יונדאי i35 - מערכת מולטימדיה זולה מסין זה מה שהיבואן מתקין
אם אתה בעל יונדאי i35 אתה מוזמן לקטר ולהשלים את דברי בשרשור הזה.
אחרי שקיבלתי את המכונית החדשה הייתי מאוד נרגש שסוף סוף יהיה לי מסך בילט-אין ל-GPS ולשירים שלי.
רק שנוכחתי לדעת שהמערכת שבאה אם המכונית היא לא מקורית, מערכת סינית מהזולות ביותר שלא מתוחזקת ע"י עף אחד.
אני פתחתי את הפנל ע"מ לראות מה ה-דגם: AVOX 80152A01 או FLYAUDIO (קישור )
המערכת מסופקת ע"י גיל-קאר אבל הם לא מטפלים בתלונות על באגים ולא נותנים שידרוגים (אין להם)
ה-GPS למזלי די בסדר כי הוא iGo Primo (יונדאי נותנים שידרוג מפות אחד בלבד)
התוכנות האחרות פשוט ע ל ה פ נ י ם
הממשק למשתמש הוא לא טוב במיוחד ומלא באגים, במיוחד כאשר זה נוגע למוסיקה.
הצלחתי לחבר דיסק און קי בגודל 64GB, והורדתי לשם את ספריית המוסיקה שלי במלואה (7000 שירים)
אבל לחפש שיר אין, לא לפי שם ולא לפי שום דבר אחר (אלבום, אומן, וכו')
פשוט צריך ידינית לחפש תיקיה ב-USB להיכנס אליה ולנגן ידינית.
כפטור ה-RANDOM עובד רק בתוך תיקיה ולא תת-תיקיות או תיקיות אחרות עם מוסיקה
כפטור החזרות לא עובד, יש כפטור כזה אבל זה לא משנה אם נבחר או לא, בסוף ניגון התיקיה חוזר על ההתחלה.
שמות וכותרות ארוכות מהשורה שמוקצאת להם מוצגים חלקית, כמובן שתמונת ה-COVER לא מוצגת בכלל.
מוסיקה שמשמיעים מה-CD/DVD עוד יותר גרוע, התוכנה לא טורחת לקרא את הטאגים של MP3, פשוט מציגה שמות קטועים של קבצים עד 8 תווים.
הכי עצוב זה שאין דרך לשפר את זה או לתקן או להחליף (אלה עם תחליף את כל המערכת)
וגם אין בכלל מידע ברשת או פורומים שעוסקים ספציפית במערכת זו.
יש אייקון שרשום עליו "REAR LCD" (מצלמה אחורית) אבל אין לא שום שימוש, המצלמה האחורי מופעלת אך ורק כאשר נכנסים להילוך אחורי.
אחרי שקיבלתי את המכונית החדשה הייתי מאוד נרגש שסוף סוף יהיה לי מסך בילט-אין ל-GPS ולשירים שלי.
רק שנוכחתי לדעת שהמערכת שבאה אם המכונית היא לא מקורית, מערכת סינית מהזולות ביותר שלא מתוחזקת ע"י עף אחד.
אני פתחתי את הפנל ע"מ לראות מה ה-דגם: AVOX 80152A01 או FLYAUDIO (קישור )
המערכת מסופקת ע"י גיל-קאר אבל הם לא מטפלים בתלונות על באגים ולא נותנים שידרוגים (אין להם)
ה-GPS למזלי די בסדר כי הוא iGo Primo (יונדאי נותנים שידרוג מפות אחד בלבד)
התוכנות האחרות פשוט ע ל ה פ נ י ם
הממשק למשתמש הוא לא טוב במיוחד ומלא באגים, במיוחד כאשר זה נוגע למוסיקה.
הצלחתי לחבר דיסק און קי בגודל 64GB, והורדתי לשם את ספריית המוסיקה שלי במלואה (7000 שירים)
אבל לחפש שיר אין, לא לפי שם ולא לפי שום דבר אחר (אלבום, אומן, וכו')
פשוט צריך ידינית לחפש תיקיה ב-USB להיכנס אליה ולנגן ידינית.
כפטור ה-RANDOM עובד רק בתוך תיקיה ולא תת-תיקיות או תיקיות אחרות עם מוסיקה
כפטור החזרות לא עובד, יש כפטור כזה אבל זה לא משנה אם נבחר או לא, בסוף ניגון התיקיה חוזר על ההתחלה.
שמות וכותרות ארוכות מהשורה שמוקצאת להם מוצגים חלקית, כמובן שתמונת ה-COVER לא מוצגת בכלל.
מוסיקה שמשמיעים מה-CD/DVD עוד יותר גרוע, התוכנה לא טורחת לקרא את הטאגים של MP3, פשוט מציגה שמות קטועים של קבצים עד 8 תווים.
