הזמנתי מוצר מקוריאה לפני כשלושה שבועות. הבחור שלח לי ב-ems. שלושה שבועות עברו ואומרים שהמקום סגור, כמובן שזה בית והמקום לא סגור וכמובן אף אחד לא השאיר פתק ולא כלום. בקיצור אם פעם חשבתם שems שונה מהדואר אז זה אותו ***, הם לא מתפקדים, עושים פדיחות מול ספקים בחו״ל ואני לא מבין למה אנחנו אמורים לקבל שירות כזה??
משלוח מקוריאה אמור להגיע מקסימום אחרי 10 ימים. בסופו של דבר הספק שלח לי ב-ups והגיע אחרי 3 ימים.
תאריך תאור
11/11/2014 19:11 התבצע נסיון מסירה של הפריט א המקום סגור. למידע נוסף אנא פנו למוקד השליחים בנין הולמס פלייס רח' תדהר פינת השיזף 3 כ"ס טלפון 09-7613000.
11/11/2014 08:34 פריט ה-EMS , נמצא בשלבי העברה ליעדו.
11/11/2014 06:59 פריט ה-EMS , נמצא בשלבי העברה ליעדו.
10/11/2014 16:37 פריט ה-EMS יוצא ממרכז מיון EMS בת"א.
09/11/2014 11:10 פריט ה-EMS בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל.
09/11/2014 11:10 פריט ה-EMS נקלט במרכז מיון הEMS בתל-אביב.
17/10/2014 08:04 פריט ה-EMS נמצא במרכז מיון EMS בד.קוריאה ושוייך למשלוח לישראל.
16/10/2014 22:19 פריט ה-EMS נמצא במרכז מיון EMS בד.קוריאה ושוייך למשלוח לישראל.
16/10/2014 22:19 פריט ה-EMS נמצא במרכז מיון EMS בד.קוריאה ושוייך למשלוח לישראל.
16/10/2014 17:05 פריט ה-EMS התקבל למשלוח ביחידת הדואר בד.קוריאה.
EMS פשוט לא שפויים
-
meninblack
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 203
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
Ems הוא דואר שליחים, כלומר אם הם הגיעו לבית שלך ולא היית שם הם לא מוסרים את החבילה ותאלץ לתאם מסירה. כמובן שהם גם לא מתאמים מסירה אז זה בעיקר מזל.
אצלי הם מוסרים את הדואר לסניף הדואר של הישוב ואני אוסף משם.
אצלי הם מוסרים את הדואר לסניף הדואר של הישוב ואני אוסף משם.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
בהחלט קרה גם לי עם EMS. לשליח אין כח למסור את החבילה לכן הוא שם פתק על הדלת בלי לדפוק אפילו ומדווח שהבית סגור.
-
meninblack
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 203
אני רואה פה 2 בעיות.
1) אין סיבה שדואר ems ייקח לו להגיע מקוראיה 3 שבועות בזמן שזה אמור להגיע גג עד 10 ימים.
2) אף אחד לא היה אצלי בבית, לא מסרו שום נייר ולא כלום.
1) אין סיבה שדואר ems ייקח לו להגיע מקוראיה 3 שבועות בזמן שזה אמור להגיע גג עד 10 ימים.
2) אף אחד לא היה אצלי בבית, לא מסרו שום נייר ולא כלום.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
אצלי דווקא השליח מתקשר אם אין מישהו בבית ושואל האם לתאם מועד אחר או להשאיר את החבילה בדואר הקרוב. בדר"כ זה דרך buy2usa אז ייתכן והם דורשים רמת שירות גבוהה יותר.
לגבי הזמן, באוקטובר היה משהו חריג במיוחד בדואר וחבילות התעכבו בצורה בלתי סבירה בהחלט. הזמנתי מוצר ב 23.8 והוא הגיע בדיוק חודשיים אחרי, משהו שלא קרה קודם. שני חברים שהזמינו םחות או יותר באותו הזמן גם כן חיכו זמן רב, אחד אפילו שבוע יותר ממני.
לגבי הזמן, באוקטובר היה משהו חריג במיוחד בדואר וחבילות התעכבו בצורה בלתי סבירה בהחלט. הזמנתי מוצר ב 23.8 והוא הגיע בדיוק חודשיים אחרי, משהו שלא קרה קודם. שני חברים שהזמינו םחות או יותר באותו הזמן גם כן חיכו זמן רב, אחד אפילו שבוע יותר ממני.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
כאחד שמכיר מקרוב את התחום בסופו של דבר זה תלוי בשליח הסופי... ובלי לזלזל ואני לא מכליל, יש שליחים שהם לא בדיוק העיפרון הכי מחודד בקלמר.
מה גם שהיחס שלהם לחבילות הוא לא "חם ואוהב".
מה גם שהיחס שלהם לחבילות הוא לא "חם ואוהב".
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason