איזה LED 47-50 מראה שידורי SD הכי טוב היום ?
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: Alon Rayhman
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
איזה LED 47-50 מראה שידורי SD הכי טוב היום ?
במידה ואתם לא יודעים אז לפחות איזה פרמטרים משפיעים על שידורי SD ?
שידורי SD של עידן+ לצורך העניין.
תודה מראש לעונים.
במידה ואתם לא יודעים אז לפחות איזה פרמטרים משפיעים על שידורי SD ?
שידורי SD של עידן+ לצורך העניין.
תודה מראש לעונים.
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

@iSolt
·
בינתיים קצת חקרתי את הנושא והפרמטר של אחראי על איכות שידור SD הוא ה-upscaling אשר הבנתי לכל חברה טכנולוגיה משלה.
מסך סיני ? למה סיני ? ה-upscaling של סינים הכי טוב ?
תודה
·
בינתיים קצת חקרתי את הנושא והפרמטר של אחראי על איכות שידור SD הוא ה-upscaling אשר הבנתי לכל חברה טכנולוגיה משלה.
מסך סיני ? למה סיני ? ה-upscaling של סינים הכי טוב ?
תודה
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אני חושב הוא היה ציני, או טעה בשרשור, בעניין איכות, אכן אפסקיילינג משפיע, וככל שרזולוציית המסך גדולה יותר, מרזולוציית התוכן המשודר, כך התמונה יותר גרוע, במילים אחרות, מסך HD READY יתן לך יותר איכות ממסך FULL HD, בנוסף לכל,עדיף פלסמה על כל LED, לשידורי SD, ואני אומר מניסיון, חיברתי והגדרתי מספר מסכים לחברים וקרובים, וLED זה פשוט לא זה, דבר נוסף הוא, שכל מסך מתומדד אם התוכן בצורה שונה, לרעה ולטובה. תעבור בחנויות, ותראה בעצמך איפו אתה אוהב את התמונה יותר.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
לא הייתי ציני, sd וגם hd של יס/הוט נראים רע על מסכים איכותיים, מסך סיני עם פאנל פשוט מציג בצורה הטובה ביותר תכני sd.
אם השימוש של הטלוויזיה הוא בעיקר ערוצי טלוויזיה אין הצדקה לקנות מסך יקר ולקבל *** איכות, led מתמודדת רע עם sd, לכן עדיף פאנל זול שיציג טוב יותר sd.
אם השימוש של הטלוויזיה הוא בעיקר ערוצי טלוויזיה אין הצדקה לקנות מסך יקר ולקבל *** איכות, led מתמודדת רע עם sd, לכן עדיף פאנל זול שיציג טוב יותר sd.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

פלסמה עם מסך HD READY עדיפה בשידורי SD על כל טכנולוגיה אחרת. לטעמי התמונה בה עדיפה גם בשידור HD, ודאי על זו המתקבלת במסכי LED או LCD עתירי דמויות הפלסטיק. חסרונותיה תמונה כהה יחסית, בעיות השתקפות והעדר תכונות סמארט במרביתם המוחלטת של המקרים.
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

תודה רבה לכל העונים.
לאחר שעשיתי בירור מעמיק מסתבר שאני אכן צריך לא LED אלא פלסמה. היום יש פלסמות שהתגברו כמעט לגמרי על עניין ההשתקפות האור ומראים מעולה גם בחדר מואר. לאחר סקירות רבות ברשת (ובמסגרת מגבלות תקציב של עד 6000 ש"ח) בחרתי בפלסמה הזאת:
Panasonic THP50ST60. זאת פלסמה Full HD מכיוון שאני כן ארצה לחבר אליה את ה-xbox שלי. אבל הבנתי שהיא ממש טובה באיכות תמונה גם ב-SD וכמובן גם ב-HD.
אבל, לצערי אין בה ממיר דיגיטלי שאני חייב בשביל עידן +. לכן אשמח לעזרה בעניין הממיר. האם יש ממירים עם הגברה פנימית ? הרי ממש לא בא לי לשים אנטנה מכוערת. והאם אתם יכולים להמליץ על ממיר מסוים בעל איכות תמונה טובה ? או שזה לא משנה, וכל הממירים מראים אותו הדבר ?
בנוסף, האם יש היום אולי מוצר שהוא גם ממיר דיגיטלי לקליטה של עידן + וגם סטרימר שיאפשר לי גם להתחבר לרשת ולהוריד /צפייה ישירה של סרטים / סדרות ?
תודה מראש לכולם !
·
לאחר שעשיתי בירור מעמיק מסתבר שאני אכן צריך לא LED אלא פלסמה. היום יש פלסמות שהתגברו כמעט לגמרי על עניין ההשתקפות האור ומראים מעולה גם בחדר מואר. לאחר סקירות רבות ברשת (ובמסגרת מגבלות תקציב של עד 6000 ש"ח) בחרתי בפלסמה הזאת:
Panasonic THP50ST60. זאת פלסמה Full HD מכיוון שאני כן ארצה לחבר אליה את ה-xbox שלי. אבל הבנתי שהיא ממש טובה באיכות תמונה גם ב-SD וכמובן גם ב-HD.
אבל, לצערי אין בה ממיר דיגיטלי שאני חייב בשביל עידן +. לכן אשמח לעזרה בעניין הממיר. האם יש ממירים עם הגברה פנימית ? הרי ממש לא בא לי לשים אנטנה מכוערת. והאם אתם יכולים להמליץ על ממיר מסוים בעל איכות תמונה טובה ? או שזה לא משנה, וכל הממירים מראים אותו הדבר ?
בנוסף, האם יש היום אולי מוצר שהוא גם ממיר דיגיטלי לקליטה של עידן + וגם סטרימר שיאפשר לי גם להתחבר לרשת ולהוריד /צפייה ישירה של סרטים / סדרות ?
תודה מראש לכולם !
·