שאלה לגבי אפליקציות רצות ברקע ב-SMART - האם זה קורה בכלל?
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
השאלה מכוונת בראש ובראשונה למטרת SKYPE - האם במידה וביצעתי LOGIN עם SKYPE ואני עובר ל-INPUT אחר בטלוויזיה האפליקציה ממשיכה לרוץ ברקע ולשמור חיבור לשרתים של SKYPE? אם תגיע שיחה האם אני אראה סוג של נוטיפיקציה שתאפשר לי לענות?
סתם סקרן אותי כי רציתי לדעת עד כמה זה שימושי בתור תחנת SKYPE קבועה שרצה תמיד. אני קצת סקפטי למען האמת.
ודבר נוסף - אני אומנם מאמין שאפליקציות לא יכולות לרוץ במקביל אבל במידה וכן - האם זה מכביד על ביצועי המסך?
סתם סקרן אותי כי רציתי לדעת עד כמה זה שימושי בתור תחנת SKYPE קבועה שרצה תמיד. אני קצת סקפטי למען האמת.
ודבר נוסף - אני אומנם מאמין שאפליקציות לא יכולות לרוץ במקביל אבל במידה וכן - האם זה מכביד על ביצועי המסך?
אם אני זוכר נכון, יש לך סוני כלשהי מ-2014. צריך לקנות עוד ציוד כדי לבדוק? בדגם 2013 אני חושב שקראתי ש-webcam USB רגיל לא יפעל וצריך לקנות מצלמה/מיקרופון של סוני, כך שלא משתלם.
לגבי לפעול במקביל, לפחות בדגם 2013 הרושם שלי הוא שהמסכים פועלים על אנדרויד מאחורי הקלעים, כך שכנראה האפשרות התאורטית קיימת.
לגבי לפעול במקביל, לפחות בדגם 2013 הרושם שלי הוא שהמסכים פועלים על אנדרויד מאחורי הקלעים, כך שכנראה האפשרות התאורטית קיימת.
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

לא זכרת נכון :-P
לי בכלל יש פיליפס 5604H גודל 42 אינץ'. פשוטה למדי. בעלי הסוני הם חברים שלנו.. אני דווקא יותר התעניינתי מהכיוון של לקנות מצלמת סקייפ למסך של חמותי, ה-H6400 שהיא קנתה בהמלצתי...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לפי מה שידוע לי כאשר אתה יוצא לכניסה אחרת התוכנות נסגרות ולא רצות ברקע...
אתה יכול לנסות לבד, להשאיר פתוח, להעביר ערוץ, לחזור חזרה ותראה שאתה צריך לבצע LOGIN מחדש...
אני יודע שבזמן שיחה אם עוברים לINPUT אחר זה מנתק את השיחה (בסמסונג לפחות)
אתה יכול לנסות לבד, להשאיר פתוח, להעביר ערוץ, לחזור חזרה ותראה שאתה צריך לבצע LOGIN מחדש...
אני יודע שבזמן שיחה אם עוברים לINPUT אחר זה מנתק את השיחה (בסמסונג לפחות)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
תלוי במסך. במרבית המסכים אין תמיכה ברקע. בזמנו לפנסוניק היתה אופציה של סקייפ ברקע שעבד. לא בדקתי עם סמסונג או lg מהדורות האחרונים.
Skype Sony
בסוני זה כן עובד ברקע ובכל המסכים.
כל מסך של סוני שהוא SMART ויש לו סקייפ, יודע להפעיל סקייפ במקביל לכל פעולה אחרת במסך.
סוני אף לקחו את זה שלב אחד קדימה ואף אפשרו לבצע שיתוף חברתי - סוני קוראים לזה Social Viewing
שבו ניתן לצפות בסרט או משחק כדורגל, להפעיל סקייפ ולראות אחד את השני ואף לדבר ולשתף חוויות.
מצאתי סרטון שממחיש טיפה מהיכולת הזאת :
משה דלגו
מנהל מוצר סוני
כל מסך של סוני שהוא SMART ויש לו סקייפ, יודע להפעיל סקייפ במקביל לכל פעולה אחרת במסך.
סוני אף לקחו את זה שלב אחד קדימה ואף אפשרו לבצע שיתוף חברתי - סוני קוראים לזה Social Viewing
שבו ניתן לצפות בסרט או משחק כדורגל, להפעיל סקייפ ולראות אחד את השני ואף לדבר ולשתף חוויות.
מצאתי סרטון שממחיש טיפה מהיכולת הזאת :
משה דלגו
מנהל מוצר סוני
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

סה"כ זה די מתבקש
אם בטאבלטים או בטלפונים סלולריים אנחנו לא רוצים את הסקייפ שם ברקע כל הזמן (סוללה סוללה) הרי שעל טלוויזיה זה תפור חבל על הזמן. זאת תחנת סקייפ מושלמת, מלבד המחשב, והיא ממוקמת במקום טוב יותר ממנו, בד"כ.
אני אבדוק את זה בפעם הבאה שאני אהיה אצלה. נשמע לי שזה מאוד מתבקש לפחות לאפליקציה הזו.
אני אבדוק את זה בפעם הבאה שאני אהיה אצלה. נשמע לי שזה מאוד מתבקש לפחות לאפליקציה הזו.