- האם לאדם הפשוט שרוצה לראות טלוויזיה ומידי פעם סרט או סידרה היא טובה ומומלצת לקנייה?
במידה ולא - בטווח המחירים האלו - מה מומלץ?
גודל מסך אלכסוני : ''50
רזולוציה : 1024x768
יחס קונטרסט : 1:3,000,000
זכוכית מגן מחוסמת קצב רענון Hz (הרץ) : 600Hz Max Sub Field Driving
מעבד תמונה : 16Bit מסנן למסך Digital Comb Filter : 3D Comb Filter Simplink : All HDMI
סוג המעמד : Swivel
קצב העברה : 480Mbps
נתוני שמע עוצמת רמקולים : 2X10W צליל הקפי Virtual Surround
אחריות לשנה ע"י היבואן
http://www.cwc.co.il/Product/%D7%9E%D7% ... 7%A6%D7%A2
מבצע בעולם הקולנוע עכשיו, טלווזיה 50 אינץ ב2000 שח - שווה?
לא נראה לי אטרקטיבי. רזולוציה נמוכה (וגם לא ביחס הנכון. לא יודע אם זה אומר פיקסלים לא מרובעים או טעות), רק שנה אחריות, דגם לא ידוע. כולל משלוח זה עוד 100₪. אולי אפשר למצוא דגמים אחרים.
האם הגודל קריטי? אני משער שב-46" יהיה אפשר למצוא משהו יותר אטרקטיבי במחיר דומה.
האם הגודל קריטי? אני משער שב-46" יהיה אפשר למצוא משהו יותר אטרקטיבי במחיר דומה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
פלזמה הזו ישנה מאוד עם רזולוציה נמוכה מאוד... לאדם פשוט במחיר הזה יכול להיות מצויין אם הדרישות לא גבוההות, אך אם לאדם פשוט יש דרישות קצת יותר רציניות מ"פשוטות" אז המסכים של מותגים סינים יכולים להתאים למחיר (אולי קצת יותר)...
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חח הרגתם אתם הבן אדם אם התגובות, רזולוציה לא סטנדרטית לכל מסך חוץ מ פלסמה, שם אכן פיקסלים מלבניים, בכל הנוגע לאיכות SD זה רק פלסמה, קפצתי אתמול לחבר יש לו lg 42ld550 לא דגם ארופאי, גם אחרי הגדרה שלי, רועים מגעיל ביותר, לא בהכרך שהיא LED, אבל היותה FULL HD.
בנוגע לדגם, נראה לפי תמונה שזה PA או PN, אבל לא הייתי מתקרב לעולם הקולנוע, מבצע עלק, ורק שנה אחריות, ניתן לקנות PN4500 50" אם 3 שנות אחריות ב 2500,זה עדין יוצה יותר זול מכל LED מחברה ידוע בגודל 50", אם אתה מחפש מסך 50" זול אבל איכותי, ולא רוצה לקנות מדבקה, לך על זה
בנוגע לדגם, נראה לפי תמונה שזה PA או PN, אבל לא הייתי מתקרב לעולם הקולנוע, מבצע עלק, ורק שנה אחריות, ניתן לקנות PN4500 50" אם 3 שנות אחריות ב 2500,זה עדין יוצה יותר זול מכל LED מחברה ידוע בגודל 50", אם אתה מחפש מסך 50" זול אבל איכותי, ולא רוצה לקנות מדבקה, לך על זה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כן ברור שאני ממליץ, אבל רק אם אחוז גדול מהתוכן שלך הוא SD, כלומר ערוצי טלויזיה רגילים, או קבצי DVDRIP למינהם,
במידע ולא, אז תבדוק מסכים של Hisense ו Haier, הם לפחות לא מסכי מדבקה, ואפשר עד 2500 ולמצוע משהו ללא בעיה,
אבל הכי חשוב, על תתפשר על אורך האחיות ויבוא מקביל, לא שווה את הכאב ראש. עולי שווה לנסות עודפים/תצוגה:
http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=36550 אם אתה ממש מוגבל בתקציב, לי אין ניסיון בעודפים,
אבל רוב הדגמים שם ביבוא רשמי אם אחריות ל3שנים במידע וזה LG.
במידע ולא, אז תבדוק מסכים של Hisense ו Haier, הם לפחות לא מסכי מדבקה, ואפשר עד 2500 ולמצוע משהו ללא בעיה,
אבל הכי חשוב, על תתפשר על אורך האחיות ויבוא מקביל, לא שווה את הכאב ראש. עולי שווה לנסות עודפים/תצוגה:
http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=36550 אם אתה ממש מוגבל בתקציב, לי אין ניסיון בעודפים,
אבל רוב הדגמים שם ביבוא רשמי אם אחריות ל3שנים במידע וזה LG.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
באמת הרגתם את הבנאדם עם התגובות :-)
אני עדיין עם פלזמה של פנסוניק PHD8 משנת 2006 והיא HD ready ואני יכול לומר שאת YES אני רואה יותר טוב מכל החברים שלי המצויידים בכל הטלויזיות החדישות.
הוא סה"כ רוצה לראות SD.
הוא סה"כ רוצה לראות SD.