רכישת טלוויזיה מאמזון במחירי ה-Black friday
היי,
אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לרכישת הטלוויזיה הבאה:
Samsung UN55HU7250 Curved 55-Inch 4K Ultra HD 120Hz Smart LED TV
מחיר באתר: 1300$
מחיר משוער לאחר תשלומי מיסים ועם משלוח עד הבית! (בהתאם לאתר BUY2USA):
פרטי המוצר
שם המוצר: Samsung UN55HU7250 Curved 55-Inch 4K Ultra HD 120Hz Smart LED TV (Black Friday Special)
מחיר המוצר: $1297.99
גובה ס"מ: 21.08
רוחב ס"מ: 84.33
אורך ס"מ: 133.6
משקל ק"ג: 27.08
מיסים
קטגורית מכס: טלויזיה
סה"כ מע"מ ומכס: $544.5
עלויות שילוח
סכום לתשלום אווירי: $494
סכום לתשלום ימי: $201
מחיר סופי
כולל עלות מוצר, משלוח ומיסים (הערכה בלבד)
סה"כ לתשלום באוויר: $2427 / ₪9444
סה"כ לתשלום בים: $2134 / ₪8304
אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לרכישת הטלוויזיה הבאה:
Samsung UN55HU7250 Curved 55-Inch 4K Ultra HD 120Hz Smart LED TV
מחיר באתר: 1300$
מחיר משוער לאחר תשלומי מיסים ועם משלוח עד הבית! (בהתאם לאתר BUY2USA):
פרטי המוצר
שם המוצר: Samsung UN55HU7250 Curved 55-Inch 4K Ultra HD 120Hz Smart LED TV (Black Friday Special)
מחיר המוצר: $1297.99
גובה ס"מ: 21.08
רוחב ס"מ: 84.33
אורך ס"מ: 133.6
משקל ק"ג: 27.08
מיסים
קטגורית מכס: טלויזיה
סה"כ מע"מ ומכס: $544.5
עלויות שילוח
סכום לתשלום אווירי: $494
סכום לתשלום ימי: $201
מחיר סופי
כולל עלות מוצר, משלוח ומיסים (הערכה בלבד)
סה"כ לתשלום באוויר: $2427 / ₪9444
סה"כ לתשלום בים: $2134 / ₪8304
בדיקה פשוטה באינטרנט מעלה כי מתאם חשמלי הוא לא בעיה יקרה - ניתן לרכוש מתאם באזור ה-300 ש"ח ואפילו פחות.
http://www.signal-audio.co.il/site/deta ... id=2494995
כמו כן המשלוח דרך אתר BUY2USA הוא מבוטח והם מתחייבים שהמוצר יגיע ללא פגם אחרת הם נושאים בעלויות (לפי האתר שלהם)
לגבי אחריות כן אתה צודק עם זאת ההבדל האסטרוני בחין המחירים בארץ של מוצר עם אחריות הוא כלכך גדול שאני יכול לקנות 2 מסכים כאלה מחו"ל (מעדיף 2 מסכים על אחריות - רק אומר...).
האם יש עוד גורמים שאני צריך לקחת בחשבון?
http://www.signal-audio.co.il/site/deta ... id=2494995
כמו כן המשלוח דרך אתר BUY2USA הוא מבוטח והם מתחייבים שהמוצר יגיע ללא פגם אחרת הם נושאים בעלויות (לפי האתר שלהם)
לגבי אחריות כן אתה צודק עם זאת ההבדל האסטרוני בחין המחירים בארץ של מוצר עם אחריות הוא כלכך גדול שאני יכול לקנות 2 מסכים כאלה מחו"ל (מעדיף 2 מסכים על אחריות - רק אומר...).
האם יש עוד גורמים שאני צריך לקחת בחשבון?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
הביטוח שלהם לדעתי לא שווה שקל - על מנת להפעילו נדרש תשלום של 50$ ולאחר מכן אתה כמובן נתון לחסדיו של השמאי שלהם שאף אחד לא יכול להבטיח לך שהוא אובייקטיבי ואת מידת מקצועיותו.
לסיכום צא מתוך נקודת הנחה שהביטוח היחיד שיש לך זה כנגד אובדן החבילה ולא על שום דבר אחר.
לסיכום צא מתוך נקודת הנחה שהביטוח היחיד שיש לך זה כנגד אובדן החבילה ולא על שום דבר אחר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רגע, אבל התמחור שיש על המיסוי לא מסתדר לי בכלל.
על מסך בגודל הזה ובמחיר הזה חל מיסוי כולל ביבוא אישי של 53.4% - שמוחל על עלות המוצר כולל השילוח אל לקוח.
קישור: http://62.219.95.10/misimmerukht/
כלומר, אם ניקח את אופציית השילוח האווירי מתקבל:
1298 + 424 = 1722 דולר. מיסוי 53.4% מזה יוצא 920 דולר. כלומר, סה"כ 2642 דולר שהם 10145 ש"ח (לפי שער המרה נוכחי של 3.84)
על מסך בגודל הזה ובמחיר הזה חל מיסוי כולל ביבוא אישי של 53.4% - שמוחל על עלות המוצר כולל השילוח אל לקוח.
