מהיום פטור ממכס עד 500$ במקום 325$!
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
שיעלו לאיזור ה700$ וזה הסוף של לקנות סמארטפונים בארץ
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
חסר משמעות לחלוטין עבור התחום שלנו, היות והמיסים המושתים על מוצרי A/V הם 18% מע"מ ו-15% מס קנייה, בעוד המכס הוא 0%.
כשיורידו את המס קנייה או יגדילו את תקרת הפטור מכל המיסים למשהו קצת פחות מגוחך מ-$75, יהיה על מה לדבר.
מתוך הכתבה:

כשיורידו את המס קנייה או יגדילו את תקרת הפטור מכל המיסים למשהו קצת פחות מגוחך מ-$75, יהיה על מה לדבר.
מתוך הכתבה:
בקיצור, בשורה יפה לרוכשי הביגוד וההנעלה, אבל לא לרוכשי המגברים והסאבים...על המוצרים המיובאים יחול מע"מ ובמוצרים הרלוונטיים יחול גם מס קניה.
בין המוצרים שייהנו מהפטור, ושכיחים ביבוא אישי, מוצרי הלבשה וטקסטיל ששיעור המכס עליהם הוא 6%, מוצרי הנעלה ששיעור המכס עליהם הוא 12% ומוצרי קוסמטיקה וטואלטיקה ששיעור המכס עליהם הוא 12%....
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
צעד מצויין!
·+1MarioMan כתב:צעד יפה, אבל נראה לי שלרוב הציבור יותר רלוונטי פטור ממס קניה....
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 11/11/2014 12:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מוצרים ביבוא אישי שערכם עד 500 דולר יהיו פטורים מתשלום מכס
http://www.globes.co.il/news/article.as ... iphone.app
"האוצר מוזיל את הקניות באינטרנט: מוצרים ביבוא אישי שערכם עד 500 דולר יהיו פטורים מתשלום מכס שר האוצר חתם אתמול על הפטור ממכס של טובין המיובאים ביבוא אישי, שלא כוללים מוצרי טבק ומשקאות משכרים ■ השר לפיד: "זהו צעד נוסף שמצטרף למאמץ שאנחנו מובילים להורדת יוקר המחייה באמצעות עידוד התחרות במשק".
כמובן שמע"מ ומס קניה נשאר ככה שאני לא רואה בזה ברכה כזו גדולה.
"האוצר מוזיל את הקניות באינטרנט: מוצרים ביבוא אישי שערכם עד 500 דולר יהיו פטורים מתשלום מכס שר האוצר חתם אתמול על הפטור ממכס של טובין המיובאים ביבוא אישי, שלא כוללים מוצרי טבק ומשקאות משכרים ■ השר לפיד: "זהו צעד נוסף שמצטרף למאמץ שאנחנו מובילים להורדת יוקר המחייה באמצעות עידוד התחרות במשק".
כמובן שמע"מ ומס קניה נשאר ככה שאני לא רואה בזה ברכה כזו גדולה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בהחלט נחמד אבל חשוב להבהיר שעדיין יש מס קנייה כלומר על מכשיר סלולרי עדיין תשלם 36% תוספת
^ למה לא רשמו את זה בכתבה?
ולפני לא פחות משבוע קיבלתי טאבלט (Cube Talk 9X) שהזמנתי מסין שעלה לי כמעט 200 דולר. ציפיתי מהמוכר לרשום מחיר שווי על החבילה נמוך כדי לחמוק מהמכס, אבל לא; על החבילה היה רשום המחיר האמיתי של המוצר תחת קטגורייה ebook. לטאבלט יש כניסה לכרטיס סים אז אפשר להישתמש בו גם כטלפון, אז היה מוזר לי שבכלל לא שילמתי אליו מכס. פשוט באתי לסניף דואר הקרוב לביתי ואספתי את החבילה.
היה לי מזל ובדואר עשו עבודה גרוע או שבשבוע שעבר כבר ההסכם החדש היה בפועל?
ולפני לא פחות משבוע קיבלתי טאבלט (Cube Talk 9X) שהזמנתי מסין שעלה לי כמעט 200 דולר. ציפיתי מהמוכר לרשום מחיר שווי על החבילה נמוך כדי לחמוק מהמכס, אבל לא; על החבילה היה רשום המחיר האמיתי של המוצר תחת קטגורייה ebook. לטאבלט יש כניסה לכרטיס סים אז אפשר להישתמש בו גם כטלפון, אז היה מוזר לי שבכלל לא שילמתי אליו מכס. פשוט באתי לסניף דואר הקרוב לביתי ואספתי את החבילה.
היה לי מזל ובדואר עשו עבודה גרוע או שבשבוע שעבר כבר ההסכם החדש היה בפועל?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
@epony
מס הקנייה, למיטב ידיעתי, הוא המכס או שזה אחד המיסים שמדובר עליהם לצורך הפטור אבל אני לא בטוח.
אם אני צודק אז רסיבר בשווי 400 יורו או 500 דולר (כולל משלוח) ישלם רק 18% מע"מ.
מס הקנייה, למיטב ידיעתי, הוא המכס או שזה אחד המיסים שמדובר עליהם לצורך הפטור אבל אני לא בטוח.
אם אני צודק אז רסיבר בשווי 400 יורו או 500 דולר (כולל משלוח) ישלם רק 18% מע"מ.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
·היה לך מזל והחבילה עברה מתחת לרדאר. על 200$ היית צריך לשלם לפחות מע"מyuckfou כתב:^ למה לא רשמו את זה בכתבה?
היה לי מזל ובדואר עשו עבודה גרוע או שבשבוע שעבר כבר ההסכם החדש היה בפועל?...
·freedom_il כתב:@epony
אם אני צודק אז רסיבר בשווי 400 יורו או 500 דולר (כולל משלוח) ישלם רק 18% מע"מ....
2 דברים שונים לגמרי.
יש 3 אלמנטים:
מע"מ : ישולם על כל מוצר מעל 75$
מכס : מוצרים ספציפיים
מס קניה : מוצרים ספציפיים
על מוצרי חשמל לרוב מדובר במס קניה, בביגוד למשל מדובר על מכס