מוצרי חשמל למטבח חדש
אחרי שהזמנו מטבח חדש הגיע הזמן לרהט אותו.
אנחנו מחפשים מקרר כיריים ותנור.
מחפשים משהו טוב (מעל הממוצע) אבל לא את הכי יקר.
כיריים 5 להבות.
מקרר ללא בר קרח ושאר הגימיקים, מחפש מקרר אמין שקט ושיעשה את העבודה.
2 דלתות עם מקפיא למעלה.
אשמח לשמוע קצת המלצות ועל אילו חברות לשים את הדגש.
תודה
אנחנו מחפשים מקרר כיריים ותנור.
מחפשים משהו טוב (מעל הממוצע) אבל לא את הכי יקר.
כיריים 5 להבות.
מקרר ללא בר קרח ושאר הגימיקים, מחפש מקרר אמין שקט ושיעשה את העבודה.
2 דלתות עם מקפיא למעלה.
אשמח לשמוע קצת המלצות ועל אילו חברות לשים את הדגש.
תודה
אחרי ביקור בכמה חנויות הבנו יותר מה אנחנו רוצים:
מבחינת מקרר - התלהבנו ממקררים של שארפ, אנחנו מחפשים מקרר של ~600 ליטר עם מקפיא גדול ו4 דלתות ללא בר.
המקררים של שארפ נחשבים טובים ואמינים? המוכר ניסה למשוך אותנו לכיוון סמסונג.
לגבי כיריים, אנחנו מחפשים כיריים גז 5 להבות נירוסטה.
שמנו עין על כיריים של סימנס, הכיריים האלו טובים?
בתנורים גילינו עולם חדש של תנורים שמנקים את עצמם מבשלים לבד ובישול כפול.
בתכלס הניקוי העצמי והבישול הכפול זה משהו פרקטי או גימיק נחמד?
התנורים של סמסונג מומלצים?
אשמח לשמוע דעות מבעלי ניסיון. יש מבחר גדול ואני רוצה לוודא שאני עושה את הקנייה הנכונה.
תודה
מבחינת מקרר - התלהבנו ממקררים של שארפ, אנחנו מחפשים מקרר של ~600 ליטר עם מקפיא גדול ו4 דלתות ללא בר.
המקררים של שארפ נחשבים טובים ואמינים? המוכר ניסה למשוך אותנו לכיוון סמסונג.
לגבי כיריים, אנחנו מחפשים כיריים גז 5 להבות נירוסטה.
שמנו עין על כיריים של סימנס, הכיריים האלו טובים?
בתנורים גילינו עולם חדש של תנורים שמנקים את עצמם מבשלים לבד ובישול כפול.
בתכלס הניקוי העצמי והבישול הכפול זה משהו פרקטי או גימיק נחמד?
התנורים של סמסונג מומלצים?
אשמח לשמוע דעות מבעלי ניסיון. יש מבחר גדול ואני רוצה לוודא שאני עושה את הקנייה הנכונה.
תודה
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני קניתי מקרר אמנה שלוש דלתות לפני שנתיים, הייתי צריך ביקור טכנאי כבר 3 פעמים, למזלי הרחבתי את האחריות מעבר לשנה.
לגבי סימנס, יש לי מדיח ומכונת כביסה שלהם, פשוט מכשירים מעולים, אני מניח שגם מקרר וכירים שלהם לא יאכזבו אותך.
היה לי פעם תנור שמנקה את עצמו, פעם אחת לא השתמשתי בזה, אני חושב שזה יכול לשרת דתיים בקטע של כשרות.
לגבי סימנס, יש לי מדיח ומכונת כביסה שלהם, פשוט מכשירים מעולים, אני מניח שגם מקרר וכירים שלהם לא יאכזבו אותך.
היה לי פעם תנור שמנקה את עצמו, פעם אחת לא השתמשתי בזה, אני חושב שזה יכול לשרת דתיים בקטע של כשרות.
שמוליק ו.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
לנו יש מקרר של SHARP 4 דלתות. מבחינת מקרר הוא סבבה. שקט. הבעיה היחידה זה קצת הפלסטיקה בפנים. נשברה לי כבר מחיצה אחת של בקבוקים, וגם תופסנים של מכסה מגירה. מעבר לזה הוא ממש אחלה.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
·תודה, יש אולי מקרר אחר 4 דלתות עם מקפיא גדול שמומלץ יותר משארפ?urik79 כתב:לנו יש מקרר של SHARP 4 דלתות. מבחינת מקרר הוא סבבה. שקט. הבעיה היחידה זה קצת הפלסטיקה בפנים. נשברה לי כבר מחיצה אחת של בקבוקים, וגם תופסנים של מכסה מגירה. מעבר לזה הוא ממש אחלה....
להורים שלי יש שארפ כבר כמה שנים והם מאוד מרוצים.
האמת נראה מקרר טוב.
לנו יש מקרר של סמסונג שבכללית הוא אחלה ועובד היום מעולה, אבל עברנו איתו תהליך
יש שרשורים גדולים על מקררי סמסונג שלא מותאמים לאקלים של הארץ .
אחרי שנה נוצר הרבה קרח רק אחרי דיבור עם היבואן וקצת איומים הוא לקח על עצמו את התיקון שכלל איטום יותר טוב והחלפת כל החלק של האיורור.
