משתמש אמריקאי באמזון

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

פתחתי משתמש באמזון והשאלה היא האם כדי לקנות משם gift cards לאקס בוקס אז צריך כתובת אמריקאית או שגם ישראלית זה בסדר?...ואם רק אמריקאית אז לקחת מהאתר fake name generator את השם של הבן אדם שזה מביא לי? או שבשם ושם משפחה אני יכול לרשום את שלי? אני שואל את זה משום שמן הסתם אני אצטרך לתת להם את הכרטיס אשראי שלי ואני אצטרך לרשום שם את השם והשם משפחה שמופיע על הכרטיס אשראי שלי ויראו שזה לא תואם לשם של הבן אדם של הכתובת האמריקאית שנתתי...אז מה לרשום בשם ושם משפחה שאני עושה כתובת אמריקאית?...את שלי או של מה שמביא לי ב fake name generator?

eyalgro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #2 

@cobrabomb
·
אני פתחתי משתמש לרכישות קרדיט לאקבוקס וואן ולפלייסטיישן 4, עובד מצויין !

השתמשתי בשם ובשם המשפחה שלי... לגבי כתובת, הגדרתי את הכתובת שלי במסטופ... כבר עשיתי את זה בכמה אתרים (כולל אפל) וזה עבד סבבה... אני מניח שאתה יכול להזין כל כתובת, אבל תשאר עם השם/משפחה שלך...

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

eyalgro כתב:@cobrabomb
·
אני פתחתי משתמש לרכישות קרדיט לאקבוקס וואן ולפלייסטיישן 4, עובד מצויין !

השתמשתי בשם ובשם המשפחה שלי... לגבי כתובת, הגדרתי את הכתובת שלי במסטופ... כבר עשיתי את זה בכמה אתרים (כולל אפל) וזה עבד סבבה... אני מניח שאתה יכול להזין כל כתובת, אבל תשאר עם השם/משפחה שלך...
...
·לא הבנתי...אמרו לי שניתן לרכוש את זה רק עם כתובת אמריקאית זה נכון?....וגם אם כן אז פשוט לקחת מה fake name generator את הכתובת המיקוד והארץ של מה שזה מביא לי של ארה"ב ופשוט ב full name לרשום את שמי האמיתי?...ומה זה mastup? חח

eyalgro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #4 

@cobrabomb
·
מסטופ זו חברה שדרכה שולחים לי מוצרים מארה״ב, היא מספקת כתובת בניו גרזי...
לדעתי אין לכך כל חשיבות... תכניס כתובת כלשהי... מזוייפת או אמיתית רק עם השם ומשפחה האמיתיים שלך...
מקסימום זה לא יעבוד...

כדאי גם לוודא עם חברת האשראי שלך שהם מאשרים לך עיסקאות בחול... במידה ולא עשית עסקאות חול דרך האשראי אף פעם...

mgold
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 451
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #5 

סיבכתם פה את העניינים לגמרי.
כדי לקנות גיפט קארד \ קרדיט \ מנויים \ קודים דיגיטליים באמזון עושים כמה שלבים פשוטים:

פתח יוזר באמזון ארה״ב עם כתובת אמיתית בארה״ב. אני הזנתי כתובת של חנות כלי נשק
בלואיזיאנה כך שזה ממש לא משנה איזו כתובת מקישים כל עוד היא באמת קיימת.
תזמין מה שאתה רוצה לקנות, ותקיש את פרטי האשראי שלך (חייב להיות כרטיס בינלאומי).
ניתן להזין כל כרטיס בינלאומי לא משנה מאיזו מדינה אתה כי לא באמת אכפת להם מי משלם.
אחרי התשלום תוכל לראות את הקוד הדיגיטלי בעמוד ההזמנות שלך, בדר״כ מופיע אחרי 5 דקות מרגע התשלום.
תכניס את הקוד בקונסולה וסע לשלום.

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

mgold כתב:סיבכתם פה את העניינים לגמרי.
כדי לקנות גיפט קארד \ קרדיט \ מנויים \ קודים דיגיטליים באמזון עושים כמה שלבים פשוטים:

פתח יוזר באמזון ארה״ב עם כתובת אמיתית בארה״ב. אני הזנתי כתובת של חנות כלי נשק
בלואיזיאנה כך שזה ממש לא משנה איזו כתובת מקישים כל עוד היא באמת קיימת.
תזמין מה שאתה רוצה לקנות, ותקיש את פרטי האשראי שלך (חייב להיות כרטיס בינלאומי).
ניתן להזין כל כרטיס בינלאומי לא משנה מאיזו מדינה אתה כי לא באמת אכפת להם מי משלם.
אחרי התשלום תוכל לראות את הקוד הדיגיטלי בעמוד ההזמנות שלך, בדר״כ מופיע אחרי 5 דקות מרגע התשלום.
תכניס את הקוד בקונסולה וסע לשלום.
...
זה מה שעשיתי...השאלה שלי היא האם לרשום בפרטי כתובת האמריקאית את השם והשם משפחה שלי או את מה שלקחתי מ fake name generator?....
·

mgold
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 451
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #7 

תרשום מה שבא לך, הם לא באמת בודקים/יודעים מי גר בכתובת שהזנת.
אני אישית הזנתי את שמי האמיתי, ואני קונה קרדיט ל-PSN כבר תקופה בלי שום בעיה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”