שלום יש לי ניתוקים באינטרנט זה גם באלחוטי וגם בקווי. יש לי ראוטר
tp link 1043nd v2 ומודם של בזק d-link 6850u שעשיתי לו bridge והפכתי אותו לרק מודם. עכשיו תשתית זה בזק וספק בזק בינלאומי
אני רוצה לדעת מאיפה הניתוקים. כשיש לי ניתוקים אני עושה ping -t ל ip של גוגל שזה 8.8.8.8 וזה כותב לי requested timed out.
הניתוקים באלחוטי ובקווי אבל באלחוטי זה בדחיפות יותר גבוהה לפעמים כשאין ניתוקים ואני מנסה להיכנס לראוטר 192.168.0.1 זה
לוקח לו זמן להתחבר וכתוב למטה "מתחבר ל 192.168.0.1" וזה כשיש ניתוק אז זה אומר שהניתוק בא מהראוטר?
ועוד בעיה שאני נתקל בה לפעמים שאין לי אינטרנט שאני בגוגל כרום זה כותב לי למטה
"מברר כתובת שרת מארח" ואין לי אינטרנט כשזה אומר לי את זה אז אולי משהו בהגדרות של הראוטר לא טובות?צריך להגדיר
משהו מיוחד?
וה d- link 6850u קראתי עליו שבהתחלה הוא מגיע אם גרסה לא טובה וצריכים לעדכן אותו לגרסה חדישה בשביל שיעבוד
נורמלי אז עכשיו אצלי הוא עובד רק כמודם אז אם אני יעדכן זה יעזור לי?
ועוד משהו שאני נמצא באלחוטי המחשב הנייד שלי אז אם אני לא נוגע במחשב שעתיים אולי פחות אולי יותר אז אין לי אינטרנט
וזה כותב לי גישה מוגבלת ויש סימן של אזהרה ואז אני צריך להתנתק ולהתחבר לרשת האלחוטית וזה מסתדר לי אז למה זה ככה?
ניתוקים באינטרנט
-
satellite
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 192
נערך לאחרונה על ידי satellite ב 06/12/2014 23:10, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
מה שכתבת - בלתי קריא. אין סימן פיסוק אחד ושבירת השורות לא ממש הגיונית. ערוך את השאלה מחדש.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
satellite
-
- חבר פעיל מאוד

תיקנתי. פשוט כתבתי מהטלפון אז לא היה לי זמן להשקיעNetCHEIF כתב:מה שכתבת - בלתי קריא. אין סימן פיסוק אחד ושבירת השורות לא ממש הגיונית. ערוך את השאלה מחדש....
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
אם ה-6850 הוא במצב BRIDGE, אין לך הרבה מה לנגוע בו. אני מציע לך לעדכן את הקושחה של ה-1043 לגרסא האחרונה.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
satellite
-
- חבר פעיל מאוד

קודם כל עדכנתי אבל מה שאמרת בכלל לא עזר אני כתבתי לפחות 3 בעיות שיש לי באינטרנט והתשובה שלך זה רק לעדכן את הראוטר וזה לא ממש קשור וגם אם ה 6850 נמצא על bridge אבל בקושחה דפוקה אז אם אני יעדכן לקושחה יותר חדישה זה לא ישנה משהו? כי אומרים שהגרסה של ה 6850 היא לא טובה ויש לך בעיות ורק אחרי שמעדכנים זה מסדר את הבעיות אבל אם הוא עובד אצלי כמודם זה יכול לעזור?NetCHEIF כתב:אם ה-6850 הוא במצב BRIDGE, אין לך הרבה מה לנגוע בו. אני מציע לך לעדכן את הקושחה של ה-1043 לגרסא האחרונה....
-
satellite
-
- חבר פעיל מאוד

הקפצה
-
satellite
-
- חבר פעיל מאוד

הקפצה מה נסגר אנשים?