אתגר למומחים בנוגע להוצאת תמונת וידאו הפוכה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
tipul10000 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מה קורה חברים?

זאת הסיטואציה:
- מחשב שולחני עם כרטיס מסך Nvidia Geforce GT630
- 2 יצאות דיגיטליות מאחור DVI+Display Port
- יציאה אחת מחוברת למסך יעודי (לא משנה מהו תפקידו) שמציג תמונת מראה (Horizontal flip לא Rotate) התמונת מראה היא חומרתית ואין מה לעשות עם זה או איך לשלוט בזה.
-יציאה שניה מחוברת למסך מחשב סטנדרטי Hp 21 אינצ' שמציג תמונה סטנדרטית מן הסתם, כלומר לא תמונת מראה.
- התמונה שיוצאת מהכרטיס מסך היא זהה ל 2 המסכים, כלומר Clone
- בגלל שהמסך היעודי הופך את התמונה, אני מחויב להפוך את התמונה בהגדרות כרטיס מסך. ואז המסך היעודי מציג תמונה נכונה, אבל המסך מחשב הסטנדרטי מציג תמונת מראה.
-אני צריך למצוא פתרון זול לסדר את התמונת מראה במסך הסטנדרטי. המטרה היא ששני המסכים יציגו בדיוק את אותה תמונה.
- מכל מיני סיבות, ההגדרת כרטיס מסך חייבת להיות Clone, לא ניתן לשנות ל Extend, או כל הגדרה אחרת.

אלו כיווני הפתרון שחשבתי עליהם, אשמח אם מישהו יכול להציע לי פתרון פרקטי וזול, אולי אפילו משהו שלא חשבתי עליו:
1. שמעתי שיש איזשהו Add-on של Nvidia שמאפשר להפוך בתמונת מראה רק יציאה אחת למרות שזה Clone. מישהו מכיר? יכול לספק לינק? יודע להגיד האם זה עובד גם על הכרטיס מסך שיש לי?
2. איזושהי קופסה נוספת חומרתית שכל מה שהיא עושה זה להפוך בתמונת מראה את הסינגל. הקופסאות שמצאתי היו יקרות בטירוף (מאות דולרים) והפתרון הזה נופל בגלל עלות. מישהו מכיר קופסה כזאת זולה? אני מדבר על עשרות דולרים.
3. אולי אפשר למצוא מסך מחשב שמכיל בהגדרות הפנימיות שלו אופציה להפוך את התמונה בתמונת מראה. זה פנצ'ר שמאוד נפוץ במקרנים, אבל לא קיים במסכים עד כמה שאני יודע. מישהו מכיר מסך כזה? יכול לספק לינק?

מקווה שהייתי ברור.. תודה רבה מראש לכל העוזרים!
שיהיה אחלה סופ"ש.

אורן

tipul10000 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

פנצ'ר = פיצ'ר

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”