סקירת SAMRT TV: SAMSUNG UA55H6400

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shay7181 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

גרסה SMART HUB 6.1441

תשתית: הטלוויזיה מחוברת ברשת קווית CAT5, ברשת בבית יש 2 מחשבים עם מולטימדיה.

הטלוויזיה מרוחקת מהרואטר הקווי כ 10 מטר שמחשב אחד מרוחק כ 3 מטר והשני כ25 מטר.

בדיקות מקצבים: המהירות המרבית היא 24 והממוצע 22.

http://www.hometheater.co.il/files/1528 ... F8E5FA.jpg

ניגון דרך USB: עובד טוב, תומך בMKV ותמיכה בתרגומים, בסרטים שמקודדים עם מספר פסי קול ניתן לבחור את הפס קול הרלוונטי. אין הורדת תרגום אוטומטית.

SMART HUB:

1. הממשק השתנה, אם בעבר הייתה אפשרות בתפריט לבחור בין מספר נושאים כמו SOCIAL וכו' כרגע יש רק מולטימדיה ואפליקציות.

2. הורידו את Samsung app: בתחתית יש סידור עכשיו של "קטגוריות", "מה חדש" ו"הפופולארי ביותר".

במידה ורוצים לחפש אפליקציה מסוימת, זה בלתי אפשרי עכשיו, צריך פשוט לחפש בין כל הקטגוריות, דבר מסרבל ומעצבן שלוקח זמן רב, לא מובן מדוע הורידו את כפתור החיפוש – צריך לחשוב למה האפליקציה מסווגת ולחפש בין מאות אפליקציות קיימות. פשוט לא הגיוני.

http://www.hometheater.co.il/files/1528 ... E9E5FA.jpg
http://www.hometheater.co.il/files/1528 ... E9E5FA.jpg

3. אפליקציות ישראליות: MAKO לא קיימת למרות שנמצאת בגרסאות ישנות יותר. לפי מנהל התוכן בסמסונג הקוד של האפליקציה שלהם לא מעודכן. כך גם לגבי hometheater. האפליקציה הישראלית קומפי לא תקינה (צעדים ראשונים), מביא הודעת שגיאה של בעיית אינטרנט למרות שהאינטרנט עובד יפה בטלוויזיה, לא מובן מדוע נמצאת אפליקציה שאין בה שימוש. לפני שמוצאים גרסה חדשה יש לוודא שיש תמיכה בישנות או לפחות ליידע אפליקציות ישנות לא יעבדו.

4. מולטימדיה: אם בעבר היה סידור לקטגוריות של "מוסיקה", "סרטים" ו"תמונות", אין שום חלוקה כזו. כאן יש ריכוז של סרטים מYOUTUBE ואתרים אחרים. למי שרוצה שהטלוויזיה תהייה מרכז HUB לכל המולטימדיה בבית אין פתרון טוב.

5. צריך לגשת לכל אחד מההתקנים למטה ושם לחפש גם בחלוקה של "מוסיקה", "סרטים" ו"תמונות". אין מקום מרכזי אחד שהכול מתנקז, למשל אם יש לך בבית מספר מחשבים ובכל אחד סרטים שונים, אין אפשרות לחפש במקום אחד כמו שיש בתוכנות אחרות.

