עזרה בבחירה בין 2 רסיברים ישנים
-
bruce_wein
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
יש לי רמקולים WHARFEDALE VALDUS 200 מדפיים שמחוברים לרסיבר סטריאו ישן של חברת TEAC דגם ag-260.
אני מקבל מהם סאונד טוב ובסה"כ די מרוצה.
קיבלתי במתנה מחבר רסיבר של YAMAHA דגם RXV-595A שדורש תיקון (נדלק ולא שומעים סאונד).
מנתונים שהסתכלתי ב-HIFIENGINE ה-TEAC הוא 25W פר ערוץ 8OHM וה-YAMAHA 70W בתצורה של 8OHM.
כמו כן טווח התדרים של ה-TEAC הוא 10Hz to 40kHz לעומת של YAMAHA 20Hz to 20kHz.
האם שווה להשקיע על תיקון ה-YAMAHA ? האם העובדה שטווח התדרים יותר צר אומר שאקבל צליל פחות טוב ? מה אתם אומרים ?
אשמח לעזרה ממומחים ...
יש לי רמקולים WHARFEDALE VALDUS 200 מדפיים שמחוברים לרסיבר סטריאו ישן של חברת TEAC דגם ag-260.
אני מקבל מהם סאונד טוב ובסה"כ די מרוצה.
קיבלתי במתנה מחבר רסיבר של YAMAHA דגם RXV-595A שדורש תיקון (נדלק ולא שומעים סאונד).
מנתונים שהסתכלתי ב-HIFIENGINE ה-TEAC הוא 25W פר ערוץ 8OHM וה-YAMAHA 70W בתצורה של 8OHM.
כמו כן טווח התדרים של ה-TEAC הוא 10Hz to 40kHz לעומת של YAMAHA 20Hz to 20kHz.
האם שווה להשקיע על תיקון ה-YAMAHA ? האם העובדה שטווח התדרים יותר צר אומר שאקבל צליל פחות טוב ? מה אתם אומרים ?
אשמח לעזרה ממומחים ...
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
1:טווח התדרים הזה לא אמור לשנות לך כי אלו תדרים שאתה לא שומע במילא..
2:צליל טוב יותר או פחות זה כבר תלוי בחתימת הצליל של היצרן והדגם הספציפי..
3:לגבי התיקון זה תלוי במחיר..יכול להיות שהוא ייתן לך קצת יותר כוח כי רוב הסיכויים שזו הגברה דיגיטאלית לעומת אנאלוגית,לא יודע..
אבל שוב..השאלה כמה יעלה התיקון..כי ביד שתיים תוכל למצוא מוצרים אפילו הרבה יותר חדשים באיזור ה700 שקלים..
2:צליל טוב יותר או פחות זה כבר תלוי בחתימת הצליל של היצרן והדגם הספציפי..
3:לגבי התיקון זה תלוי במחיר..יכול להיות שהוא ייתן לך קצת יותר כוח כי רוב הסיכויים שזו הגברה דיגיטאלית לעומת אנאלוגית,לא יודע..
אבל שוב..השאלה כמה יעלה התיקון..כי ביד שתיים תוכל למצוא מוצרים אפילו הרבה יותר חדשים באיזור ה700 שקלים..
-
bruce_wein
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
התיקון יהיה בין 400-500 והמטרה היא סטריאו אנלוגי, לכן החלטתי לרדת מהעניין ... רק מחליף את הפוטנציומטר של הווליום ב-teac כי עושה רחשים בזמן הגברת והנמכת ווליום וזהו !
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
שיהיה בהצלחה
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
נסה לנקות בספריי לניקוי מגעים לפני ההחלפה.bruce_wein כתב:התיקון יהיה בין 400-500 והמטרה היא סטריאו אנלוגי, לכן החלטתי לרדת מהעניין ... רק מחליף את הפוטנציומטר של הווליום ב-teac כי עושה רחשים בזמן הגברת והנמכת ווליום וזהו !...