הכי עצוב זה שאין דרך לשפר את זה או לתקן או להחליף (אלה עם תחליף את כל המערכת)
וגם אין בכלל מידע ברשת או פורומים שעוסקים ספציפית במערכת זו.
יש אייקון שרשום עליו "REAR LCD" (מצלמה אחורית) אבל אין לא שום שימוש, המצלמה האחורי מופעלת אך ורק כאשר נכנסים להילוך אחורי.
נערך לאחרונה על ידי mark13 ב 15/11/2014 9:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם באופל אותו דבר.
יש באג שאי אפשר לשנות את השעון ואני תקוע עם שעון חורף כל הקיץ. ,תיקון - אפשר לשנות את השעה. פעם הבאה שתדליקו את הרכב זה יחזור לשעה הקודמת...
מה שגם יש מלא באגים מעצבנים ואפילו קרה לי שקיבלתי הודעת שגיאה חלונאית בסינית.
אהה והכי מצחיק, יש כפתורים לבחירת מקור: RADIO, AUX, CD, PHONE.
רק שכפתור PHONE משוייך לmute כך שכשאני לוחץ עליו אני מקבל הודעה "audio muted"
יש באג שאי אפשר לשנות את השעון ואני תקוע עם שעון חורף כל הקיץ. ,תיקון - אפשר לשנות את השעה. פעם הבאה שתדליקו את הרכב זה יחזור לשעה הקודמת...
מה שגם יש מלא באגים מעצבנים ואפילו קרה לי שקיבלתי הודעת שגיאה חלונאית בסינית.
אהה והכי מצחיק, יש כפתורים לבחירת מקור: RADIO, AUX, CD, PHONE.
רק שכפתור PHONE משוייך לmute כך שכשאני לוחץ עליו אני מקבל הודעה "audio muted"
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ראיתי את המערכת הזו אצל מישהו שקנה יונדאי, באמת נראה לא משהו.
ברכבים של רנו שמו משהו יותר מוצלח (ככל הנראה סיני) עם תמיכה מלאה בעברית, גם עם iGo. מושלם זה לא, אבל בסה"כ נוח ועובד יפה.
ובמאמר מוסגר - אני עוד לא הצלחתי להבין למה כולם קונים קיה ויונדאי. לא עדיף להשקיע עוד קצת ולקחת אוטו קצת יותר מעוצב ונוח?
ברכבים של רנו שמו משהו יותר מוצלח (ככל הנראה סיני) עם תמיכה מלאה בעברית, גם עם iGo. מושלם זה לא, אבל בסה"כ נוח ועובד יפה.
ובמאמר מוסגר - אני עוד לא הצלחתי להבין למה כולם קונים קיה ויונדאי. לא עדיף להשקיע עוד קצת ולקחת אוטו קצת יותר מעוצב ונוח?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הישראלים רוצים gps מובנה בחינם כלול במחיר... לא אכפת להם מה איכות הסאונד והמע' בכלל.
זו הסיבה שמתקינים בארץ מע' סינית זולה עד כמה שניתן... הרי זה בחינם.
המע' האיכותיות הן אלה שמגיעות מקו היצור של הרכב אך רובן ללא gps.
מע' מולטימדיה איכותיות עם או בלי gps שאינן מקוריות כגון פיוניר, סוני, קלריון, קנווד, jvc וכד'... עולות פי 2 ועד פי 4 ממע' סיניות... אבל לצערי הישראלים לא מעריכים איכות ולא מוכנים לשלם.
מע' מולטימדיה איכותיות עם או בלי gps שאינן מקוריות כגון פיוניר, סוני, קלריון, קנווד, jvc וכד'... עולות פי 2 ועד פי 4 ממע' סיניות... אבל לצערי הישראלים לא מעריכים איכות ולא מוכנים לשלם.
לפחות הייתי מצפה שאפשרויות אלו יוצעו כשידרוג, אני אישית הייתי משלם. מה טוב לי 7000 שירים כאשר אני לא יכול להגיע בקלות למה שאני רוצה לשמוע. ונוסף על קח התיקיות "כאילו" מוצגות בסדר אלפבתי אבל לא באמת, הם מעורבבות ולך תדע איפה נפלה התיקיה שאתה מחפש.טלHD כתב:הישראלים רוצים gps מובנה בחינם כלול במחיר... לא אכפת להם מה איכות הסאונד והמע' בכלל.
מע' מולטימדיה איכותיות עם או בלי gps שאינן מקוריות כגון פיוניר, סוני, קלריון, קנווד, jvc וכד'... עולות פי 2 ועד פי 4 ממע' סיניות... אבל לצערי הישראלים לא מעריכים איכות ולא מוכנים לשלם....
