תקרת המכס החדשה עושה שירות טוב למזמיני הקונסולות מחו"ל?
עד היום למיטב ידיעתי על קונסולות שערכן מעל 325$ היינו משלמים 29.9% מכס + מע"מ, למיטב ידיעתי בעקבות התקנה החדשה שנחתמה ניתן להזמין עד 500$ מה שמכניס פנימה את רוב קונסולות המשחק
באמזון אנגליה ניתן להזמין לישראל במשלוח רגיל את הבאנדלים עם המשחק לבחירתכם ולשלם רק מע"מ בכניסה לארץ - 282 פאונד + 18 אחוז לבאנדל עם GTA5/COD החדש לסוני4 או XBOXONE לקונסולה אירופאית בלי הפתעות זה מחיר מצוין לדעתי. אפשר גם ללכת על amazon global, אמנם הם מחייבים שם את המכס לפי התעריף הישן, אבל הם טוענים שהם מזכים את ההפרש כשהספק מעדכן אותם.
מישהו יודע על עוד חנויות שיסכימו עכשיו לשלוח לארץ?
באמזון אנגליה ניתן להזמין לישראל במשלוח רגיל את הבאנדלים עם המשחק לבחירתכם ולשלם רק מע"מ בכניסה לארץ - 282 פאונד + 18 אחוז לבאנדל עם GTA5/COD החדש לסוני4 או XBOXONE לקונסולה אירופאית בלי הפתעות זה מחיר מצוין לדעתי. אפשר גם ללכת על amazon global, אמנם הם מחייבים שם את המכס לפי התעריף הישן, אבל הם טוענים שהם מזכים את ההפרש כשהספק מעדכן אותם.
מישהו יודע על עוד חנויות שיסכימו עכשיו לשלוח לארץ?
נערך לאחרונה על ידי drorar ב 14/11/2014 16:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא מבין איך אתה חושב שזה משתלם להזמין Amazon UK, תקן אותי אם אני טועה.
282 + 18% מע"מ = 333 פאונד = 1990 ש"ח וזה בהנחה שאכן זה יעבור בלי הוצאות נוספות
המחיר הכי זול בארץ לקונסולה בלבד הוא בערך 1950, באילת ניתן להשיג ב1770
תוסיף 60$ דולר (230 ש"ח) לCOD, אם תחשב את המחיר לפי אילת אתה חסכת רק 10 שקל וויתרת על אחריות
אם קנית בשאר הארץ אז חסכת 190 שקל והפסדת את האחריות ...
לא הגיוני ולא משתלם,
אולי בBF יהיה איזה דיל משתלם.
282 + 18% מע"מ = 333 פאונד = 1990 ש"ח וזה בהנחה שאכן זה יעבור בלי הוצאות נוספות
המחיר הכי זול בארץ לקונסולה בלבד הוא בערך 1950, באילת ניתן להשיג ב1770
תוסיף 60$ דולר (230 ש"ח) לCOD, אם תחשב את המחיר לפי אילת אתה חסכת רק 10 שקל וויתרת על אחריות
אם קנית בשאר הארץ אז חסכת 190 שקל והפסדת את האחריות ...
לא הגיוני ולא משתלם,
אולי בBF יהיה איזה דיל משתלם.
אני מבין מה אתה אומר, אבל אני מאלה שמפריע להם לקנות קונסולה לא-אירופאית כי אני לא סומך על זה שלא יהיו מגבלות איזורים בעתיד, וכל היבואנים הקיקיוניים שמייבאים מכשירים אסיאתיים ואמריקאים לא באמת יהיו פה לאורך תקופת האחריות.
מבחינתי להזמין בדואר מאנגליה שווה (ועולה על) ללהזמין ממקום אמין בארץ, ואז זה לא עולה 1700 בשום מקום. במקרה שלי ההוצאה החלופית היא לפחות 2230 ש"ח, כך שהחסכון המקסימלי (אם לא ידרשו מע"מ, מה שקורה הרבה פעמים) הוא כמעט 30% והחסכון המינימלי הוא 12%.
אגב, הימים של רבע מחיר מהארץ נגמרו ברגע שנכנסו כל היבואנים האלו לתמונה... את הפלייסטיישן הקודם קניתי ב800 שקל כשבארץ הוא נמכר ב2000. פרט ללרכוש את המכשיר בארה"ב ולחמוק ממע"מ אין דרך להוריד עוד את המחיר עד ירידת המחירים הבאה (שילמתי 8 פאונד משלוח)
מבחינתי להזמין בדואר מאנגליה שווה (ועולה על) ללהזמין ממקום אמין בארץ, ואז זה לא עולה 1700 בשום מקום. במקרה שלי ההוצאה החלופית היא לפחות 2230 ש"ח, כך שהחסכון המקסימלי (אם לא ידרשו מע"מ, מה שקורה הרבה פעמים) הוא כמעט 30% והחסכון המינימלי הוא 12%.
