היי חבר'ה,
הגיע הזמן להחליף את הרסביר המתיישן שלי (Onkyo 702).
הרסיבר החדש יתחבר לרמקולים קדמיים B&W 705, אחוריים של AR וסנטר של AE שיוחלף בעתיד הקרוב.
אני לא מתכוון ללכת ולשמוע רסיברים מכיוון שאני רוכש מחו"ל וזה לא נראה לי "אתי" לבזבז את זמנו של המוכר ולא לרכוש ממנו ולכן אני צריך את עזרתכם.
נכון לעכשיו בזמן מוזיקה וסרטים, השילוב הנוכחי של ה- Onkyo וה- B&W קצת צורם לי באוזן. המיד לא מספיק נעים והבאסים לא מספיק מורגשים ואת זה ארצה לשפר ברסיבר העתידי שלי.
על איזה רסיבר מהחברות המוכרות אתם ממליצים בהתאם לחתימת הצליל? לפי טווחי המחירים באמאזון, הרסיברים הבאים באים בחשבון: Denon X2100 / Denon X3000 , Marantz 5008 , Pioneer 1124 , או להשאר עם ה- Onykyo ולעבור לדגם 636?
האם כדאי לחכות ל Black Friday או שאפשר לחפש משהו כבר עכשיו? אני שואל מפני שראיתי היום מבצע כדאי על ה- Pioneer 1124. אם לדעתכם הוא יתאים לצרכים שלי אלך עליו.
http://www.amazon.com/Pioneer-VSX-1124- ... oneer+1124
שידוך רסיבר ק"ב לרמקולים
מצד אחד אתה לא יכול להאזין לרסיברים כי אתה רוצה לרכוש מחו"ל, מצד שני אתה לא יכול להסתמך יותר מדי על דיעות של אנשים עם רסיברים אחרים בגלל שהם משתמשים ברמקולים שונים, בחלל שונה עם טעם אישי שונה, ומצד שלישי ישנם אלו שיציעו לך ללכת על רסיבר פשוט ולשדך לו מגבר סטריאו בגלל שרסיברים אינם "טובים" למוזיקה.
תכלס, מבלי לבדוק כמה רסיברים עם הרמקולים שלך, כל דבר שתעשה יהיה הימור ברמה כזו או אחרת.
תכלס, מבלי לבדוק כמה רסיברים עם הרמקולים שלך, כל דבר שתעשה יהיה הימור ברמה כזו או אחרת.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ברור שהכל הימור, העניין הוא למזער את הסיכון בבקשת עזרה של אנשים עם ידע וניסיון מהפורום. אם הייתי הולך על רסיבר מבלי לשאול ולברר לפני, הסיכון היה גבוה יותר.
Denon x2800h
Monitor Audio Mass 10
Velodyne Impact 10
Homatics Box R 4K Plus
Monitor Audio Mass 10
Velodyne Impact 10
Homatics Box R 4K Plus
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
קח את עצמך ותבקר בכמה חנויות.
מה אתה חושב, שכל מי שנכנס לחנות קונה?
חנות שתתן לך את ההצעה הטובה ביותר תזכה.
ואז אם עדיין חו"ל יהיה יותר זול, קנה שם.
ותתפלא, שכשאתה מראה רצינות, המחיר יכול לרדת לרמה קרובה יותר למחיר חול, לפעמים עד כדי כדאיות קנייה בארץ.
אני יכול לספר לך, שכשאני חיפשתי לקנות מערכת, עברתי בכמה חנויות מתמחות במרכז.
היו לפחות 3 חנויות, שבאתי, ואמרתי שאני בשלב חיפוש, לא מחליט על המקום, וישבתי שעתיים ושמעתי שילובים שונים של רסיברים ורמקולים, גם כאילו שהרבה מעבר לתקציב כדי לקבל מושג מה ההבדל בלשמוע מערכות באמת טובות.
והמוכרים היו סבלנים הסבירו ועזרו, למרות שידעו שאני לא יוצא עם קנייה, ושאולי לא אחזור כי אני לא מהסביבה.
הרווח שלהם הוא ההמלצות שהם מקבלים אחר כך, וזה חשוב אולי יותר ממכירה אחת.
לגבי התלונות שלך למערכת, הכול סובייקטיבי.
מה שאתה מתאר כצורם, יכול להשמע מושלם למישהו אחר.
לדעתי, נראה לי שהבעיות שלך פתירות ע"י כיול טוב.
למעט הבאסים, שכנראה עדיף לך להשקיע באיזה סאב טוב, שישלים את הבאס.
מאוד ייתכן, שכשתשחרר את הקדמיים מטיפול בבאסים תגלה יתרונות במיד ובגבוהים.
מה אתה חושב, שכל מי שנכנס לחנות קונה?
חנות שתתן לך את ההצעה הטובה ביותר תזכה.
ואז אם עדיין חו"ל יהיה יותר זול, קנה שם.
ותתפלא, שכשאתה מראה רצינות, המחיר יכול לרדת לרמה קרובה יותר למחיר חול, לפעמים עד כדי כדאיות קנייה בארץ.
אני יכול לספר לך, שכשאני חיפשתי לקנות מערכת, עברתי בכמה חנויות מתמחות במרכז.
היו לפחות 3 חנויות, שבאתי, ואמרתי שאני בשלב חיפוש, לא מחליט על המקום, וישבתי שעתיים ושמעתי שילובים שונים של רסיברים ורמקולים, גם כאילו שהרבה מעבר לתקציב כדי לקבל מושג מה ההבדל בלשמוע מערכות באמת טובות.
והמוכרים היו סבלנים הסבירו ועזרו, למרות שידעו שאני לא יוצא עם קנייה, ושאולי לא אחזור כי אני לא מהסביבה.
הרווח שלהם הוא ההמלצות שהם מקבלים אחר כך, וזה חשוב אולי יותר ממכירה אחת.
לגבי התלונות שלך למערכת, הכול סובייקטיבי.
מה שאתה מתאר כצורם, יכול להשמע מושלם למישהו אחר.
לדעתי, נראה לי שהבעיות שלך פתירות ע"י כיול טוב.
למעט הבאסים, שכנראה עדיף לך להשקיע באיזה סאב טוב, שישלים את הבאס.
מאוד ייתכן, שכשתשחרר את הקדמיים מטיפול בבאסים תגלה יתרונות במיד ובגבוהים.