6. במידה וכן רוצים לגשת לאחד ההתקנים כאן מתחילה הבעיה הכי כואבת במכשיר:
  • חיבור ישירות לספריית SHARE במחשבים: אי אפשר לגשת לכל ספריות הSHARE במחשבים, רק לספריה המרכזית ששם יש חלוקה ל "מוסיקה", "סרטים" ו"תמונות", הבעיה שאם יש כונן ייעודי במחשב לסרטים או ספריה אחרת אי אפשר לגשת לשם גם אם עושים לה SHARE. בנוסף כאן החיפוש נהיה מאוד מסורבל מכיוון שנוצרים תתי ספריות חדשות שלא מובן מאיפה זה מגיע.
  • עבודה מול SMART VIEW 2 – הטלוויזיה מבקשת להתקין את האפליקציה הזו במחשב, כאן יש מספר בעיות: בטלוויזיה מופיע PIN שצריך לכתוב במחשב, לאחר מספר ניסיונות כושלים של הקלדה ניסיתי לכתוב את המספר הפוך והפעם זה עבד. באג שסמסונג היו צריכים לעדכן עליו.
  • אין אפשרות להריץ סרטים של MKV דרך הטלוויזיה שעובדים בצורה כזו, רק סרטים של AVI. ואין אפשרות להריץ כתוביות בצורה זו. כלומר SMART VIEW לא מסוגל להריץ סרטים בפורמטים חדשים ובטח שלא עם תרגומים.
  • SMART VIEW חייבת לפעול כל הזמן על המחשב, וכל פתיחה של תוכנה מחייבת שוב פעם לרשום אותה עם הPIN.
  • SMART VIEW מבטיחה שידור טלוויזיה בכיוון ההפוך על המחשב, בפועל זה לא עובד בחיבורים של HDMI כלומר למי שיש HOT או YES זה לא רלוונטי אליו – חבל שלא כתוב את זה באתר של סמסונג לפי שמכניסים את זה בתור עוד פיצ'ר שיש לטלוויזיה.
  • עבודה מול PLEX, לא עובד טוב, האפליקציה לא תמיד עולה מאמין שזה קשור בתקשורת מול השרתים. חבל שבשביל להריץ סרטים אשר מותקנים בהתקנים בבית, צריך להיות תלויים בשרתים חיצונים שלא תמיד עובדים. אין הורדת תרגום אוטומטית.

לסיכום הטלוויזיה אמורה להיות מרכז הבית הsmart hub לעומת סטרימרים אחרים לא עושה את העבודה, סמסונג קנו את בוקסי בוקס, שהייתה להם תוכנה טובה ופשוטה, אם הם יבינו את זה ויטמיעו את התוכנה בטלוויזיה תהיה פשוט טלויזה מושלמת מבחינת ביצועים ותוכנה.
בדיקת מהירות המכשיר ברשת קווית
 בדיקת מהירות המכשיר ברשת קווית
מסך האפליקציות
 מסך האפליקציות
חלוקה לקטגוירות
 חלוקה לקטגוירות

shay7181 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עוד תמונות

שליחה #2 

קומפי
 קומפי
SHARE
 SHARE

shay7181 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עוד תמונות מסרבול ספריית SHARE

שליחה #3 

none77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

בתוכנה samsung link
ניתן לשתף עד 15 תיקיות, עובד טוב עם כתוביות
בעברית ו3d.
אצלי עם serviio הכתוביות לא עבדו.

shay7181 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@none77
·אתה מתכוון לSMART VIEW? אם כן הוא ממש לא טוב.

none77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אני ממש לא מתכוון למה שרשמת, תעשה שיעורי בית מה זה dlna, הסמסונג לינק, תוכנה שמורידים למחשב, ומה שיוצר את הקשר עם הטלוויזיה. אצלי זה עובד פיקס כדי לראות סרטים שנמצאים על המחשב.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9462
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #7 

מסכים. אני עובד עם pc share manager שזו גרסא ישנה יותר של ה LINK וזה עובד מצוין. פלקס גם עובד מצוין.
מה שאתה מנסה זה השיתוף הרגיל של WINDOWS שהוא גרוע

אני חושב שאתה לא מנצל נכון את האפשרויות ובגלל זה אתה מתוסכל

shay7181 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

בוא נחדד את הדברים דברת על היישום החדש של סמסונג הוא SMART VIEW 2 ולא על LINK אם תקרא כמו שצריך תקרא על איזה יישום דברתי.
1. סמסונג מיחצנים בתוכנה של הHUB את SMART VIEW 2 , וזה פשוט לא עובד טוב, חוסר יכולת להריץ MKV זה לא תסכול זה פשוט נחיתות טכנולוגית, גם לגבי חוסר היכולת שם להריץ כתוביות. בנוסף הבאגים שם פשוט נוראים.
http://www.samsung.com/il/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UA48H6400AWXSQ
בטח שלא להריץ טלויזה על גבי המחשב.
2. חוסר היכולת להוריד אפליקצית חיפוש ולחפש אפליקציות בין אלפי אפליקציות בצורה ידנית זה באמת מתסכל
3. אפליקציות שלא קיימות למרות שהם מודיעים באתר שלהם שיש תמיכה זאת הטעייה. או ששמים אפליקציות שלא עובדות.
http://content.samsung.com/il/contents/aboutn/appsTvIntro.do

חבל אבל גם בLINK זה לא מסודר יפה כמו שסטרימינג אמור לעבוד. לסמסונג יש עוד הרבה מה ללמוד.

