המלצה לרמקולים למחשב 2.1/2.0 - 600 עד 900 ש"ח

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
mzda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, אני מחפש רמקולים למחשב הנייח שלי, אני מחפש מערכת 2.1/2.0 ממש טובה והשתיים בנתיים ששמתי לב שהמון מדברים עליהם הם הZ623 של logitech והT3 של GigaWorks,
ההורים שלי נוסעים לאילת בראשון אז אולי יהיה אפשרות לקנות אותם אפילו בזול יותר, כרגע הZ623 לא במלאי שם בדקתי, יש במלאי את הT3.
בנוסף שמעתי על ה7C/8C/9C שהם גם טובות אבל לא ראיתי עליהם הרבה ביקורות כמו המערכות הקודמות.

עכשיו לשאלה, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על שתי המערכות האלה, האם יש לכם המלצה למערכת יותר טוב, והאם לדעתכם כדאי לי להוסיף כרטיס קול (אלא אם כן המערכת באה עם אחת).
אלא הפרטים שנראלי אתם צריכים:
http://prntscr.com/588fuy
http://prntscr.com/588g4j

אין לי שום כרטיס קול חיצוני.

בנוסף, יש לי את shure srh840, האם יש דרך לשפר את הסאונד שלהם? (הסאונד אחלה אבל אני רוצה להוציא קצת יותר מהר כי אני בטוח שהם יכולות)
הכוונה בלשפר זה האם כדאי לקנות מגבר או משהו כזה בשבילהם? או שהכרטיס קול שיש לי הוא מספיק?

אשמח אם תענו לי על שתי השאלות בנפרד ואם יש צורך בכרטיס קול לשניהם אשמח אם תמליצו לי משהו במשותף.

אנא קחו את התקציב למגבר/כרטיס קול בנפרד לרמקולים למעלה, התקציב של המגבר/הכרטיס קול ישקל בהמשך, אני לא יודע מה הטווח מחירים לכן אשמח אם תספקו אחד שהוא לא יקר כל כך

תודה מראש!

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

מוכרים בבאג רמקולים מחודשים של B&W MM1 בפחות מחצי מחיר חדש, לא תמצא רמקולים טובים יותר במחיר הזה.
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15458

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

zeev78 כתב:מוכרים בבאג רמקולים מחודשים של B&W MM1 בפחות מחצי מחיר חדש, לא תמצא רמקולים טובים יותר במחיר הזה.
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15458
...
וואו, נראה ממש טוב יחסית למחיר.
אני בהחלט הייתי הולך על זה במקום פותח השרשור.

mzda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

מה בדיוק מיוחד בהם? ראיתי שהסאונד שלהם ממש נמוך, יש להם באס טוב?
אני יוכל לשמוע אלקטרוני בזה בלי לסבול מחוסר באס?
אני לא יודע אם אני יקנה אותם רק בגלל שהם במבצע כי אני רוצה רמקולים איכותיים גם מבחינת הבאס וזה מערכת 2.0 שהבאס אצלה קצת חסר לי...
השאלה אם אני טועה לגבי הבאס?
תודה.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

mzda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

...
קראתי עליהם והסתכלתי על דברים אחרים שאנשים אומרים, אומרים שהבאס הוא לא מספק כמו מערכות אחרות, הסאונד עצמו טוב של הזמרים וכל אלה אבל העניין שאני מחפש גם סאונד טוב לזמרים וגם סאונד טוב לבאסים.
אני מחפש משהו שיתן לי גם מיד טוב וגם באס נקי ויפה, לא "אובר" באס אבל גם שלא יהיה חלש מידי.

המערכת הזאת לפי מה שאני יודע לא חזקה ממש ואם אתה מגביר אותה היא מתחילה לעשות רעשים ובעיות, אחרכ אתה צריך להמניך אותה לסאונד נורמאלי וזה מסתדר לאט לאט.

בכל מקרה, זה לא הרמקולים שאני מחפש למרות שהמחיר אחלה מ2500 ל800 שקל ירידה במחיר זה לא בשבילי.

אני מחפש מערכות 2.1 לסרטים ולשירים עם באסים טובים ומיד ריינג' טוב.

+אני לא מעוניין כל כך לקנות רמקולים "מחודשים"

תודה בכל זאת, עוד המלצות?

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

mzda כתב:
...
...
קראתי עליהם והסתכלתי על דברים אחרים שאנשים אומרים, אומרים שהבאס הוא לא מספק כמו מערכות אחרות, הסאונד עצמו טוב של הזמרים וכל אלה אבל העניין שאני מחפש גם סאונד טוב לזמרים וגם סאונד טוב לבאסים.
אני מחפש משהו שיתן לי גם מיד טוב וגם באס נקי ויפה, לא "אובר" באס אבל גם שלא יהיה חלש מידי.

המערכת הזאת לפי מה שאני יודע לא חזקה ממש ואם אתה מגביר אותה היא מתחילה לעשות רעשים ובעיות, אחרכ אתה צריך להמניך אותה לסאונד נורמאלי וזה מסתדר לאט לאט.

בכל מקרה, זה לא הרמקולים שאני מחפש למרות שהמחיר אחלה מ2500 ל800 שקל ירידה במחיר זה לא בשבילי.

אני מחפש מערכות 2.1 לסרטים ולשירים עם באסים טובים ומיד ריינג' טוב.

