מסבתר שזה לא רק בממירי Magic Hd.
דוד שלי למעלה משבוע ללא טלוויזיה בגלל שהממיר fiber box שרף לו את הכניסת HDMI של הטלוויזיה.
הוא הזמין טכנאי של חברת HOT להראות לו שהטלוויזיה לא מצליחה לקלוט אות מה HDMI,הטכנאי דפק בדלת ללא התראה מוקדמת ודוד שלי לא היה בבית , הטכנאי צלצל לדוד שלי לפלאפון ואמר לו שהוא מחוץ לדלת, כשדוד שלי אמר למה לו למה התקשרתם אליי כמה דקות לפני שאתם מגיעים ? הוא טען שהוא לא חייב להודיע .
דוד שלי ביקש שימתין 5 דקות מכיוון שהוא בדרך וחברת HOT לא הסכימה לחכות לרגע.
החלטנו להגיש בקשה לניתוק מחברת Hot , להעביר את הטלוויזיה לבדיקת מעבדה ולהגיש תביעה נגד חברת Hot .
לעוד מישהו דבר כזה קרה ?.
הממיר של חברת Hot - Fiber Box - שורף כניסות HDMI
-
LidorGarame
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- ofers79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 810
חיובי בהחלט
גם אצלנו הפייבר-בוקס שרף את כניסת ה HDMI אליו הוא מחובר.
ביום ראשון מגיע טכנאי ניתוק לאסוף את הציוד.
אגב, כשההוט מג'יק שרף לנו לגמרי טלוויזיה שנייה בחדר אחר,
הראה לנו הטכנאי של מעבדת הטלוויזיות, קבלות של עשרות אזרחים שנפגעו מהממירים של הוט.
לדבריו, החברה מפצה בלי בעיה.
גם אצלנו הפייבר-בוקס שרף את כניסת ה HDMI אליו הוא מחובר.
ביום ראשון מגיע טכנאי ניתוק לאסוף את הציוד.
אגב, כשההוט מג'יק שרף לנו לגמרי טלוויזיה שנייה בחדר אחר,
הראה לנו הטכנאי של מעבדת הטלוויזיות, קבלות של עשרות אזרחים שנפגעו מהממירים של הוט.
לדבריו, החברה מפצה בלי בעיה.
- ofers79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 810
יש לנו אישורים רשמיים ממעבדות מורשות, על כך שממירי הוט שרפו לנו שתי טלוויזיות.
האם יש כאן מישהו שעבר חוויה דומה?
שהוט פיצו אותו?
איך עובד כל התהליך המעצבן הזה?
תודה מראש !
האם יש כאן מישהו שעבר חוויה דומה?
שהוט פיצו אותו?
איך עובד כל התהליך המעצבן הזה?
תודה מראש !
- miCkEy6772
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
לא יאמן הוט האלו לא יכולים לעשות צעד בלי להרוס משהו זה מטורף גם הממיר מג'יק שורף כניסות ועכשיו גם הפייבר שורף כניסות HDMI זה לא הגיוני ככה חייבים לפנות למשרד התקשורת לגבי הנושא הזה.
בנאדם עכשיו קונה טלווייזית LED ב-7,000-10,000 בא מחבר את הממיר פתאום נשרף לו הכניסה זה לא הגיוני הדבר הזה טלוויזיה חדשה וכבר נהרסה בגלל הממיר.
LidorGarame תודה על האזהרה.
ofers79 כן היה פה מישהו שפרסם שאכן הממירים של הוט שורפים כניסות HDMI ממעבדה ואכן הוט פיצו אותו.
תריץ חיפוש אני בטוח שתמצא.
בנאדם עכשיו קונה טלווייזית LED ב-7,000-10,000 בא מחבר את הממיר פתאום נשרף לו הכניסה זה לא הגיוני הדבר הזה טלוויזיה חדשה וכבר נהרסה בגלל הממיר.
LidorGarame תודה על האזהרה.
ofers79 כן היה פה מישהו שפרסם שאכן הממירים של הוט שורפים כניסות HDMI ממעבדה ואכן הוט פיצו אותו.
תריץ חיפוש אני בטוח שתמצא.