קניתי רסיבר, שוקל איפה לשים אותו בחדר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
GuyHassin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי רסיבר יד שניה, Sony st-3800 (ב550 ש"ח אגב, מחיר סביר?)
ועכשיו אני שוקל איפה לשים אותו בחדר.
מבחינה תפעולית הכי נוח לי לבנות לו מדף מתחת לשולחן אבל אני קצת חושש מכך ששעתיים - שלוש ביום הרסיבר יהיה מרחק סנטימטרים מהבייצים שלי.
למישהו יש מידע מוכח ולא השארות לגביי הקרינה ? האם כדאי לי להרחיק את הרסיבר ממני או לפחות מהבייצים שלי?

תודה מראש!

1shlomo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 599
נתן תודות: 171 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #2 

מוכרים בEBAY מגן בייצים...🍳

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #3 

רסיבר\מגבר לא עושה קרינה .

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

yehudaa כתב:רסיבר\מגבר לא עושה קרינה .
...
·יש לך הוכחות לאמירה הזאת?

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #5 

יש לך שכן ?

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #6 

1shlomo כתב:מוכרים בEBAY מגן בייצים...🍳
...
· חחחח דמעוותת

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #7 

אף פעם לא אמרתי שהוא כן או לא.
בעיקרון כל דבר פולט קרינה, כל דבר, במיוחד מכשירי חשמל. כמובן שהיא זניחה ביותר ומאוד חלשה. כמובן שיש גם שדה מגנטי וחום, דברים לא טובים לביציים. אבל זה אני סתם קטננוני ברמות על :roll:

לפותח השרשור. זה די לא משנה מבחינת קרינה, הפלפון שלך גורם יותר נזק, הרשת הביתית מפציצה אותך מכל הכיוונים והלפטופ שאתה מחזיק על הברכיים הורג יותר תאי זרע מכל דבר אחר בחיי היום יום שלך על ידי חימום פשוט. מה שכן, המגבר צריך מקום לנשום, כ5 ס"מ מהצדדים ולפחות 10 ס"מ מלמלה, לא חושב שזה מומלץ לשים אותו מתחת לשולחן אלה אם כן היה לו הרבה מקום או מערכת אוורו.

GuyHassin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

BUGY כתב:אף פעם לא אמרתי שהוא כן או לא.
בעיקרון כל דבר פולט קרינה, כל דבר, במיוחד מכשירי חשמל. כמובן שהיא זניחה ביותר ומאוד חלשה. כמובן שיש גם שדה מגנטי וחום, דברים לא טובים לביציים. אבל זה אני סתם קטננוני ברמות על :roll:

לפותח השרשור. זה די לא משנה מבחינת קרינה, הפלפון שלך גורם יותר נזק, הרשת הביתית מפציצה אותך מכל הכיוונים והלפטופ שאתה מחזיק על הברכיים הורג יותר תאי זרע מכל דבר אחר בחיי היום יום שלך על ידי חימום פשוט. מה שכן, המגבר צריך מקום לנשום, כ5 ס"מ מהצדדים ולפחות 10 ס"מ מלמלה, לא חושב שזה מומלץ לשים אותו מתחת לשולחן אלה אם כן היה לו הרבה מקום או מערכת אוורו.

...
תודה רבה על העזרה,
ברור לי שכל מכשיר חשמלי פולט קרינה ביחס ישיר לקיבולת שלו, אני שואל אם ידוע\ יש סיכוי שרסיבר פולט קרינה שהיא מעבר לקרינה חשמלית שמגיע מהמנוע שלו, כמו פלאפון, מחשב, מודם וראוטר (הריי אם הייתי שואל עליהם אנשים לא היו מסתלבטים עליי אלא היו מאשרים כי לא כדיי לשים את המכשירים האלה ליד הבייצים)
·

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”