+אני לא מעוניין כל כך לקנות רמקולים "מחודשים"

תודה בכל זאת, עוד המלצות?
...
לי יש את הסולו 6 והבאסים שלהם חזקים מאוד לכל הדעות, והבאסים בסולו 7(לא יודע מה הולך ב8 ו9) אפילו חזקים הרבה יותר(חלק מחברי הפורום רשמו פה שזה חיסרון).
כך שאם מהסתכלים על הסולו 7, מבחינת באסים אין לך מה לפחד. סביר מאוד להניח(כמובן, הכל עניין של טעם אישי) שהסולו 7 לא יאכזבו.

mzda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

giladk123 כתב:
...
...
לי יש את הסולו 6 והבאסים שלהם חזקים מאוד לכל הדעות, והבאסים בסולו 7(לא יודע מה הולך ב8 ו9) אפילו חזקים הרבה יותר(חלק מחברי הפורום רשמו פה שזה חיסרון).
כך שאם מהסתכלים על הסולו 7, מבחינת באסים אין לך מה לפחד. סביר מאוד להניח(כמובן, הכל עניין של טעם אישי) שהסולו 7 לא יאכזבו.
...
כן אבל אל תשכח שאני לא מחפש באסים חזקים מאוד, אני מחפש באסים נקיים ויפים אבל לא חלשים מידי, יכול להיות שזה חסרון לגבי הסולו 7, כי הבאס שלו לפי מה שאתה אומר ממש חזק, כמובן שאני מחפש רמקולים עם MID טוב ובאס טוב אבל אני לא רוצה שהבאס ישתלט על כל הסאונד.

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

mzda כתב:
...
...
כן אבל אל תשכח שאני לא מחפש באסים חזקים מאוד, אני מחפש באסים נקיים ויפים אבל לא חלשים מידי, יכול להיות שזה חסרון לגבי הסולו 7, כי הבאס שלו לפי מה שאתה אומר ממש חזק, כמובן שאני מחפש רמקולים עם MID טוב ובאס טוב אבל אני לא רוצה שהבאס ישתלט על כל הסאונד.
...
בסופו של יום, כנראה שתצטרך להאזין לכל רמקול בשביל לדעת איזה מהם הכי טוב.
פה תוכל לקבל רק אמות מידה כלליות של יתרונות וחסרונות בכל אחד.
לטעמי, כדאי לך ללכת על הB&W.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

יש לי את MM1, קניתי אותם בבאג, מחודשים כמו חדשים ואני מאוד מרוצה מהסאונד שלהם, אין רעשים, בעיות וכל מיני צרות אחרות שמאפיינות רמקולים מפירמת מדבקה. אם אתה רוצה משהו פחות טוב ברמה הכללית עם יותר באס אז יש לך את הSound sticks של הארמן קארדון. בהצלחה.

mzda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

השאלה שעדיין אף אחד לא שם לב אליה, האם MM1 מתאים למוזיקה אלקטרונית וסרטים עם פיצוצים וכ'ו?
האם הבאס שלה מכובד מספיק כדי שאני יהנה מהסרט או מהמוזיקה שאני שומע?
הבנתי שהמיד אחלה אצלה והכל אבל העניין שהבאס גם לא פחות חשוב לי.

אני יודע שאני לא ימצא מערכת "מושלמת" אבל אני רוצה למצוא מערכת מספיק טובה שאני יהנה מהקיקים שלה וגם מהמוזיקה שישמעו את הזמר כמו שצריך יפה
וחלק.

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #12 

מה כל העניין של הבאסים? יש לסדרת סולו אקווילזר מובנה, תכוון לפי הטעם האישי שלך, מה שכן תדלג על סולו 8:
http://image.tianjimedia.com/uploadImag ... RCW3_5.jpg
כן אתה רואה נכון, לא עושים ככה רמקולים, איזה דיסלקט טיכנן אותם? לא רק שיש רק אינברטר אחד, אז הוא גם לא באותו גובה,
אבל 7 ו 9 לא סובלים מזה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #13 

denis29 כתב:כן אתה רואה נכון, לא עושים ככה רמקולים, איזה דיסלקט טיכנן אותם? לא רק שיש רק אינברטר אחד, אז הוא גם לא באותו גובה
...
מה זה אינברטר? :roll:

אם אתה מדבר על זה שהפורט לא באותו מקום בשני הרמקולים, אז מסופקני שיש לזה אפקט שמיע אלא אם מצמידים את הרמקולים לקיר האחורי ומפוצצים אותם בבאס מודגש ומנופח הרבה יותר מהסביר, וגם אז זה כנראה לא יהיה כזה קריטי, כי הפורט מכוון כמעט בהגדרה לתדרים כל כך נמוכים, שהאוזן לא מסוגלת להבחין מאיזה כיוון מגיע הצליל.
[left]Because the frequencies are long relative to the source size, the source has no ability to control their direction - they are emitted omnidirectionally. The wavelengths of the sounds coming from a loudspeaker port are huge compared to the size of the port and even our very large ports are small relative to the wavelength's emitted. This means that once the pressure wave just outside the port exit has transformed into a velocity wave, the output goes everywhere! Consequently, in the far-field the port output will sound the same whether the port is on the front/side/back/top/bottom/etc of the cab. The output will be different if there is a wall behind the cab but it will differ in the same way regardless of the port position/direction.[/left]
...
[left]http://barefacedbass.com/technical-information/the-mysteries-of-ports.htm[/left]

mzda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

ואתם אומרים שהמערכת 2.1 שפירסמתי (Z623 ו-T3) לא טובים כמו הסולו והMM?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”