קישור: http://62.219.95.10/misimmerukht/
כלומר, אם ניקח את אופציית השילוח האווירי מתקבל:
1298 + 424 = 1722 דולר. מיסוי 53.4% מזה יוצא 920 דולר. כלומר, סה"כ 2642 דולר שהם 10145 ש"ח (לפי שער המרה נוכחי של 3.84)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·MarioMan כתב:הביטוח שלהם לדעתי לא שווה שקל - על מנת להפעילו נדרש תשלום של 50$ ולאחר מכן אתה כמובן נתון לחסדיו של השמאי שלהם שאף אחד לא יכול להבטיח לך שהוא אובייקטיבי ואת מידת מקצועיותו.
לסיכום צא מתוך נקודת הנחה שהביטוח היחיד שיש לך זה כנגד אובדן החבילה ולא על שום דבר אחר....
ממש לא נכון
ביטוח שלהם מחייב ומחזירים לך כל ש"ח שקנית לפי חשבונית
אין שום חסדים של שמאי על מוצר שרק קנית והעברת חשבונית .
אנשים תפסיקו להמציא דברים שלא קיימים
עוד סיפור ששנאי יסבר אותך99% שהמוצר עובד על 110V בלבד, ומתאם 110-220 כבר ייקר ויסבך לך את החיים....
אחריות !!!!...
שנאי קונים בדרום ת"א או באינטרנט
יש לי בבית 2 שנאים לרסיבר מארה"ב ומסך מארה"ב והכול עובד שנים .
והדבר הכי מפליא לא סיבך לי את החיים , זה מדהים
לגבי אחריות מסך שעובד יעבוד כמה שנים טובות , בקצב של פיתוח טכנולוגיה אתה תחליף מסך כל שנתיים שלוש
ויש הרבה מתקנים בישראל למסכים של סמסונג
אני הייתי הולך על המסך הזה
http://www.niceelectronics.com/prodinfo ... medium=cse
HU9000 55
רק שבאתר הזה ספציפי תקנה רק דרך PAY PAL ,לא לציין ישראל
כתובת בארה"ב וטלפון ארה"ב
הם לא מוכרים לישראל
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@ronen61
חל ביום שישי האחרון של חודש נובמבר
חל ביום שישי האחרון של חודש נובמבר
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
· ניסית ? הנ"ל נרשם מתוך חווית שימוש אישית.תמונההה כתב:·......
ממש לא נכון
ביטוח שלהם מחייב ומחזירים לך כל ש"ח שקנית לפי חשבונית
אין שום חסדים של שמאי על מוצר שרק קנית והעברת חשבונית .
אנשים תפסיקו להמציא דברים שלא קיימים...
אני חושב שב-B2U עלות המשלוח לא נכללת בחישוב המיסים (גם לא סף ה-75$). לא בטוח איך הם עושים את זה, אבל זה מה שהבנתי בזמנו.jacko-il כתב:רגע, אבל התמחור שיש על המיסוי לא מסתדר לי בכלל.
על מסך בגודל הזה ובמחיר הזה חל מיסוי כולל ביבוא אישי של 53.4% - שמוחל על עלות המוצר כולל השילוח אל לקוח....
·MarioMan כתב:· ניסית ? הנ"ל נרשם מתוך חווית שימוש אישית..........
אני מזמין המון מחו"ל ולא צועק שאכלו את המילקי
אתה יכול לפנות לשירות לקוחות החברה המובילה ולשאול בכתובים שאתה משלם ביטוח הובלה
והמוצר מגיע שבור , הביטוח מכסה את כל ההוצאות ?
האם יש עמלות ?
תקראו את הכתבה הזאת כמה קונים בחו"ל
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מנגל buy2usa: "לרוב יש אפשרות לשלוח חזרה מוצר לתיקון, כשרבים מהספקים האמריקאים שולחים מוצר חדש. לא מזמן הבאנו ללקוח בארץ טלוויזיה 65 אינץ', וכשהוא פתח את האריזה, הוא גילה שהמסך שבור. החזרנו את המוצר לחו"ל, והוא קיבל אחר".
חבל שזה לא חבר בפורום שיספר לנו על חווית הקניה (בהנחה שלא מדובר בסיפור בדוי)
חבל שזה לא חבר בפורום שיספר לנו על חווית הקניה (בהנחה שלא מדובר בסיפור בדוי)
מחשבון ביי2 לא מבדיל בין טלוויזיות מעל ומתחת 50", דיברתי איתם על זה כשחשבתי להביא אחת, הם לא הולכים לתקן ואת חישוב המס הנכון תקבל כשהטלוויזיה תגיע למחסן (אז או שתשלם את המס הנכון או שתשלם על משלוח חזרה + 10$ דמי טיפול שלהם).
תיקון קטן למחיר - 1300$ לא כולל מס ארה"ב, בניו ג'רזי (מיקום מחסן ביי2) יהיה 7% אם החנות לוקחת מס מקומי.
