שלום למכובדי הפורום,
בחודש האחרון לאחר שניסיתי להשתמש בטלוויזיה חכמה, בתוכנת המדיה המפורסמת xbmc על גבי המחשב הביתי ובדונגל אנדרואיד עם תוספים למינהם כולל xbmc עם הרחבות שונות , כתחליף ליס מקס
הגעתי למספר מסקנות לגבי אופי השימוש שלי :
1.אני רוצה מחשב מדיה עם מערכת הפעלה של win7 ויכולת להתקין אנטי ווירוס כי חלק נכבד ממקורות הצפייה הם אתרים
כמו כן, אתקין את שרתי פופקורן ו-ZONA .
2.לא הצלחתי להתחבר ל xbmc -יש בה יותר מדי אפשרויות וההגדרות שיש לבצע (על רובן אני כנראה גם לא יודע כי לא הצלחתי למצוא מדריך מקיף ,כל פעם היה מיקוד ביכולת מסוימת אך לא מצאתי מדריך מקיף ) רבות מדי .
אני מחפש הפעלה פשוטה כמה שיותר כי חוץ ממני המחשב ישמש את המשפחה בגילאים שונים .
את סידור ה"קיר" של Genesis יש בשני שרתי הטורנטים.
בNAVI X מגוון עצום של תוכן וקשה להתמקד במשהו מסוים.
את כל מה שראיתי בעזרת ההרחבות של SEPIUS (ערוצים בשידור חי ברוסית) מצאתי דרך גוגל בפחות זמן ובאיכות גבוהה יותר.
3.שרתי הטורנטים פופקורן +ZONA מהווים מקור מצויין לסרטים וסדרות באיכות הכי גבוהה וביחד עם הגדרות פשוטות התוכן זמין לדוברי שפות (אני מעדיף X וחלק מבני המשפחה מעדיפים Y ).
4.לא הצלחתי למצוא מקור טוב לשידורי עידן + ,כולל ערוץ 9 (אולי אקנה ממיר ,הייתי מעדיף לא לקנות).
5.העובדה שאפשר להזרים תוכן מהמחשב בחדר השינה לטלוויזיה בסלון בקלות , מאוד מצאה חן בעיניי , להבא אנסה למצוא שרת NAS כדי לא להעמיס את המחשב הביתי בסרטים, אם קיים שרת כזה שמעניק את שרותיו ללא תשלום, אשמח אם תמליצו עליו. השימוש בNAS לא יהיה נרחב , מדי פים זה נחמד.
6.אני רוצה לצפות בתוכן HD בלבד-תשתית האינטרנט בבית מתאימה למשימה זו, ה MINI PC חייב להיות עם כניסת LAN .
7.ניסיתי לצפות בסרט תלת מימד ,לא מובן לי מה ההתלהבות ,אולי דעתי תשתנה בעתיד , הטלוויזיה מסוגלת להציג 3D ולכן גם המחשב שיירכש, עדיף שיהיה מסוגל לעשות זאת .
8.כאשר הפעלתי את פופקורן במחשב הביתי, הצלחתי לשנות שפת דיבוב ולהוסיף כתוביות שונות, רצוי שגם המיני PC יוכל להתמודד עם משימה זו.
מקווה שישנו מחשב שיענה על דרישותיי ושאיפותיי
תודה למגיבים
מחפש מחשב קטן לסלון ב500 ש"ח+-
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מחשב של eGlobal מבוסס 1037U, אינטל NUC N2820 או הזוטק CI320 החדש יכולים להתאים אם תכני 3D SBS/OU (מה שמגיע בד"כ כקבצי MKV) ובלו ריי מלא רגיל מספיקים לך.
אם אתה צריך תמיכה בבלו ריי 3D מלא, כל מיני PC מבוסס Core i3 (של eGlobal, אינטל או זוטק) יתאים למשימה, אבל אז אתה חורג מהתקציב.
אם אתה צריך תמיכה בבלו ריי 3D מלא, כל מיני PC מבוסס Core i3 (של eGlobal, אינטל או זוטק) יתאים למשימה, אבל אז אתה חורג מהתקציב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על התגובה המהירה.
כדי שלא יהיו הפתעות לא נעימות אחרי הרכישה, הייתי רוצה לוודא בעניין הרכב החומרה של המחשב
המחשב חייב לכלול זכרון פנימי (כדי בעצם לעבוד) ובנוסף גם דיסק קשיח (כדי להתקין מערכת הפעלה,אנטי-ווירוס ואת שני שרתי הטורנטים)
מה עוד אמור לכלול המחשב?
במחשב הביתי התקנתי בעבר סטיקים של זכרון פנימי,כרטיס מסך,הארד דיסק,ספק כוח
אז מעט ידע בהרכבת מחשב יש לי, לא ארתע אם צריך להוסיף רכיבי חומרה כדי לשפר את המחשב.
המחשב צפוי לעבוד כ10 שעות כל יום , המחשב הסיני מאוד מצא חן בעיניי בזכות הפתרון לאוורור פאסיבי
אבל המגמה למכור מחשבים "ערומים" פחות מובנת (אולי מבחינת חסכון ייצור היא הגיונית אך מבחינת הצרכן הסופי זה די מוזר)
כדי שלא יהיו הפתעות לא נעימות אחרי הרכישה, הייתי רוצה לוודא בעניין הרכב החומרה של המחשב
המחשב חייב לכלול זכרון פנימי (כדי בעצם לעבוד) ובנוסף גם דיסק קשיח (כדי להתקין מערכת הפעלה,אנטי-ווירוס ואת שני שרתי הטורנטים)
מה עוד אמור לכלול המחשב?
במחשב הביתי התקנתי בעבר סטיקים של זכרון פנימי,כרטיס מסך,הארד דיסק,ספק כוח
אז מעט ידע בהרכבת מחשב יש לי, לא ארתע אם צריך להוסיף רכיבי חומרה כדי לשפר את המחשב.
המחשב צפוי לעבוד כ10 שעות כל יום , המחשב הסיני מאוד מצא חן בעיניי בזכות הפתרון לאוורור פאסיבי
אבל המגמה למכור מחשבים "ערומים" פחות מובנת (אולי מבחינת חסכון ייצור היא הגיונית אך מבחינת הצרכן הסופי זה די מוזר)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כדי שיהיה אפשר להתקין Windows, אכן צריך להוסיף ליחידה הבסיסית רק זכרונות + כונן קשיח (או SSD).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"