לגבי כיריים ותנור,
לנו יש כיריים זכוכית של סאוטר מאוד מרוצה.
תנור של סימנס גן מאוד מרוצה. עד היום לא יצא לי השתמש בפירוליטי.
לפי דעתי בקניות של תנור,מדיח,מכונת כביסה , מייבש וכיריים כדאי לקנות בוש\סימנס מוצרים מעולים ואיכותיים ויש מגוון רחב של מחירים.
האמת נראה מקרר טוב.
אחרי שנה נוצר הרבה קרח רק אחרי דיבור עם היבואן וקצת איומים הוא לקח על עצמו את התיקון שכלל איטום יותר טוב והחלפת כל החלק של האיורור.
לגבי כיריים ותנור,
לפי דעתי בקניות של תנור,מדיח,מכונת כביסה , מייבש וכיריים כדאי לקנות בוש\סימנס מוצרים מעולים ואיכותיים ויש מגוון רחב של מחירים.
תודה, מה שנחמד בתנור של סמסונג הוא הבישול הכפול. כלומר יש לך 2 תנורים בתנור אחד.noam כתב:להורים שלי יש שארפ כבר כמה שנים והם מאוד מרוצים.
האמת נראה מקרר טוב.
לגבי כיריים ותנור,
לפי דעתי בקניות של תנור,מדיח,מכונת כביסה , מייבש וכיריים כדאי לקנות בוש\סימנס מוצרים מעולים ואיכותיים ויש מגוון רחב של מחירים....
לא יודע עד כמה זה גימיק.
למישהו יש תנור כזה?
הכיריים שלך הן 5 להבות?
·
סמסונג , אמנה ו-LG הם מותגים טובים (תלוי כמובן בדגם) ומוצלחים כשמדובר במקררים יש עוד כמה טובים אבל יקרים (ליבר וכ'..).
אני מציע שתשקיע קצת זמן ומן הסתם כסף במקרר שאתה קונה - כי זה מוצר שעובד 24/7 ולא קונים אותו כל שנתיים-שלוש.
לי יש LG משנת 2001 מסוג SBS משרת אותי עד היום בלי בעיות.
הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף אותו זה בגלל הצבע והגודל שלו (הוא ענק ובולט - 820 ליטר) .
אני בדקתי כבר כמה מקררים ואני דווקא שמתי עין על הדגם החדש של סמסונג ה- RH77H9050 פשוט מקרר מדהים גם מבחינת יעילות יומיומית ,צריכת חשמל , ארגון המדפים וכו'.. וכמובן אחריות ומותג .לא זול (כ-11.5K) אבל רמה אחרת .
אני מציע שתשקיע קצת זמן ומן הסתם כסף במקרר שאתה קונה - כי זה מוצר שעובד 24/7 ולא קונים אותו כל שנתיים-שלוש.
לי יש LG משנת 2001 מסוג SBS משרת אותי עד היום בלי בעיות.
הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף אותו זה בגלל הצבע והגודל שלו (הוא ענק ובולט - 820 ליטר) .
אני בדקתי כבר כמה מקררים ואני דווקא שמתי עין על הדגם החדש של סמסונג ה- RH77H9050 פשוט מקרר מדהים גם מבחינת יעילות יומיומית ,צריכת חשמל , ארגון המדפים וכו'.. וכמובן אחריות ומותג .לא זול (כ-11.5K) אבל רמה אחרת .
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
הכנסתי אותו למטבח קיים, ככה שלא ממש תכננתי לו נישה.
לגבי מיקרו... לדעתי תקנה את משהו זול. בזמנו קנינו מיקרו של סמסונג בלי תוכניות ובלי כלום. רק כפתור לקביעת זמן וזהו.
יש בורר עוצמה ועוצמת הפשרה וזהו.
לגבי מיקרו... לדעתי תקנה את משהו זול. בזמנו קנינו מיקרו של סמסונג בלי תוכניות ובלי כלום. רק כפתור לקביעת זמן וזהו.
יש בורר עוצמה ועוצמת הפשרה וזהו.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
·תודה! זה נראה לי מה שנעשהurik79 כתב:הכנסתי אותו למטבח קיים, ככה שלא ממש תכננתי לו נישה.
יש בורר עוצמה ועוצמת הפשרה וזהו....
לגבי כיריים:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830827
ברשותי כבר למעלה משנה, ויכול לומר רק דברים מעולים. אחת הרכישות הטובות שלי.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830827
ברשותי כבר למעלה משנה, ויכול לומר רק דברים מעולים. אחת הרכישות הטובות שלי.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
·embedded כתב: יש לך המלצה על מיקרוגל? אני מחפשים משהו פשוט שרק יחמם אוכל לא יבשל
תודה...
אני ממליץ מניסיון של שנים על שארפ. דגם מומלץ הוא R390.
גם אם אתה רוצה רק לחמם אוכל או להפשיר פיתה, הבדלים בין מיקרוגלים יכולים להיות עשרות אחוזים יותר בזמן החימום/הפשרה, וכן גם הפשרה או חימום לא אחיד.
היה לי מיקרו של שארפ והחלפתי לסמרט-אובן של סמסונג, זמן ההפשרה לפיתה עלה אצלי מחצי דקה ל-50 שניות.