שרשור תגובות: גיימינג: ביקורת משחק Assassin's Creed Unity

קונפיגורציות מחשב לגיימינג, אביזרים, כרטיסי מסך רלוונטיים וכו'
שלח תגובה
עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #1 

למאמר: גיימינג: ביקורת משחק Assassin's Creed Unity

תמונה
נפל לידי כתבנו עמית עותק לAssassin's Creed Unity, הנה מה שחשבנו על המשחק.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

עמית תודה על הביקורת
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

באיחור אופנתי - עברה שנה והתחלתי לשחק אותו. חיכיתי שהמחיר שלו יהיה נמוך והזמנתי אותו ל- PS4. אני לא חובב סדרת AC אבל החלטתי לנסות אותו בכל זאת. אני אמנם רק כמה שעות בתוך המשחק אך נראה לי שהבנתי כבר את הסגנון והכיוון שהוא הולך בו ואני מרשה לעצמי לסכם אותו במשפט אחד: העולם די גדול, מרשים ויפה לעין. יש רגעים שאמרתי לעצמי "וואלה שיחקו אותה כאן" (בעיקר באזורים עם המון קהל ברחובות וכו'. וכשאין גליצ'ים מוזרים של של אנשים שזזים מוזר או מופיעים במקומות מוזרים, ויש כאלו, אז זה בכלל יפה). אבל, חייב לציין שאין לי שום חשק להמשיך לשחק בו. הוא פשוט לא מעניין ולא מהנה. באנגלית יש ביטוי מעולה שממחיש בדיוק את ההרגשה שלי כלפיו: Couldn't care less.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #4 

@jacko-il
אותו דבר הרגשתי גם עם ה SYNDICATE
פשוט הפסקתי לשחק בו די בהתחלה
שלא נציין את הטעינות הסופר ארוכות

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

חבל שיוביסופט (וחברות אחרות) סוחטות את המיץ מכל IP שיש להן ומתעקשות להוציא כותר בסדרה בערך כל שנה. זה פשוט מתכון לפשרות ובינוניות.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #6 

@jacko-il
עדיין אנשים שאוהבים את הסדרה יהנו מהמשחק
אני נהנתי בזמנו מהראשון שיצא
ואז פרשתי
יש לי את GHOST UNITY ו SYNDICATE בPS4
שיחקת קצל בUNITY וב SYNDICATE וזהו

למרות זאת יש לי חבר שאוהב את הסדרה ושיחק ועבר את כולם

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #7 

גם אני חושב שהמשחק מתחיל לשימם אחרי זמן קצר יחסית וגם אני לא סיימתי אותו, אבל.......
ממליץ מאוד לנסות (למי שלא יצא) לשחק במשחק הקודם שנקרא assassin's creed black flag שמאוד נהנתי לשחק בו

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

@BreezeNET
·
מסכים. אכן בלאק פלאג גם היה יותר לטעמי. ביליתי שם שעות בהפלגות ובקרבות ביס הסוער. אפילו סיימתי את המשחק. להגיד לך שאהבתי את העלילה? וואלה, אפילו לא זוכר על מה היה לעזאזל הסיפור שם, מי הם הדמויות ומה היתה המטרה.. אבל היה נחמד.
יש ליוביסופט יכולת מעולה ליצור עולמות שנראים טוב וכשאין באגים אז גם המנועים שלהם מעל לסבירים. אבל הם לא משקיעים (או שאולי זה פשוט הטעם שלהם, וזה עוד יותר גרוע) בדמויות, בעלילה ובמשימות מעניינות. העולם הנפלא הזה לרשותך, אבל אין בו שום דבר מעניין או דברים מרתקים שימשכו את השחקן לבלות בעולם הזה שעות (למזלו של בלאק פלאג היתה הנישה הזו של הספינות פיראטיים וזה מה שהציל את המשחק מלהפוך לסתם עוד כותר בינוני של AC).
Watchdogs אותו שטאנס - משחק עם עולם יפה ודי גדול, רעיון יחסית מקורי וגרפיקה לא רעה (אם כי ממש לא כמו שהובטח בטריילרים, אבל זה לא הפתיע אותי), אבל כל הסיפור הזה לא מתחבר למשהו מרתק. אותן משימות שוב ושוב ושוב, בלי הפתעות ובלי מקוריות. מיחזור זה שם המשחק.
*למרות זאת, אהבתי יחסית את Watchdogs. היה בו איזשהו עוגן נחמד שאיפשר לי לבלות בו כמה שעות כל פעם ולהנות. המיזוג של האונליין לקאמפיין סינגל היה מעולה. משחקי החתול-עכבר האלה כל פעם ששחקן אחר חודר לעולם שלך פתאום מעולים (למרות שזה בכלל לא מקורי, כבר היו וריאציות של ממשק כזה, כמו ב- Demon's Souls ועוד). אבל watchdogs יכל להיות משחק "ענק" ולא להספתק בעוד משחק "טוב פלוס". ושוב, זה בגלל שיוביסופט לא יודעים לבנות עלילה ודמויות.

שלח תגובה

חזור אל “PC גיימינג”