סקירת טלויזיה70 אינץ LC70 LE835 SHARP + תמונות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
NivToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

היי חברים
חבר לעבודה רכש טלויזיה של שארפ 70 אינץ והזמין אותי לבוא לבקר ולהתרשם
אז ככה מרחק הסלון לקיר של הטלויזיה הינו 5 מטר - לכן הוא רכש 70 שעלתה לו 13 אלף במזומן מחנות מתמחה באזור מרכז תל אביב

מה אני אגיד לכם אחרי שראיתי את ה70 אינץ אצלו אני מתחיל להתחרט שלא קניתי 60 אינץ:)

איכות תמונה - מדהימה ביותר - לדגם הספציפי הזה יש את התוספת של הצבע הצהוב עיבוד תמונה של 200 הרץ
הטלויזיה אומנם משנת 2012 אבל איכות התמונה יותר טובה מהסוני 828 שלי קליפים של קייטי פרי וסרטים בלו רי ואתה חושב שאתה בסינמה סיטי - הופתעתי לטובה מהצבעים החיים של הטלויזיה

3D - בינוני פלוס - ראיתי קטע של 5 דקות לא כזה קפצתי

שידורים רגילים - 8 מ10 ערוצים 10 2 וערוץ 1 חבלז כל השאר כרגיל

שידורי HD - עולם אחר - פשוט מדהים

xbox 360 - לשחק מרוץ מכוניות ולשבת 2 מטר אתה מרגיש שאתה על הכביש + איכות טובה

לסיכום - כל מי שעומד לקנות טלויזיה ויש לו מרחק 4 מטר פלוס ממליץ לו בחום ללכת על כמה שיותר גדול - חוויה אחרת ללא כל ספק
גם חבר שלי חשב שעם הוא יקח שארפ ולא סוני הוא יתאכזב - הוא העדיף יותר אינץ ופחות שם מותגי וצדק - לפי דעתי כל הענין של עיבוד תמונה בטלויזיה הגיע לפי דעתי למיצוי - הכוונה שלי שאם תיקח טלויזיה מדגם סיני ותיקח טלויזיה מדגם מוכר בשידורים רגילים + HD אין מצב שתבדיל באיכות לפחות לא בטלויזיות שיוצרו ב3 שנים האחרונות אלה אם יש לך עינים של שימי תבורי :)

מצורפות תמונות

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #2 

איזה גודל לך יש, לאיזה מרחק?

ואם כבר, למה לא איזה אפקט מוזאיקה על הפנים שיהיה יותר אותנטי? :)

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #3 

אין ספק שלגודל יש אפקט משל עצמו. הייתי אפילו אומר שהוא פרמטר לכל דבר. כלומר ההנאה מהמסך יכולה להיות ללא ספק רבה יותר אם יורדים באיכות לטובת הגודל. בסופו של דבר יש סוג של קהות חושים בזמן צפייה בסרט. העין מאבדת רגישות לאיכות התמונה אך לא לגודל. אצלי לפחות זה ככה, חוץ מסצינות חשוכות בהן העננים מציצים ואי אפשר להתעלם...

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

@Alon_Solo
אוי העננים אוי העננים.. החיים שלנו שזורים יחדיו, בין אם רוצים בכך או לא.. :(
זה הגיע אצלי למצב אבסורדי שאני מדליק לפעמים אור בחדר כשאני צופה בסרטים כדי שזה לא ישגע לי את העיניים/מוח.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #5 

שחר, אני מתמודד עם העננים בכך שבמצב צפייה בלילה אני מפעיל את חיישן האור שיש למסך שלי (פיליפס) וזה ממש עושה עבודה יפה. ביום יש לי כיול קצת אחר אבל זה לוקח שנייה להחליף. חוץ מזה שהעננות אצלי לא נוראית וקצת נחלשה עם הזמן.
בקשר לשארפ, יש לי מכר מהעבודה אמריקאי שנמצא ברילוקיישן בארץ כרגע ושני המסכים האחרונים שהוא קנה היו שארפ. הוא אומר שנתנו לו בחנויות את השלטים של כל המסכים על הקיר בתצוגה והוא שיחק איתם ממש הרבה זמן ובשארפ תמיד הגיע לתמונה הכי טובה. תכלס, זה אחד ה brands הנמכרים בארה"ב למסכים גדולים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”