פאדיחה של הוט או טעות מכוונת?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
ArielAberjil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #1 

זה רק אני או שכשמתקשרים עכשיו למוקד הטכני של החברה יש מנגינה שהיא שונה(חשבתי בהתחלה שמדובר בשעת לילה ולכן החליפו אבל דווקא קצבית טיפה ולא המגנינה הרגילה של הוט..) ואז במערכת כריזה אומרים שהמוקד עבר למספר *3012 המספרים של שירות הלקוחות עודכנו..
ניסתי להתקשר וזה בכלל מוקד של חברת 012 סמייל,מאוד מוזר,זאת שאחרי שלפני כמה דקות התקשרתי,נציגה טענה שהיא בדיוק מסיימת משמרת שלה ותעביר אותי למספר הבא אחריי ומאז התקלה הזו...

romitkin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

מוזיקת ההמתנה של הוט אכן השתנתה בשבוע האחרון.
לגבי המוקד של 012 ממש מוזר, ייתכן והעבירה אותך לשם בטעות.

ArielAberjil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #3 

הנציג שאיתו שחחתי(כנראה זמן המתנה בשעה עשרה ל12 סתם הייתה הפתעה חד-פעמית) כי המתנתי לו מעל חצי שעה,אמר שאינו יודע על מוזיקה המתנה חדשה ופעם ראשונה שאומרים לו על כך ויעביר זאת לאחמ"ש. גם לגבי אותה הודעה.
יש לציין שלא העבירו אותי למוקד 102 אלא לאחר שהמתנתי ממש מס' שניות למענה-הנציגה שענתה לי אמרה שהיא מסיימת עכשיו משמרת והיא תעביר אותי לבא אחרי,חיכיתי באמת חצי דקה ואז מוזיקה של המתנה ולאחר דקה שכזו המשיכה המנגינה יחד עם הכרוז שאמר ששדרגו את מערכות שירות הלקוחות והמספרים התעדכנו,מעתה ניתן ליצור קשר במספר *3012 ובחרתי לנתק ולהתקשר במקום להמתין עד שהשיחה תתנתק ככל הנראה מעצמה וגיליתי משיחה עצמאית לשם שזה המוקד של חברת 012.
אגב בנוגע לספק-האם יש חובה לציין מייל או דרך התקשרות מלבד טלפון?לחברת הוט נט יש רק קו טלפון או טופס יצירת קשר באתר
והמתנתי זמן רב עד שהשיחה מתנתקת מעצמה,לפעמים מס' דקות בודדות עד שהשיחה התנתקה אבל בשעה שניסיתי להתקשר ובעזרת מס' פלאפונים שונים פשוט לא היה אפשרי להשיג את נציגי התמיכה הטכנית שפועלים 24 שעות לפי טענות החברה. האם המקרה מוכר לכם?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”