מתלבט בין אוזניות עד 60 דולר
הגעה הזמן לקנות אוזניות היה לי שלוש שנים אוזניות של brainwaz m3 אבל הם ז"ל קניתי אוזניות של של xiomi אבל הם לא מספיקות לי
אני בעיקר שומע סגנון מוזיקה שהוא ראפ דאפסטפ וישראלי (לא מזרחיחת )
משתמש לא בנגן מיוחד רק במכשיר הפלאפון שלי ולא באיכות של flac
ההתלבטות שלי היא בין האוזניות האילו :
אני הכי חושב ללכת על havi אבל הקטע של המגבר מציק לי ןעם הוא מתאים לסגנון המוזיקה שאני אוהב
havi b3 pro 1 vs 2 שמעתי שבגרסה אחד צריך מגבר ןאני לא הולך להשתמש באחד כזה אבל לא ראיתי שום דבר על הדגם השני
VSONIC VDS3S
Ostry KC06
תודה מראש
אני בעיקר שומע סגנון מוזיקה שהוא ראפ דאפסטפ וישראלי (לא מזרחיחת )
משתמש לא בנגן מיוחד רק במכשיר הפלאפון שלי ולא באיכות של flac
ההתלבטות שלי היא בין האוזניות האילו :
אני הכי חושב ללכת על havi אבל הקטע של המגבר מציק לי ןעם הוא מתאים לסגנון המוזיקה שאני אוהב
havi b3 pro 1 vs 2 שמעתי שבגרסה אחד צריך מגבר ןאני לא הולך להשתמש באחד כזה אבל לא ראיתי שום דבר על הדגם השני
VSONIC VDS3S
Ostry KC06
תודה מראש
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
ה KC06 ברורה יותר בקולות הזמרות יחסית ל 3S, בגלל מידים פחות שקועים. יש לה קפיצה במיד-באס כדי לתת תחושה של באס. והיא בהירה יותר. היא בעלת טווח היענות בצורה V (דגש על טרבל ובאס).
ה VSD3S בעלת סאב-באס חזק יותר לעומת הקודמת (כמו וופר)... זה כבר נשמע אחרת. יותר בומי. ופחות טרבל. יותר סולחנית.
בין שתיהן זה עניין של העדפה, כי הן אוזניות שונות מאוד.
ה HAVI B3 PRO-I מיוחדת - מצד אחד, היא איטית ומורחת קטעים בקלאסית. אך מצד שני, יש לה במה ענקית (מזכירה את ה IE80). יש לה באס גבוה מהממוצע, אך לא מפוצץ.
**צריכה מגבר כדי להשמע טוב.
ה HiFiMAN RE-400 ב 79$ חדש או 50 דולר משומש (פה בלוחות)
היא יותר שטוחה ומאוזנת. יש לה באס חלש יותר, אבל מידים עוד יותר קדמיים וברורים. היא כהה יותר מה KC06, והטרבל שלה נמוך יותר. סולחנית מאוד. היא היתה הבחירה שלי בתקציב הזה.
ה UE600 ב 60$ - מאוד מזכירה בחתימתה את ה RE-400, אך לצערי היא בעלת סאונד פחות קרוב למציאות בהשוואה.
SteelSeries Flux ב 50$ , זאת אוזניה עם באס דומיננטי. איכות סאונד דומה ל UE600.
ה VSD3S בעלת סאב-באס חזק יותר לעומת הקודמת (כמו וופר)... זה כבר נשמע אחרת. יותר בומי. ופחות טרבל. יותר סולחנית.
בין שתיהן זה עניין של העדפה, כי הן אוזניות שונות מאוד.
ה HAVI B3 PRO-I מיוחדת - מצד אחד, היא איטית ומורחת קטעים בקלאסית. אך מצד שני, יש לה במה ענקית (מזכירה את ה IE80). יש לה באס גבוה מהממוצע, אך לא מפוצץ.
ה HiFiMAN RE-400 ב 79$ חדש או 50 דולר משומש (פה בלוחות)
היא יותר שטוחה ומאוזנת. יש לה באס חלש יותר, אבל מידים עוד יותר קדמיים וברורים. היא כהה יותר מה KC06, והטרבל שלה נמוך יותר. סולחנית מאוד. היא היתה הבחירה שלי בתקציב הזה.
ה UE600 ב 60$ - מאוד מזכירה בחתימתה את ה RE-400, אך לצערי היא בעלת סאונד פחות קרוב למציאות בהשוואה.
SteelSeries Flux ב 50$ , זאת אוזניה עם באס דומיננטי. איכות סאונד דומה ל UE600.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים