קניית LG G3 עם אחריות מובייל ישראל
שלום !
יש לי אופצייה לקנות את הטלפון באילת בקיי אס פי במחיר 2330 עם אחריות יבואן מובייל ישראל לעומת היבואן הרשמי של רונלייט במחיר של 2700.
אחרי חיפושים באינטרנט עדיין קצת חסר לי מידה מה הבבדל ביניהם. הבנתי שיהיה חוסר בעברית ויכולה להיות בעיה ב LTE במקרה שלוקחים ממובייל ישראל. בסניף של קיי אס פי אמרו שהפלאפון מגיע עם קופסה פתוחה וללא עברית אלה עם אפקליקציה שעושה עברית חלקית. למרות שבאתר שלהם כתוב עברית מלאה. אולי זה תרגיל שיווקי שהם עושים כדי למכור את המכשיר היקר יותר.
חברים מישהו יכול להסביר לי חד וחלק מה בעצם ההבדל בקנייה מיבואן רונלייט או מיבואן מובייל ישראל ? מה השוני בתכולה של המכשירים ומה עדיף ?
תודה רבה !!!
יש לי אופצייה לקנות את הטלפון באילת בקיי אס פי במחיר 2330 עם אחריות יבואן מובייל ישראל לעומת היבואן הרשמי של רונלייט במחיר של 2700.
אחרי חיפושים באינטרנט עדיין קצת חסר לי מידה מה הבבדל ביניהם. הבנתי שיהיה חוסר בעברית ויכולה להיות בעיה ב LTE במקרה שלוקחים ממובייל ישראל. בסניף של קיי אס פי אמרו שהפלאפון מגיע עם קופסה פתוחה וללא עברית אלה עם אפקליקציה שעושה עברית חלקית. למרות שבאתר שלהם כתוב עברית מלאה. אולי זה תרגיל שיווקי שהם עושים כדי למכור את המכשיר היקר יותר.
חברים מישהו יכול להסביר לי חד וחלק מה בעצם ההבדל בקנייה מיבואן רונלייט או מיבואן מובייל ישראל ? מה השוני בתכולה של המכשירים ומה עדיף ?
תודה רבה !!!
בנוגע ל - LTE: עד כמה שידוע לי, בשני המקרים לא תהיה לך האפשרות להפעילLTE אלא אם תעשה רוט לפלאפון, יכול להיות שרולנייט עושים עכשיו בעצמם אך לפי מה ששמעתי הם לא.
בכל מקרה, זה לא שהאופציה לLTE לא קיימת, זה בעיה ברום שLG מביאים לך עם המכשיר שפשוט לא נותן לך את האפשרות, ועם קצת התעסקות אפשר לחשוף אותו.
בנוגע לעברית, פחות או יותר כנ"ל, אך במקרה הזה זה הרבה יותר פשוט.
אני את הLG G3 שלי קניתי בכלל באמזון ארה"ב ויש לי עברית מהתחלה, כל מה שצריך לעשות זה להכניס סים ישראלי לפני שמפעילים אותו בפעם הראשונה.
בנוסף, חשוב לדעת, שגם אם תקנה אצל רולנייט יכולה להיות לך בעיה אם תדעכן את התוכנה כשהפלאפון יבקש ממך(לפחות כרגע, כנראה שבגרסאות הבאות הבעיה תיפתר).
להחלטתך,
בהצלחה.
בכל מקרה, זה לא שהאופציה לLTE לא קיימת, זה בעיה ברום שLG מביאים לך עם המכשיר שפשוט לא נותן לך את האפשרות, ועם קצת התעסקות אפשר לחשוף אותו.
בנוגע לעברית, פחות או יותר כנ"ל, אך במקרה הזה זה הרבה יותר פשוט.
אני את הLG G3 שלי קניתי בכלל באמזון ארה"ב ויש לי עברית מהתחלה, כל מה שצריך לעשות זה להכניס סים ישראלי לפני שמפעילים אותו בפעם הראשונה.
בנוסף, חשוב לדעת, שגם אם תקנה אצל רולנייט יכולה להיות לך בעיה אם תדעכן את התוכנה כשהפלאפון יבקש ממך(לפחות כרגע, כנראה שבגרסאות הבאות הבעיה תיפתר).
להחלטתך,
בהצלחה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
השבוע חבר שלי הביא טלפון כזה מארה"ב, ואני עזרתי לו להגדיר את המכשיר. אני די הרבה זמן הסתבכתי עם הפעלת 4G, למרות שלפי מפרט ותפריטים של הטלפון הוא תומך, ובסוף פניתי לשירות לקוחות של פלאפון וגיליתי שפשוט אין באזור 4G. היום חבר שלי היה לא רחוק מהמשרד והוא התקשר אלי ואמר שבטלפון הופיע סימן 4G. ביקשתי ממנו לעשות בדיקת מהירות והיא הראתה 13 מגה הורדה ו-10 מגה העלאה.
לגבי עברית - במכשיר אין ממשק בעברית, אבל יש מקלדת עברית מקורית.
אגב, יש אותו ב-handec.co.uk, 300 פאונד (1800 ש"ח) ואנשים דיווחו שחלק מהמכשירים עברו ללא תשלום מכס. אם יעצר במכס זה יהיה תוספת של עוד כ-600 ש"ח (35.7% מיסים). ולי אישית נראת עדיפה אחראיות של חנות בחו"ל מאשר בארץ... אבל זאת דעה אישית
לגבי עברית - במכשיר אין ממשק בעברית, אבל יש מקלדת עברית מקורית.
אגב, יש אותו ב-handec.co.uk, 300 פאונד (1800 ש"ח) ואנשים דיווחו שחלק מהמכשירים עברו ללא תשלום מכס. אם יעצר במכס זה יהיה תוספת של עוד כ-600 ש"ח (35.7% מיסים). ולי אישית נראת עדיפה אחראיות של חנות בחו"ל מאשר בארץ... אבל זאת דעה אישית
למזלי, אבא שלי טס לארה"ב והוא הביא לי את זה בלי לשלם מסים ומכס.NerVo כתב:תודה על התגובה. המוכרים שם נראה ליחא יודעים מה הם מוכרים כי הוא גם אמר לי שהגרסה של הטלפון שונה משל הגרסה של רונלייט.
בנוגע לקנייה שלך מאמזון. היה לך משתלם לקנות משם עם כל המכס והמיסים ?...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·אם יש תקלה אתה שולח מכשיר חזרה. משלוח צרור כזה (חבילה קטנה) עולה 10-15 ש"ח. חייב להצהיר שנשלח לצורך תיקון, כדי להמנע מכפל מיסים בהחזרה לארץ. למען האמת לא נתקלתי אישית במקרה כזה עם מכשיר טלפון סלולרי, אבל כך זה אמור לעבוד.NerVo כתב:התכוונתי לאחריות מחו"ל. איך זה עובד ?...
פעם אחת הייתה לי תקלה בטבלט שנרכש באמזון ארה"ב. יצרתי קשר עם אמאזון (בצ'אט), הם הפנו אותי לאסוס בארץ, ואסוס בארץ כבר נתנו שירות (בא שליח, לקח, כעבור יומיים בא שליח אחר והחזיר טבלט תקין).
דבר נוסף שהיה לי עם android tv box שנרכש באיביי, ולא עבד תקין, פשוט שלחתי חזרה למוכר בדואר רשום, והוא שלח לי אחד חדש במקום. כך שלי אישית אין שום חשש.
הבנתי. תודה לך. האמת שרציתי להזמין מחול אבל לא ידעתי איך העניין עם הביטוח עובד. אם ככה באתר שהבאת כולל משלוח יוצא בערך 2000 שקל. אם לא יעצרו במכס אז הרווחתי...
ולגבי משלוח Fedex, זה משלוח מהיר כמו DHL ? הכוונה גם את Fedex מחייבים בדיקה של מכס ? או שעדיף להזמין משלוח רגיל ?
ולגבי משלוח Fedex, זה משלוח מהיר כמו DHL ? הכוונה גם את Fedex מחייבים בדיקה של מכס ? או שעדיף להזמין משלוח רגיל ?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

שים לב שלא מדובר בביטוח, אלא אחריות יצרן בלבד. תקרא את התקנון של האתרים. לא כל דבר מטופל במסגרת האחריות.NerVo כתב:הבנתי. תודה לך. האמת שרציתי להזמין מחול אבל לא ידעתי איך העניין עם הביטוח עובד. אם ככה באתר שהבאת כולל משלוח יוצא בערך 2000 שקל. אם לא יעצרו במכס אז הרווחתי...
ולגבי משלוח Fedex, זה משלוח מהיר כמו DHL ? הכוונה גם את Fedex מחייבים בדיקה של מכס ? או שעדיף להזמין משלוח רגיל ?...
·כשאתה מחשב מחיר תוסיף ישר מיסים, תכין את עצמך למקרה הגרוע ביותר.
לגבי אופן משלוח - כל משלוח עם חברת בלדרות עוצר במכס, וגם יש עוד מספר עמלות, ולכן תשלח בדואר רגיל. כך קיים גם סיכוי שהמשלוח שלך לא יעצר במכס. מישהו בפורום כתב לי לגבי clove, שעל שני טלפונים מתוך 3 הוא שילם מיסים. שלישי עבר ללא.
בהצלחה