עזרה בבחירת ממיר לעידן+ (האם יש עם חיבור לררשת?)
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: Alon Rayhman
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם,
האם יש ממירים לעידן+ עם הגברה פנימית ? הרי ממש לא בא לי לשים אנטנה מכוערת. והאם אתם יכולים להמליץ על ממיר מסוים בעל איכות תמונה טובה ? או שזה לא משנה, וכל הממירים מראים אותו הדבר ?
בנוסף, האם יש היום אולי מוצר שהוא גם ממיר דיגיטלי לקליטה של עידן + וגם סטרימר שיאפשר לי גם להתחבר לרשת ולהוריד /צפייה ישירה של סרטים / סדרות ?
תודה.
האם יש ממירים לעידן+ עם הגברה פנימית ? הרי ממש לא בא לי לשים אנטנה מכוערת. והאם אתם יכולים להמליץ על ממיר מסוים בעל איכות תמונה טובה ? או שזה לא משנה, וכל הממירים מראים אותו הדבר ?
בנוסף, האם יש היום אולי מוצר שהוא גם ממיר דיגיטלי לקליטה של עידן + וגם סטרימר שיאפשר לי גם להתחבר לרשת ולהוריד /צפייה ישירה של סרטים / סדרות ?
תודה.
- NatanBarri
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
אין דבר כזה .
בשביל לקלוט שידור באוויר צריך אנטנה.
בשביל לקלוט שידור באוויר צריך אנטנה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
א. לא, חייבים אנטנה כדי לקלוט. אתה יכול לבדוק אם האנטנה על הגג של הבניין שלך עדיין עובדת ולהתחבר אליה.
ב. זה לא יהיה בממירים הפשוטים אבל אם אתה מוכן להשקיע אז אפשר לקנות דרימבוקס או תואם (תוודא שאתה מזמין אותו בגרסה קרקעית ולא רק לוויינית), אפשר גם לחבר דונגל DVB-T למספר סטרימרים תומכים, ל-Raspberry Pi, למחשב HTPC וגם חלק מהטלויזיות החכמות תומכות בסטרימינג.
ב. זה לא יהיה בממירים הפשוטים אבל אם אתה מוכן להשקיע אז אפשר לקנות דרימבוקס או תואם (תוודא שאתה מזמין אותו בגרסה קרקעית ולא רק לוויינית), אפשר גם לחבר דונגל DVB-T למספר סטרימרים תומכים, ל-Raspberry Pi, למחשב HTPC וגם חלק מהטלויזיות החכמות תומכות בסטרימינג.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
כמו ש-NegativeIQ אמר תוכל לקנות ממיר דרימבוקס עם טיונר DVB-T והוא יתאים בדיוק לכל מה שאתה צריך.