איזה LED 47-50 מראה שידורי SD הכי טוב היום ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
AlonRayhman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
שם מלא: Alon Rayhman
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

איזה LED 47-50 מראה שידורי SD הכי טוב היום ?
במידה ואתם לא יודעים אז לפחות איזה פרמטרים משפיעים על שידורי SD ?

שידורי SD של עידן+ לצורך העניין.

תודה מראש לעונים.

iSolt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 637
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

מסך סיני כלשהו.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

תמונה

AlonRayhman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

@iSolt
·
בינתיים קצת חקרתי את הנושא והפרמטר של אחראי על איכות שידור SD הוא ה-upscaling אשר הבנתי לכל חברה טכנולוגיה משלה.
מסך סיני ? למה סיני ? ה-upscaling של סינים הכי טוב ?

תודה

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

אני חושב הוא היה ציני, או טעה בשרשור, בעניין איכות, אכן אפסקיילינג משפיע, וככל שרזולוציית המסך גדולה יותר, מרזולוציית התוכן המשודר, כך התמונה יותר גרוע, במילים אחרות, מסך HD READY יתן לך יותר איכות ממסך FULL HD, בנוסף לכל,עדיף פלסמה על כל LED, לשידורי SD, ואני אומר מניסיון, חיברתי והגדרתי מספר מסכים לחברים וקרובים, וLED זה פשוט לא זה, דבר נוסף הוא, שכל מסך מתומדד אם התוכן בצורה שונה, לרעה ולטובה. תעבור בחנויות, ותראה בעצמך איפו אתה אוהב את התמונה יותר.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

iSolt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

לא הייתי ציני, sd וגם hd של יס/הוט נראים רע על מסכים איכותיים, מסך סיני עם פאנל פשוט מציג בצורה הטובה ביותר תכני sd.
אם השימוש של הטלוויזיה הוא בעיקר ערוצי טלוויזיה אין הצדקה לקנות מסך יקר ולקבל *** איכות, led מתמודדת רע עם sd, לכן עדיף פאנל זול שיציג טוב יותר sd.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

תמונה

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #6 

פלסמה עם מסך HD READY עדיפה בשידורי SD על כל טכנולוגיה אחרת. לטעמי התמונה בה עדיפה גם בשידור HD, ודאי על זו המתקבלת במסכי LED או LCD עתירי דמויות הפלסטיק. חסרונותיה תמונה כהה יחסית, בעיות השתקפות והעדר תכונות סמארט במרביתם המוחלטת של המקרים.

AlonRayhman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

תודה רבה לכל העונים.
לאחר שעשיתי בירור מעמיק מסתבר שאני אכן צריך לא LED אלא פלסמה. היום יש פלסמות שהתגברו כמעט לגמרי על עניין ההשתקפות האור ומראים מעולה גם בחדר מואר. לאחר סקירות רבות ברשת (ובמסגרת מגבלות תקציב של עד 6000 ש"ח) בחרתי בפלסמה הזאת:
Panasonic THP50ST60. זאת פלסמה Full HD מכיוון שאני כן ארצה לחבר אליה את ה-xbox שלי. אבל הבנתי שהיא ממש טובה באיכות תמונה גם ב-SD וכמובן גם ב-HD.

אבל, לצערי אין בה ממיר דיגיטלי שאני חייב בשביל עידן +. לכן אשמח לעזרה בעניין הממיר. האם יש ממירים עם הגברה פנימית ? הרי ממש לא בא לי לשים אנטנה מכוערת. והאם אתם יכולים להמליץ על ממיר מסוים בעל איכות תמונה טובה ? או שזה לא משנה, וכל הממירים מראים אותו הדבר ?

בנוסף, האם יש היום אולי מוצר שהוא גם ממיר דיגיטלי לקליטה של עידן + וגם סטרימר שיאפשר לי גם להתחבר לרשת ולהוריד /צפייה ישירה של סרטים / סדרות ?

תודה מראש לכולם !
·

iSolt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

יש לדעתי מחשב HTPC עם ממיר מובנה.
המסך שלי