אגב, הימים של רבע מחיר מהארץ נגמרו ברגע שנכנסו כל היבואנים האלו לתמונה... את הפלייסטיישן הקודם קניתי ב800 שקל כשבארץ הוא נמכר ב2000. פרט ללרכוש את המכשיר בארה"ב ולחמוק ממע"מ אין דרך להוריד עוד את המחיר עד ירידת המחירים הבאה (שילמתי 8 פאונד משלוח)
לא חשוב, מצאתי. נראה שאתה צודק.
אם כך, צריכה להיות ירידת מחירים גם בארץ בהתאם.
http://taxes.gov.il/customs/CommercialI ... iffIF.aspx
אם כך, צריכה להיות ירידת מחירים גם בארץ בהתאם.
http://taxes.gov.il/customs/CommercialI ... iffIF.aspx
אני לא רואה איך מגבילים איזורית את קונסולות הדור הנוכחי. גם מייקרוסופט וגם סוני הצהירו טרםdrorar כתב:אני מבין מה אתה אומר, אבל אני מאלה שמפריע להם לקנות קונסולה לא-אירופאית כי אני לא סומך על זה שלא יהיו מגבלות איזורים בעתיד, וכל היבואנים הקיקיוניים שמייבאים מכשירים אסיאתיים ואמריקאים לא באמת יהיו פה לאורך תקופת האחריות.
אגב, הימים של רבע מחיר מהארץ נגמרו ברגע שנכנסו כל היבואנים האלו לתמונה... את הפלייסטיישן הקודם קניתי ב800 שקל כשבארץ הוא נמכר ב2000. פרט ללרכוש את המכשיר בארה"ב ולחמוק ממע"מ אין דרך להוריד עוד את המחיר עד ירידת המחירים הבאה (שילמתי 8 פאונד משלוח)...
ההשקה שהמכשירים לא יהיו נעולים איזורית למעט ניגון סרטי bluray. חוץ מזה, גם בתרחיש דמיוני
שבו מחליטים על נעילה, יש בארץ מעט מאוד מקומות שמשתלם לקנות בהם משחקים.
הרוב המכריע של האנשים קונים בחו״ל, ושם ניתן להזמין איזו גרסה שרוצים.
מבחינת כדאיות, נגמרה התקופה שהיה משתלם לקנות את הקונסולה בחו״ל. כחודשיים-שלוש אחרי ההשקה
עוד היה משתלם להזמין PS4 מאמזון ארה״ב ב-1900 ש״ח כולל מסים ומשלוח עד הבית (היה עולה באיזור ה-2600 באותה תקופה בארץ).
אבל הם הפסיקו לשלוח לארץ עקב תלונות של ישפאר על פגיעה בתחרות. ועם המחירים של היום, אין שום הגיון
לקנות בחו״ל ועוד בלי אחריות.
ותאמין לי, לישפאר יש הרבה מה ללמוד על שירות מרוב היבואנים המקבילים בארץ.
אני יכול לומר לך שלי יש מכשיר PS4 יפני שלא שונה בשום צורה ממכשיר אירופאי או אמריקאי.
כמה יצא לך ששילמתי בסה״כ ומה קיבלת בחבילה ?drorar כתב:באיחור קל - קיבלתי את הקונסולה האירופאית, בזבזתי קצת זמן במכס ובסוף חסכתי באיזור ה400-500 שקל (אם מתעקשים על קונסולה אירופאית)
היה שווה? לא בטוח. מניח שיותר נוח להשתמש בשירות Amazon Global....
אגרת מחשב ?
כנראה שמדובר במחשב מאוד עשיר, מה לא ממציאים במדינה הזאת..
לפי חישוב שלי יצא לך באיזור ה-2000 וקצת ש״ח.
לכשעצמו זה מחיר לא רע, אבל בעוד כ-100 ש״ח היית יכול לקנות בארץ ולקבל 3 שנות אחריות.
ככה או ככה, תתחדש
לפי חישוב שלי יצא לך באיזור ה-2000 וקצת ש״ח.
לכשעצמו זה מחיר לא רע, אבל בעוד כ-100 ש״ח היית יכול לקנות בארץ ולקבל 3 שנות אחריות.
ככה או ככה, תתחדש