WHAT SAY YOU
הארכת אחריות
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כמו ש jtk רשם, תלוי מאד במסך בדגם של המסך. המחיר יקר יחסית, אבל יכול להיות שהוא משתלם אם מדובר במסך מאד יקר.
(על OLED 55 לדוגמא, לא הייתי מתלבט בכלל..
)
(על OLED 55 לדוגמא, לא הייתי מתלבט בכלל..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אני חייב לציין שאם זה המחיר אז הוא יקר מעט.
אני הארכתי את האחריות ב 1100 ש"ח אני חייב לציין שמאוד התלבטתי אבל בסופו של דבר החלטתי להאריך מתוך מחשבה שהטלוויזיה תיהיה כ- 3 שנים בסלון ולאחר מכן תפנה את מקומה לטלוויזיה חדשה ותעבור לאחד החדרים בבית.
אני הארכתי את האחריות ב 1100 ש"ח אני חייב לציין שמאוד התלבטתי אבל בסופו של דבר החלטתי להאריך מתוך מחשבה שהטלוויזיה תיהיה כ- 3 שנים בסלון ולאחר מכן תפנה את מקומה לטלוויזיה חדשה ותעבור לאחד החדרים בבית.
@integral
הארכתי בח.י למסך lg 55lb679y
זה עלה לי 1100 ש"ח וזה כולל במחיר מגן ברקים שלא הייתי זקוק לו אבל לקחתי וכבל hdmi 1.4 על הכבל וויתרתי ולקחתי משהו אחר.
בדיעבד שמתי לב שהם לא כ"כ מתואמים במחירים ואפשר להוציא את ההארכת אחריות גם ב 1000 ש"ח.
הארכתי בח.י למסך lg 55lb679y
זה עלה לי 1100 ש"ח וזה כולל במחיר מגן ברקים שלא הייתי זקוק לו אבל לקחתי וכבל hdmi 1.4 על הכבל וויתרתי ולקחתי משהו אחר.
בדיעבד שמתי לב שהם לא כ"כ מתואמים במחירים ואפשר להוציא את ההארכת אחריות גם ב 1000 ש"ח.
היו אצלי שני טכנאים הראשון היה המתקין שהציע לי להאריך אחריות והשני שאצלו הארכתי את האחריות הגיע לבדוק תלונה שלי על תקלה שהתבררה כשגויה לא ידע מה המחיר את ההארכת אחריות וגם לא הנציגים שהוא דיבר איתם.
הטלוויזיה חדשה, הארכתי אצל הטכנאי מ 3 שנים ל 6 שנים.
רשמתי לך בהודעה פרטית תשובה מנומקת יותר
הטלוויזיה חדשה, הארכתי אצל הטכנאי מ 3 שנים ל 6 שנים.
רשמתי לך בהודעה פרטית תשובה מנומקת יותר
מה הסיכוי שטלוויזיה שעבדה 3 שנים תפסיק לעבוד תוך עוד 3, והתקלה לא תהיה פשוטה לתיקון כמו קבלים נפוחים בספק כח?
משום מה נדמה לי (וממספר טלוויזיות צנוע שראיתי עד כה) שאם עבדה 3 שנים בלי תקלות הבעיות מתחילות הרבה יותר מאוחר כשהאלקטרוניקה מתחילה להתפורר. כמובן אם עולה מעל 15k אולי שווה בשביל השקט הנפשי.
משום מה נדמה לי (וממספר טלוויזיות צנוע שראיתי עד כה) שאם עבדה 3 שנים בלי תקלות הבעיות מתחילות הרבה יותר מאוחר כשהאלקטרוניקה מתחילה להתפורר. כמובן אם עולה מעל 15k אולי שווה בשביל השקט הנפשי.