לגבי הביטוח, דיברתי עם הנציג שלהם בטלפון כשהיה מבצע טוב על סוני 65". הביטוח תקף רק אם המסך מגיע עם נזק פיזי ויזואלי, כלומר שבר נראה לעין או מסך מנופץ. חייבים לשלם משהו כמו 50$ ולשלוח אליהם את כל הקבלות. הם אמורים לזכות על עלות המוצר + מסים.
עד כאן עובדות עכשיו תרחיש אפשרי מבחינתי - כידוע טלוויזיות בגדלים אלו לא קטנות, במשקל ובמיוחד בגודל קופסא. נניח ובמחסן שלהם מטפלים בטלוויזיה בכבוד הראוי למוצר יקר. במהלך המשלוח לארץ היא לא יושבת עם טלוויזיות אחרות של יבואן אלא מעל/מתחת/לצד הזמנות אחרות. בלי לזלזל בעובדי דואר, ראיתי איך הם מתייחסים לחבילות קטנות, מעניין מה יקרה כשיצטרכו להוביל טלוויזיה. אחרי כל הדרך הארוכה מגיעה אליכם טלוויזיה בלי פגיעה נראית לעין רק הקופסא אולי משופשפת אבל לא נדלקת, מרוב הטלטולים כולה הרוסה מבפנים. מה עושים? הביטוח לא יכסה את זה. לשלוח חזרה לארה"ב יעלה לא מעט וכזכור לא רק שילמתם מסים על זאת תצטרכו לשלם אותם שוב אם יחליפו לחדשה (+ משלוח). כששאלתי את נציג ביי2 מה עושים במקרה זה התשובה הייתה "ננסה לעזור"..
נקודה נוספת שיכולה להיות בעייתית במימוש אחריות בארה"ב שעובר זמן עד שמקבלים את החבילה בארץ ושולחים חזרה אליהם, הם מבחינתם מכרו למישהו בגבולות ארה"ב ואם עבר יותר מחודש לא בטוח שיסכימו להחליף בחדשה או לזכות. במיוחד במשלוח ימי שרק חודשיים לוקח לה להגיע לארץ.
הייתי שמח לשמוע על חוויות חיוביות של אנשים שהזמינו דרך ביי2 כי מחירי טלוויזיות לאחר הנחות ממש טובים.
תיקון קטן למחיר - 1300$ לא כולל מס ארה"ב, בניו ג'רזי (מיקום מחסן ביי2) יהיה 7% אם החנות לוקחת מס מקומי.
בביי2 אכן לא מחשיבים את עלות המשלוח בחישוב מסים.jtk כתב: אני חושב שב-B2U עלות המשלוח לא נכללת בחישוב המיסים (גם לא סף ה-75$). לא בטוח איך הם עושים את זה, אבל זה מה שהבנתי בזמנו....
לגבי הביטוח, דיברתי עם הנציג שלהם בטלפון כשהיה מבצע טוב על סוני 65". הביטוח תקף רק אם המסך מגיע עם נזק פיזי ויזואלי, כלומר שבר נראה לעין או מסך מנופץ. חייבים לשלם משהו כמו 50$ ולשלוח אליהם את כל הקבלות. הם אמורים לזכות על עלות המוצר + מסים.
עד כאן עובדות עכשיו תרחיש אפשרי מבחינתי - כידוע טלוויזיות בגדלים אלו לא קטנות, במשקל ובמיוחד בגודל קופסא. נניח ובמחסן שלהם מטפלים בטלוויזיה בכבוד הראוי למוצר יקר. במהלך המשלוח לארץ היא לא יושבת עם טלוויזיות אחרות של יבואן אלא מעל/מתחת/לצד הזמנות אחרות. בלי לזלזל בעובדי דואר, ראיתי איך הם מתייחסים לחבילות קטנות, מעניין מה יקרה כשיצטרכו להוביל טלוויזיה. אחרי כל הדרך הארוכה מגיעה אליכם טלוויזיה בלי פגיעה נראית לעין רק הקופסא אולי משופשפת אבל לא נדלקת, מרוב הטלטולים כולה הרוסה מבפנים. מה עושים? הביטוח לא יכסה את זה. לשלוח חזרה לארה"ב יעלה לא מעט וכזכור לא רק שילמתם מסים על זאת תצטרכו לשלם אותם שוב אם יחליפו לחדשה (+ משלוח). כששאלתי את נציג ביי2 מה עושים במקרה זה התשובה הייתה "ננסה לעזור"..
נקודה נוספת שיכולה להיות בעייתית במימוש אחריות בארה"ב שעובר זמן עד שמקבלים את החבילה בארץ ושולחים חזרה אליהם, הם מבחינתם מכרו למישהו בגבולות ארה"ב ואם עבר יותר מחודש לא בטוח שיסכימו להחליף בחדשה או לזכות. במיוחד במשלוח ימי שרק חודשיים לוקח לה להגיע לארץ.
הייתי שמח לשמוע על חוויות חיוביות של אנשים שהזמינו דרך ביי2 כי מחירי טלוויזיות לאחר הנחות ממש טובים.