הוצאתי 4 סדרות ותיקות לפנסיה - רוצים לדעת אילו סדרות ?
-
אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
היי,
מכירים את זה שכל פעם אתם אומרים לעצמכם "יאללה ניתן עוד צאנס לסידרה הזו" ?
מכירום את זה שמכוח האנרציה אתם רואים סדרות ולא ממש מבינים מדוע אתם רואים אותם ?
זהו אז החלטתי להגיד שלום ל 4 סדרות שאני רואה שנים שהיו בהתחלה מעולות אבל זקנתן מביישת את נעוריהן ...
משפחת מודרנית - 3 עונות ראשונות הסדרה היתה מקורית , מרעננת ומצחיקה. העונה האחרונה פשוט לא מענינית !
תאוריית המפץ הגדול - ההברקה הגאונית החזיקה אצלי 6 עונות והחלה לחזור על עצמה... הגיע הזמן להגיד שלום.
המתים המלכים - נו באמת.... כמה אפשר לראות זומבים נדקרים / נורים בראש ?
סיפור אימה אמריקאי - כאן היה לי יותר קשה להחליט אבל עדין - מיצה את עצמו.
אז מה אני כן רואה בימים אלו ? suits / hell on wheels / sons of anarchy... אלו הבחירות שלי. ועוד סדרה מדהימה שחמקה לי מתחת לראדר - חדר חדשות !
אוריה
מכירים את זה שכל פעם אתם אומרים לעצמכם "יאללה ניתן עוד צאנס לסידרה הזו" ?
מכירום את זה שמכוח האנרציה אתם רואים סדרות ולא ממש מבינים מדוע אתם רואים אותם ?
זהו אז החלטתי להגיד שלום ל 4 סדרות שאני רואה שנים שהיו בהתחלה מעולות אבל זקנתן מביישת את נעוריהן ...
משפחת מודרנית - 3 עונות ראשונות הסדרה היתה מקורית , מרעננת ומצחיקה. העונה האחרונה פשוט לא מענינית !
תאוריית המפץ הגדול - ההברקה הגאונית החזיקה אצלי 6 עונות והחלה לחזור על עצמה... הגיע הזמן להגיד שלום.
המתים המלכים - נו באמת.... כמה אפשר לראות זומבים נדקרים / נורים בראש ?
סיפור אימה אמריקאי - כאן היה לי יותר קשה להחליט אבל עדין - מיצה את עצמו.
אז מה אני כן רואה בימים אלו ? suits / hell on wheels / sons of anarchy... אלו הבחירות שלי. ועוד סדרה מדהימה שחמקה לי מתחת לראדר - חדר חדשות !
אוריה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
יפה אוריה.
מה לגבי "על טבעי"? נטשת?
כמה חבל ש-SONS מסתיימת בקרוב.
איזה סדרה אדירה!
כל אחת מהדמויות הראשיות שמחוסלות, זה כל כך דרמטי וחזק, מרגישים את זה כמו לחטוף אגרוף לבטן...
את אותה תחושה חוויתי רק בסדרות מופת כגון הסופרנוס, דקסטר, אבודים, שובר שורות, אימפריית הטיילת...
מה לגבי "על טבעי"? נטשת?
כמה חבל ש-SONS מסתיימת בקרוב.
איזה סדרה אדירה!
כל אחת מהדמויות הראשיות שמחוסלות, זה כל כך דרמטי וחזק, מרגישים את זה כמו לחטוף אגרוף לבטן...
את אותה תחושה חוויתי רק בסדרות מופת כגון הסופרנוס, דקסטר, אבודים, שובר שורות, אימפריית הטיילת...
-
אוריה
-
- חבר ותיק

היי ידידי,
על טבעי האמת נתקעתי בעונה החמישית... גם כאן יש בעיה שהעסק פשוט חוזר על עצמו.... הסדרה נחמדה מאוד אבל כמה אפשר ?
SONS זו הסדרה הכי טובה שראיתי !!! אני מאוד עצוב שהכל הולך להסתיים כי באמת שאין הרבה סדרות כאלו.
מסכים איתך בכל מילה ! זה משתווה לסדרות הגדולות האחרות.
ואולי כדאי להוסיף מודעה בעמוד דרושים: דרושה סדרה רעננה מקורית ומאתגרת ! אחת שלא תמשך 10 עונות אלא תהיה מספיק חכמה כדי לפרוש בשיא.
אגב , חדר חדשות מדהימה !! עונה על הקריטריונים האלו בדיוק.
אוריה
על טבעי האמת נתקעתי בעונה החמישית... גם כאן יש בעיה שהעסק פשוט חוזר על עצמו.... הסדרה נחמדה מאוד אבל כמה אפשר ?
SONS זו הסדרה הכי טובה שראיתי !!! אני מאוד עצוב שהכל הולך להסתיים כי באמת שאין הרבה סדרות כאלו.
מסכים איתך בכל מילה ! זה משתווה לסדרות הגדולות האחרות.
ואולי כדאי להוסיף מודעה בעמוד דרושים: דרושה סדרה רעננה מקורית ומאתגרת ! אחת שלא תמשך 10 עונות אלא תהיה מספיק חכמה כדי לפרוש בשיא.
אגב , חדר חדשות מדהימה !! עונה על הקריטריונים האלו בדיוק.
אוריה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מצטרף לדעתך.
"על טבעי" נחמדה, אני ממשיך לעקוב, אבל כמובן לא באותה ציפייה ומידת דריכות, כמו הסדרות האחרות שציינתי.
"על טבעי" נחמדה, אני ממשיך לעקוב, אבל כמובן לא באותה ציפייה ומידת דריכות, כמו הסדרות האחרות שציינתי.
אני מסכים שהסדרות האלה הדרדרו, אבל לי אישית קשה להפסיק סדרה באמצע
סיפור אימה אמריקאי האמת שהפסקתי, ראיתי רק עונה ראשונה וזהו,שאר הדברים אני רואה עדיין ונדיר שאני מפסיק סדרה שאני רואה כבר שנים
אני עוד רואה שני גברים וחצי אפילו.. אבל אם אתה מצליח להפסיק אז יפה לך זה הדבר הנכון
סיפור אימה אמריקאי האמת שהפסקתי, ראיתי רק עונה ראשונה וזהו,שאר הדברים אני רואה עדיין ונדיר שאני מפסיק סדרה שאני רואה כבר שנים
אני עוד רואה שני גברים וחצי אפילו.. אבל אם אתה מצליח להפסיק אז יפה לך זה הדבר הנכון
-
אוריה
-
- חבר ותיק

היי ידידי, נו ונראה לך שלא ראיתי אותה? חחח... סדרה מעולה ותודה על המידע.toxin כתב:אוריה, היוצר של SONS כתב לפני זה את ה"מגן". סדרה שלא הוערכה מספיק לדעתי. כדאי לך לבדוק אותה....
אגב,למי שלא יודע, היוצר קורט גם בן זוגה של ג׳מה בחיים
אוריה
·
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
לגבי הסידרה המתים מהלכים, שהוצאת לפנסיה מוקדמת.. אין ספק שהרבה צופים רואים אותה היום..
אם בארץ או בחו"ל ורוכשים לה כבוד = Respect נכון יש פרקים מתים לפעמים, ויש פרקים שאתה פשוט מתעלף..
הסידרה "המתים מהלכים" מזכירה לי האמת קצת את דקסטר /ואבודים.
התחילה נפלא ולאט לאט מדרדת, אין פתרון באופק לזומבים.
רק מסע הישרדות כל פעם במקום אחר, ולעוד מקום ..
דוגרי מתחיל להעיק האמת
אני עדיין לא פורש ממנה, אבל אני מאוד מקווה שהסידרה תסתיים לה בכבוד כשהוא..
ושלא יחרבנו על כל העונות שהיו עד עכשיו!
אם בארץ או בחו"ל ורוכשים לה כבוד = Respect נכון יש פרקים מתים לפעמים, ויש פרקים שאתה פשוט מתעלף..
הסידרה "המתים מהלכים" מזכירה לי האמת קצת את דקסטר /ואבודים.
התחילה נפלא ולאט לאט מדרדת, אין פתרון באופק לזומבים.
רק מסע הישרדות כל פעם במקום אחר, ולעוד מקום ..
דוגרי מתחיל להעיק האמת
אני עדיין לא פורש ממנה, אבל אני מאוד מקווה שהסידרה תסתיים לה בכבוד כשהוא..
ושלא יחרבנו על כל העונות שהיו עד עכשיו!