חוות דעת על סטרימר Xtreamer Multi-Console
היי
אני מעוניין לקנות אותו ורציתי לדעת אם אפשר לשדר דרכו סרטים MKV+תרגום SRT ללא הורדת תוכנה מחנות הגוגל פליי , ועוד דבר שחשוב לי אם יהיה אפשר להגדיל או להזיז את הפונטים כמו שאני רגיל לעשות זאת עם סטרימר של IXTREAMER הדגם הישן יותר שהיה אפשר לעגון בו אייפון ואייפד.
רוני
אני מעוניין לקנות אותו ורציתי לדעת אם אפשר לשדר דרכו סרטים MKV+תרגום SRT ללא הורדת תוכנה מחנות הגוגל פליי , ועוד דבר שחשוב לי אם יהיה אפשר להגדיל או להזיז את הפונטים כמו שאני רגיל לעשות זאת עם סטרימר של IXTREAMER הדגם הישן יותר שהיה אפשר לעגון בו אייפון ואייפד.
רוני
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אני יודע שמחשבי GIADA יקרים ללא סיבה.
אם אתה מחפש MINI PC אולי זה יתאים לך: http://ksp.co.il/?uin=22403
אם אתה מחפש MINI PC אולי זה יתאים לך: http://ksp.co.il/?uin=22403
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מספיק לחלוטין לשימושי HTPC, כולל הרצת ווינדוס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
תלוי למה אתה צריך. המעבד מסוגל להריץ הכל חוץ מבלוריי 3D.
הוא מגיע בלי זכרונות RAM והארד דיסק. צריך לקנות אותם בנפרד ולהתקין אותם בפנים (פעולה די פשוטה) ואז יהיה אפשר להתקין כל וינדוס.
הוא מגיע בלי זכרונות RAM והארד דיסק. צריך לקנות אותם בנפרד ולהתקין אותם בפנים (פעולה די פשוטה) ואז יהיה אפשר להתקין כל וינדוס.
היי
קניתי את הNUK של אינטל וחיברתי אותו לטלויזיה עם מערכת הפעלה 8.1 שאני התקנתי אבל אני לא מרוצה מאחכות הסרטים שלו, באקסטרימר שלי ראיתי יותר טוב ובמחשב של NUK אני לא רואה אותו דבר , מין רעשים ולא עם עומק צבעים כמו שיש לאקסטרימר , ידוע לכם על זה אולי?
קניתי את הNUK של אינטל וחיברתי אותו לטלויזיה עם מערכת הפעלה 8.1 שאני התקנתי אבל אני לא מרוצה מאחכות הסרטים שלו, באקסטרימר שלי ראיתי יותר טוב ובמחשב של NUK אני לא רואה אותו דבר , מין רעשים ולא עם עומק צבעים כמו שיש לאקסטרימר , ידוע לכם על זה אולי?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ב-XBMC אין שום בעייה להגדיל פונטים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"