אגב, באמריקה הדגם הזה בא בלי גלגל רזרבי ע"מ להוריד מחיר. אני הייתי מעדיף ללא גלגל רזרבי ומערכת יותר איכותית.
ומה הקטע אם השידרוגים בתוכנה? זה שאין תמיכה רק פוגע בשם הטוב של יונדאי והשרות שלו.
·
יש לי גם GPS מובנה, ואני לא משתמש בו. מה הטעם להשתמש בGPS מיושן ברכב כשיש לך WAZE עדכני בנייד כולל עדכוני פקקים?טלHD כתב:הישראלים רוצים gps מובנה בחינם כלול במחיר......
גם אם יש אנשים שמעוניינים בכך, וודאי לא מספיק בשביל להגדיר ש"הישראלים רוצים gps מובנה"
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
למה צריך להציע כשדרוג
גשו ושדרגו לפי טעמכם, יותר אפשרויות, יותר זול
אצלי בפאסאט מגיעה מערכת סבירה פלוס
שידרגתי, מגבר, סאב, רמקולים קדמיים
לפי טעמי ותקציבי
לא ציפיתי, גם ברכב של 200K למערכת של BOSE
גשו ושדרגו לפי טעמכם, יותר אפשרויות, יותר זול
אצלי בפאסאט מגיעה מערכת סבירה פלוס
שידרגתי, מגבר, סאב, רמקולים קדמיים
לפי טעמי ותקציבי
לא ציפיתי, גם ברכב של 200K למערכת של BOSE
העם דורש..... כל מיני דברים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מה שמגיע בחינם בהתקנה מקומית ברכב המוני המיועד ברובו למכירות לליסינג... לא שווה הרבה.
מי שרוצה איכות, שיפנה למע' שציינתי בהודעה קודמת ממותגים איכותיים.
אופציה אחרת למי שלא רוצה להוסיף כסף ועדיין לקבל gps אינטרנטי על המסך המקורי כגון וויז או גוגל map, שיקח רכב אחר מהליסינג.
יש רכב כזה מאוד פופולארי....
מי שרוצה איכות, שיפנה למע' שציינתי בהודעה קודמת ממותגים איכותיים.
אופציה אחרת למי שלא רוצה להוסיף כסף ועדיין לקבל gps אינטרנטי על המסך המקורי כגון וויז או גוגל map, שיקח רכב אחר מהליסינג.
יש רכב כזה מאוד פופולארי....
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
גם אני סבלתי ממערכת כזאת באופל אסטרה, היום עם מאזדה 3 החדשה וזה פשוט מדהים!
המערכת מקורית, תומכת עברית ועובדת בצורה חלקה. בחיבור ל IPOD יש אפשרות אפילו ל"השמעת שירים דומים" ע"י הורדה ידנית ועדכון של המערכת בבסיס נתונים של Gracenote.
אגב, לקחתי את הגרסה המשודרגת שכוללת GPS, וזה אפילו עוד יותר נחמד.. הניווט מוצג על התצוגה העילית בצורה מאוד נוחה וברורה. מה שבכל זאת מעצבן - יש יכולת עדכונים אונליין על מצב התנועה (יש WiFi ואינטרנט במערכת), אבל אי אפשר לסמן את האופציה... כמובן, רק בישראל.
המערכת מקורית, תומכת עברית ועובדת בצורה חלקה. בחיבור ל IPOD יש אפשרות אפילו ל"השמעת שירים דומים" ע"י הורדה ידנית ועדכון של המערכת בבסיס נתונים של Gracenote.
אגב, לקחתי את הגרסה המשודרגת שכוללת GPS, וזה אפילו עוד יותר נחמד.. הניווט מוצג על התצוגה העילית בצורה מאוד נוחה וברורה. מה שבכל זאת מעצבן - יש יכולת עדכונים אונליין על מצב התנועה (יש WiFi ואינטרנט במערכת), אבל אי אפשר לסמן את האופציה... כמובן, רק בישראל.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אם אני לא מסכים אז זה לא מניסיון?mark13 כתב:·כנראה שאתה לא מדבר מניסיון. ואם כן, על איזה מוצר מולטימדיה שהוא יותר טוב, יותר זול, אתה ממליץ?.........
מה הקשר?
כל מה שאמרתי הוא שאין צורך ביבואני הרכב לשם שדרוג .
יש הרבה יותר אפשרויות אצל מתקינים מצוינים.
לעיתים זה רק החלפת רמקולים, לעיתים הוספת מגבר, יש מערכות שכבר עדיף להחליף הכל, טל ציין את החברות המומלצות.
אין סיבה שהיבואנים יגזרו על זה קופון