשל להוסיף אותה למועדפים, ואז דרך הגדרות הסקין להוסיף את התוסף לתפריט הראשי\תת תפריט)
בהצלחה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים