EBAY - משלוח יקר ו-Import charges
שלום חברים,
כבר תקופה ארוכה שאני נמנע מלקנות דברים באיבי, כי משום מה חישוב המשלוח וה-Import charges שם נורא גבוה ושום דבר לא משתלם...
אני מפספס משהו?
האם זה מחושב מחדש במועד ההזמנה?
קחו לדוגמא את המוצר הזה:
http://www.ebay.com/itm/Sony-MDR-10RBT- ... 20f0705720
משלוח $39.19
Import charges:$74.62
איך אתם מזמינים משם?
כבר תקופה ארוכה שאני נמנע מלקנות דברים באיבי, כי משום מה חישוב המשלוח וה-Import charges שם נורא גבוה ושום דבר לא משתלם...
אני מפספס משהו?
האם זה מחושב מחדש במועד ההזמנה?
קחו לדוגמא את המוצר הזה:
http://www.ebay.com/itm/Sony-MDR-10RBT- ... 20f0705720
משלוח $39.19
Import charges:$74.62
איך אתם מזמינים משם?
מדובר בשירות יחסית חדש (עוד צעד של איביי לכנס אליה את כל הפעילות והשליטה וכמובן עוד רווחים), המוכרים שולחים למחסן של איביי ואיביי שולחת אליך הביתה. לרוב מדובר בשירות נוח למוכרים ו"פתיחת" עוד שווקים למוכרים שעד היום לא יצאו מתחום ארה"ב.
אפשר לשאול את המוכר אם הוא מוכן לשלוח בלי השירות הזה, באופן ישיר. לחילופין לחפש מוכר אחר שכן שולח ישיר.
אפשר לשאול את המוכר אם הוא מוכן לשלוח בלי השירות הזה, באופן ישיר. לחילופין לחפש מוכר אחר שכן שולח ישיר.
תודה דימה, רק צירפתי את הלינק כדוגמא.
ולגבי המיסים והמשלוח, באמזון למשל יותר זול משמעותית בהתחשב שהמוצר עצמו יקר יותר:
Items
$144.90
Estimated shipping & handling
$19.57
Total before tax
$164.47
Estimated tax to be collected
$0.00
Import Fees Deposit
$27.96
ולגבי המיסים והמשלוח, באמזון למשל יותר זול משמעותית בהתחשב שהמוצר עצמו יקר יותר:
Items
$144.90
Estimated shipping & handling
$19.57
Total before tax
$164.47
Estimated tax to be collected
$0.00
Import Fees Deposit
$27.96
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
הדרך שלי להלחם בניבזות החדשה מבית איביי היא להודיע למוכר איזה סכום של עלויות משלח איביי תקעו לו
מנסיון אף מוכר לא יודע את גובה דמי המשלוח שהקונה יצטרך לשלם בשביל ה"כבוד" ובד"כ מסכים שלוח דרך איביי רק עם דמי משלוח שפויים.
מה שמפליא אותי זו העובדה שבעצם איביי יורהלעצמו ברגל ואולי בטווח הקצר הוא יעשה כסף מהמשלוחים אבל לאט לאט אנשים יפסיקו לקנות שם כי בסופו של דבר הלקוח משלם גם עבור המוצר וגם עבור ההובלה
מנסיון אף מוכר לא יודע את גובה דמי המשלוח שהקונה יצטרך לשלם בשביל ה"כבוד" ובד"כ מסכים שלוח דרך איביי רק עם דמי משלוח שפויים.
מה שמפליא אותי זו העובדה שבעצם איביי יורהלעצמו ברגל ואולי בטווח הקצר הוא יעשה כסף מהמשלוחים אבל לאט לאט אנשים יפסיקו לקנות שם כי בסופו של דבר הלקוח משלם גם עבור המוצר וגם עבור ההובלה
זה כנראה בא להתחרות בשירות המקביל של אמאזון.
התנסיתי בשרות של אמאזון עם 2 מוצרים, בהם אתה משלם מראש את כל העלויות - מוצר, מיסים ומשלוח. במידה והמיסים היו יקרים יותר, אמזון לוקחת זאת על עצמה. במידה וזולים יותר, אמזון מחזירה לך כסף.
במקרים שלי, נהנתי מ - 2 האפשרויות.
בטל' סלולרי אמזון לקחה את יתר המס על עצמה ובשואב אבק קיבלתי החזר של 22 ש"ח.
התנסיתי בשרות של אמאזון עם 2 מוצרים, בהם אתה משלם מראש את כל העלויות - מוצר, מיסים ומשלוח. במידה והמיסים היו יקרים יותר, אמזון לוקחת זאת על עצמה. במידה וזולים יותר, אמזון מחזירה לך כסף.
במקרים שלי, נהנתי מ - 2 האפשרויות.
בטל' סלולרי אמזון לקחה את יתר המס על עצמה ובשואב אבק קיבלתי החזר של 22 ש"ח.
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
אני רוצה לחדד את הבעיה איתם:
אם היום הזמנתי בפניה ישירה ויטמינים בכמות נתונה המשלוח עלה בסביבות 15$ במקום אחר המשלוח עבר את ה-30$ מלמעלה והגיע ל-34$ אז אני לא רוצה שיעשו לי טובה וישלמו מיסים עבורי כאשר הסיבה למס נובעת מהעובדה שהחבילה הייתה חורגת מ-75$ בסה"כ שעדיין פטורים מכל מס
אם היום הזמנתי בפניה ישירה ויטמינים בכמות נתונה המשלוח עלה בסביבות 15$ במקום אחר המשלוח עבר את ה-30$ מלמעלה והגיע ל-34$ אז אני לא רוצה שיעשו לי טובה וישלמו מיסים עבורי כאשר הסיבה למס נובעת מהעובדה שהחבילה הייתה חורגת מ-75$ בסה"כ שעדיין פטורים מכל מס