none77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

אני מסכים שבסמסומנג לינק האפשריות סידור של התצוגה מועטות יחסית, אבל זה עובד טוב כולל כתוביות בעברית וכולל תלת מימד, כולל כתוביות רגילות בתלת מימד. לטעמי זה מה שחשוב. אין ספק שserviio נחמד יותר מכיוון שיש אפשריות הגדרת תצוגה בתוכנה, אצלי הכתוביות לא עבדו, תנסה. שורה תחתונה מבחינתי המצגת שלך שגויה כי הסטרימינג הבסיסי עובד.

shay7181 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

@none77
·מציע לך לקרוא היטב את הסקירה שלי
איזה גרסת HUB אתה משתמש? אצלי הכי אחרונה ואם לוקחים את היכולות שזה מגיע... זה לא עובד טוב, הממשק השתנה והרבה פי'צרים הורדו. אפליקציות שלא עוובדות ושובסמסונג מקדמים את ממשק VIEW שלא יודע לנגן MKV... לא מבין מה לא מדוייק? אפליקציה מלאה באגים שלא עובדת. זה לא חוכמה להשתמש באפליקציה חיצונית, החוכמה לקחת את מה שסמסונג מביאים. ולבחון אותה בכלים אוביקטיבים. תוכנה שלא מריצה MKV לא עושה את העבודה. ניסית להשתמש בVIEW? אצלך זה עובד? אתה מצליח לנגן HDMI בכיוון ההפוך? אז לפני שאתה נותן ביקורת מציע לך שתבדוק את הפיצ'רים בגירסה הרשמית שמביא היבואן הרשמי עם הטלויזיה ועם העדכון האחרון ולא דגם מקביל.

none77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

איפה שבחרת share ורואים תיקיות זה עובד מול הdlna המובנה של מיקרוסופט. ניתן להתקין תוכנות אחרות על המחשב ואז במקורות מופיע בחירות. באפשרות שנתתי רואים טוב mkv אין פה משהו צד שלישי יותר מהתוכנה של מיקרוסופט שהעלת תמונות שלה ואתה מתעקש להשתמש בה. אני מתייחס לגבי ניגון סרטים מהמחשב בטלוויזיה.

shay7181 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

@none77
·התוכנה היא תוכנה של סמסונג
אני לא מדבר על הSHARE של הווידוס אני מדבר על SMART VIEW 2 זאת התונכה שסמסונג מפרסמת בHUB בטלויזה ובאתר שלהם. MKV דרך הSHARE עובד אבל דרך התוכנה של סמסונג שאמורה גם לקטלג ולהביא תמונות זה לא עובד.
תוריד את SMART VIEW 2 שזה מחליף את הLINK שמתממשקת לטלפונים של סמסונג ולמחשבים ותראה שהחווית משתמש היא פשוט לא טובה.

none77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

אנחנו לא מדברים על אותו דבר, אני מדבר על תוכנה שמתקינים במחשב, בלי קשר לסלולר ואז ניתן לבחור את המחשב כמו שרואים אצלך בתמונה tal-pc. בקיצור מי שרוצה לראות סרטים מהמחשב יש אופציה טובה שעובדת. אצלי בחיבור קווי שתמיד עדיף

shay7181 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

@none77
שוב פעם... התוכנת VIEW של סמסונג עובדת בקווי.... התמונות הם של SHARE שהוא גם על הפנים
תקרא שוב פעם את הסקירה ותראה שיש חלוקה לפי נושאים.... אתה סתם מערבב בין דברים שונים. בסקירה לכל נושא יש הערות.
שואל אותך בשנית: מה הגרסא של הHUB שבא אתה משתמש? האם עדכנת את הVIEW של סמסונג? אני מעריך שלא ושאין לך מושג על מה אני מדבר לכן אתה כל הזמן מדבר על הLINK שאין שום אזכור שלו אצלי בסקירה.
וברור שחיבור קווי עדיף לכן הבית שלי מרושת בקווי... וגם את זה ציינתי בסקירה כולל מהירויות, אך כנראה שאתה לא קורא את מה שכתוב

none77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

קראתי, אני לא בבית עוד יומיים הענה על מה ששאלת, שכח מmkv הבעיה שלי עם הסעיף הראשון ב6, ניתן לעשות זאת אחרת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”