בואו להצביע לתחרות גולשים Note4
-
NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
וואוו, איזו היענות היתה לתחרות הזו, אז אחרי מעבר מדוקדק של צוות השופטים על ההצעות, קבלו את ההצעות שעולות לגמר בתחרות Note4! עכשיו תורכם להצביע!
קישור לכתבה עם ההצעות המפורטות:
https://www.htisrael.co.il/article05981 ... Note4.html
קישור לכתבה עם ההצעות המפורטות:
https://www.htisrael.co.il/article05981 ... Note4.html
נערך לאחרונה על ידי NitzanAdato ב 18/11/2014 15:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
די ברור שהחתן זוכה....
בטוח שזו מתנה יפה מאוד לחתונה! הצבעתי עבורו
אני לא בטוח שהחתן יצליח לשבור אל הטלפון ברגלו ויותר מזה אני לא בטוח שהרבי יאפשר לו את זה אבל ככול הנראה הכול יהיה מתועד בוידאו אז שיהיה במזל טוב ובהצלחה עם השבירה.
מה קורה אם החתן משתפן ומרסק כוס של פלסטיק (או זכוכית דקה) במקום טלפון חכם עם זכוכית מחוסמת??
מזל טוב!!
בטוח שזו מתנה יפה מאוד לחתונה! הצבעתי עבורו
אני לא בטוח שהחתן יצליח לשבור אל הטלפון ברגלו ויותר מזה אני לא בטוח שהרבי יאפשר לו את זה אבל ככול הנראה הכול יהיה מתועד בוידאו אז שיהיה במזל טוב ובהצלחה עם השבירה.
מה קורה אם החתן משתפן ומרסק כוס של פלסטיק (או זכוכית דקה) במקום טלפון חכם עם זכוכית מחוסמת??
מזל טוב!!
גם לדעתי החתונה זה הרעיון הכי מקורי, אבל כמעט בטוח שזה לא יהיה מקובל על הרב ... מדובר במנהג יהודי שהולך אחורה הרבה מאוד זמן. אולי הוא יעשה את זה אחרי זה.
לדעתי גם יש פה מצביעים פיקטיביים, לרעיון מספר 1 היו 3 קולות לפני שעתיים ועכשיו 11.
אולי כדאי להגביל את היכולת להצביע למשתמשים שקיימים יותר משבוע
לדעתי גם יש פה מצביעים פיקטיביים, לרעיון מספר 1 היו 3 קולות לפני שעתיים ועכשיו 11.
אולי כדאי להגביל את היכולת להצביע למשתמשים שקיימים יותר משבוע
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
הרעיון של חבילה עוברת מאוד יצירתי ונחמד בקטע שגם שאר המקומות המפסידים יכולים להתחרות במה שנקרא בספורט ביתן ניחומים על נוט 3 שזה יפה מאוד לחשוב גם עליהם ולא להרוס סתם מכשיר לחינם. גישת "תעביר את זה הלאה" הזו מבורכת! 
מנגד הרעיון של החתונה נחמד מאוד כאיזה קטע פירסומאי, מעבר לכך חבל לדעתי על המכשיר.
מנגד הרעיון של החתונה נחמד מאוד כאיזה קטע פירסומאי, מעבר לכך חבל לדעתי על המכשיר.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
עכשיו בוודאות מדובר בהטיה של הסקר... אין מצב בעולם שבמשך ימים הצעה מספר 1 הייתה במקום 3 - 4 ופתאום התווספו לה 20 קולות בלי שהתווספו קולות לאחרים... בטח פרסם בפייסבוק שיצביעו לו.
חבל שלא הגבלתם את ההצבעה למשתמשים שניו רשומים לפני פתיחת הסקר
חבל שלא הגבלתם את ההצבעה למשתמשים שניו רשומים לפני פתיחת הסקר
חוק ראשון של ציידי דילים:
אם זה המצב(ואני באמת לא יודע), אני מקווה שמנהלי הפורום ישכילו לבטל את אותם קולות שנתקבלו על ידי משתמשים שנרשמו לפני יומיים.shuali כתב:עכשיו בוודאות מדובר בהטיה של הסקר... אין מצב בעולם שבמשך ימים הצעה מספר 1 הייתה במקום 3 - 4 ופתאום התווספו לה 20 קולות בלי שהתווספו קולות לאחרים... בטח פרסם בפייסבוק שיצביעו לו.
חבל שלא הגבלתם את ההצבעה למשתמשים שניו רשומים לפני פתיחת הסקר...
הקטע המצחיק זה שכבר שחכתי למי המצבעתי.
מה הבעיה ?
שיפרסמו את כל שמות המצביעים שהצביעו למקום הראשון ואז תוכלו לדעת האם הם באמת חברים באתר או לא .
חוץ מזה אני חושב שמי שמצביע צריך להיות לפחות חודשיים רשום באתר כדי שלא יהיה מצב שפתאום חברים חדשים "הצטרפו" לאתר ובמקרה הם הצביעו לו .
אני מאמין שמנהלי האתר הגונים ולא חושב לרגע שמישהו מהם ישנה את ההצבעות.
חוץ מזה זכותם להצביע למי שהם רוצים או שהשתתפות ההנהלה אסורה ?
שיפרסמו את כל שמות המצביעים שהצביעו למקום הראשון ואז תוכלו לדעת האם הם באמת חברים באתר או לא .
חוץ מזה אני חושב שמי שמצביע צריך להיות לפחות חודשיים רשום באתר כדי שלא יהיה מצב שפתאום חברים חדשים "הצטרפו" לאתר ובמקרה הם הצביעו לו .
אני מאמין שמנהלי האתר הגונים ולא חושב לרגע שמישהו מהם ישנה את ההצבעות.
חוץ מזה זכותם להצביע למי שהם רוצים או שהשתתפות ההנהלה אסורה ?
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
·shuali כתב:עכשיו בוודאות מדובר בהטיה של הסקר... אין מצב בעולם שבמשך ימים הצעה מספר 1 הייתה במקום 3 - 4 ופתאום התווספו לה 20 קולות בלי שהתווספו קולות לאחרים... בטח פרסם בפייסבוק שיצביעו לו.
חבל שלא הגבלתם את ההצבעה למשתמשים שניו רשומים לפני פתיחת הסקר...
ברור למדי שזו הטיה והטעיה של ההצבעה
חבל!
מנהלים:
או שתרגיעו אותנו שבדקתם ואין פה הטיה/הטעיה
אבל
אם בדקתם ויש חשש שזו הטיה יש להסיר את המועמדות של מספר 1 ולהכניס מועמד אחר.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
אכן זה נראה כמו הטייה של ההצבעות.molvy כתב:·......
ברור למדי שזו הטיה והטעיה של ההצבעה![]()
חבל!
מנהלים:
או שתרגיעו אותנו שבדקתם ואין פה הטיה/הטעיה
אבל
אם בדקתם ויש חשש שזו הטיה יש להסיר את המועמדות של מספר 1 ולהכניס מועמד אחר....
אותו המשתמש יכול אף לפתוח יוזרים שונים ולהצביע.
לדעתי נכון להגביל את ההצבעה לבעלי ותק של X חודשים (לפי החלטת מנהלי התחרות).
·