נמכר!
נמכר!
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
http://phonix.co.il/product/oneplus-one-3gb64gb/
עולה פחות וחדש אחינו עם אחריות בארץ.
סלולר זה כמו רכב ברגע שהורדת את הניילונים המחיר יורד באחוזים משמעותיים, תוסיף את נושא האחריות ואתה לא בכיוון.
אני מוכל להציע 1400 אם זה מעניין
עולה פחות וחדש אחינו עם אחריות בארץ.
סלולר זה כמו רכב ברגע שהורדת את הניילונים המחיר יורד באחוזים משמעותיים, תוסיף את נושא האחריות ואתה לא בכיוון.
אני מוכל להציע 1400 אם זה מעניין
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
אתה רק שוכח שהמחיר המוצע באתר של PHONIX אינו כולל מע"מ ומס קניה - תוסיף ל-1,892 שקל שכתובים שם עוד 35.7%. כלומר המחיר שתשלם בפועל הוא 2,567 שקל. ההצעה ב-1,900 שקל, לפחות לדעתי, הוגנת.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
אתה מודע לזה שזה שירות הזמנה צד שלישי. מה שהם עושים זה שאתה מזמין דרכם והם בפועל מזמינים מסין. אם אתה מוכן לשלם את המיסים שנלווים לזה כי הם לוקחים משלוח אקספרס לרוב כדי להתחייב שהמוצר יהיה אצלך תוך 14 ימי עסקים.
בכל אופן זה המחיר של חבר שלי והוא גם מוכן להחליף על מכשירים עם מסך יותר קטן. לא טוב ואתה מעוניין להתמקח מולו, תתקשר. אני רק פירסמתי לו באתר כאן כי הוא לא חבר פה.
נמכר!
בכל אופן זה המחיר של חבר שלי והוא גם מוכן להחליף על מכשירים עם מסך יותר קטן. לא טוב ואתה מעוניין להתמקח מולו, תתקשר. אני רק פירסמתי לו באתר כאן כי הוא לא חבר פה.
נמכר!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **