חיבור הטאבלט לטלוויזית סמסונג smart
שלום לכם,
ברשותי טאבלט של סמסונג, מוטורולה ומסך טלוויזיה מסוג samsung eh5300 smart tv 40inch.
האם יש דרך לעשות Mirror לטאבלטים ללא חיבור hdmi?
הכוונה לא לשתף קבצים מתוך המכשירים אלא ממש להציג את התמונה על המסך הגדול באופן אלחוטי.
חיפשתי קצת באינטרנט אך שאני נכנס להגדרות הallshare בטלוויזיה אני מקבל רק רשימת מכשירים מחוברים ריקה ובלי אפשרויות נוספות.
אולי יש אפליקציה ייעודית שעובדת דרך http או שיטה שונה.
מודה אני מראש.
ברשותי טאבלט של סמסונג, מוטורולה ומסך טלוויזיה מסוג samsung eh5300 smart tv 40inch.
הכוונה לא לשתף קבצים מתוך המכשירים אלא ממש להציג את התמונה על המסך הגדול באופן אלחוטי.
חיפשתי קצת באינטרנט אך שאני נכנס להגדרות הallshare בטלוויזיה אני מקבל רק רשימת מכשירים מחוברים ריקה ובלי אפשרויות נוספות.
מודה אני מראש.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יש את AllShare בהצלחה !אנטיפסטו כתב:שלום לכם,
מודה אני מראש....
·
למה לי להשתמש בcromcast כאשר יש לי טלוויזית smart מחוברת עם דונגל לרשת?
לצערי שנרשמתי בטאבלט לsamsung link לא מצאתי אפשרות לעשות mirror אלא רק לשתף קבצים מתוך הטאבלט.
כמו שאמרתי, שאני נכנס בטלוויזיה להגדרות הallshare אני מקבל רשימת מכשירים מחוברים ריקה בלי אפשרויות נוספות.
לצערי שנרשמתי בטאבלט לsamsung link לא מצאתי אפשרות לעשות mirror אלא רק לשתף קבצים מתוך הטאבלט.
כמו שאמרתי, שאני נכנס בטלוויזיה להגדרות הallshare אני מקבל רשימת מכשירים מחוברים ריקה בלי אפשרויות נוספות.
יש לי, אבל האם זה מאפשר את מה שאני צריך? אם כן, כיצד?yana86 כתב:בטלויזיה תכנס להגדרות -> רשת ותראה אם יש לך WIFI DIRECT...
ILANBEN - זה לא מה שאני צריך, לשתף קבצים מתוך הטאבלטים אין בעיה, אני רוצה להקרין את מסך הטאבלט בלייב.
mp3lll - מה הטעם בטלוויזית smart אם היא אינה מחוברת לרשת?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
שיקוף מסך היה רק בes7000 ומעלה. הייתה תקופה ארוכה שלא הצלחתי להפעיל את זה כי האפליקציה לא הייתה קיימת בסמסונג מרקט של ישראל. הייתה תקופה שזה עבד ועכשיו שוב זה לא משדר כלום. בקיצור חבל על המאמץ שלך.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
יותר מזה
SCREEN MIRRORING עובד רק דרך ה-WIFI המובנה של המסך בגלל שזה עובד דרך WIDI. בגלל זה רק סמארט תומכות בזה בכלל. אי אפשר לחבר טלוויזיה טיפשה עם דונגל WIFI ולקבל את היכולת הזו.
מעבר לכך, צריך שהאנדרויד המדובר יידע לתמוך. בטאבלטים ממש לא כולם תומכים. חפש תמיכה ב-MIRACAST או ALLSHARE CAST.
מעבר לכך, צריך שהאנדרויד המדובר יידע לתמוך. בטאבלטים ממש לא כולם תומכים. חפש תמיכה ב-MIRACAST או ALLSHARE CAST.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
מה ז"א? :-)
מתאם שמוציא HDMI זה אומר שימוש בכבל. דיברו פה על MIRRORING אלחוטי. ברור שכל מכשיר היום יודע להוציא סיגנל החוצה לטלוויזיה בעזרת כבל. בין אם זה MHL או כבל אחר - כולם היום תומכים בזה.
ואני לא יודע אם אתה יודע אבל WIDI משמש את הטלפון/טאבלט ואת המסך כדי לעשות PAIRING ולתקשר אחד עם השני, לא ה-WIFI הרגיל של הבית.
ואני לא יודע אם אתה יודע אבל WIDI משמש את הטלפון/טאבלט ואת המסך כדי לעשות PAIRING ולתקשר אחד עם השני, לא ה-WIFI הרגיל של הבית.
מתאם ה-WiFi ל-HDMI יושב ליד המסך ומחובר באופן קבוע. המכשיר ששולח את התמונה עושה את זה אלחוטית.
WiDi זה לא Miracast (שפועל על WiFi Direct) אלא סטנדרט ישן יותר של אינטל. ייתכן שאינטל עדיין קוראים לתמיכה בשידור אלחוטי WiDi, אבל בימינו זה כולל גם (או רק) Miracast.
WiDi זה לא Miracast (שפועל על WiFi Direct) אלא סטנדרט ישן יותר של אינטל. ייתכן שאינטל עדיין קוראים לתמיכה בשידור אלחוטי WiDi, אבל בימינו זה כולל גם (או רק) Miracast.