11/11 אין מבצעים על טלוויזיות בארץ?
מחפש 2 טלוויזיות LED FHD מ42 אינץ ומעלה רק של LG לא מוכן לקנות משו אחר חוץ מLG.
אשמח להמלצות תודה.
הטלוויזיות עקרונית הולכת להיות בגינה.
חשוב שיהיה FHD ומעלה.
איכות צבעים!@#.
תודה לכל העוזרים עד 3000 שקל לטלוויזיה אחת תודה מראש.
מי ששמע על מבצעים אשמח לשמוע.
אשמח להמלצות תודה.
הטלוויזיות עקרונית הולכת להיות בגינה.
חשוב שיהיה FHD ומעלה.
איכות צבעים!@#.
תודה לכל העוזרים עד 3000 שקל לטלוויזיה אחת תודה מראש.
מי ששמע על מבצעים אשמח לשמוע.
3000 שקל לא נראה לי כלכך ל-42 אינץ'.MrHicUp כתב:בגינה![]()
![]()
לא הבנתי...
למה ננעלת רק על LGלא שאין להם טלוויזיות טובות אבל יש בהחלט מתחרים טובים מאוד בפירמות אחרות, פנסוניק, סמסונג, פיליפס, ועוד ועוד....
התקציב נראה מעט נמוך...
אז אין בעייה ללכת על חברה מתחרה פשוט LG לטעמי הכי טובים שיש היום.
קניתי לאחי לא מזמן LG 42 אינץ FHD3D חדשה ב3000 שקל כולל משקפים ומתקן תלייה.
אני מחר יבדוק את הדגם.
כן יש לי כמו אפשר להגיד זולה כזאת המקום סגור לא נכנס לשם גשם.
אשמח להמלצות תודה ו3000 שקל ל42 אינץ זה יותר מידי לפי דעתי.
קניתי לאחי לא מזמן LG 42 אינץ FHD3D חדשה ב3000 שקל כולל משקפים ומתקן תלייה.
אני מחר יבדוק את הדגם.
כן יש לי כמו אפשר להגיד זולה כזאת המקום סגור לא נכנס לשם גשם.
אשמח להמלצות תודה ו3000 שקל ל42 אינץ זה יותר מידי לפי דעתי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
3000 שח זה תקציב מכובד לגודל הזה. LG חברה טוב, אבל אל תנעל עליהם כי יש עוד הרבה יצרנים טובים לא פחות.
הערה קטנה לגבי המיקום בגינה - הבעיה לא בהכרח גשם כמו הטל של לפנות בוקר או לחות מוגזמת בארצנו בכל שעות היום, במיוחד במישור החוף. תנאי הסביבה האלה יהרגו ציוד אלקטרוני רגיש ובכלל מתכות וזה לא יכוסה באחריות וגם לפעמים לא בר תיקון בכלל. אז קח את זה בחשבון.
הערה קטנה לגבי המיקום בגינה - הבעיה לא בהכרח גשם כמו הטל של לפנות בוקר או לחות מוגזמת בארצנו בכל שעות היום, במיוחד במישור החוף. תנאי הסביבה האלה יהרגו ציוד אלקטרוני רגיש ובכלל מתכות וזה לא יכוסה באחריות וגם לפעמים לא בר תיקון בכלל. אז קח את זה בחשבון.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
@oferlaor
זה חג בסין אבל הוא התכוון לכך שבשבוע האחרון היו פרסומות בכל מקום אפשרי על "מבצעים מטורפים" כאן בארץ (shopping il) שבפועל לא היו שום מבצעים והמחירים היו רגילים.
לפותח השרשור: תבדוק מסכים של עוד חברות ואל תנעל רק על lg אבל במידה ואתה כבר נעול אז הייתי ממליץ לך לבדוק אם יש עוד במלאי ואם נכנס בתקציב lg 42la621y
זה חג בסין אבל הוא התכוון לכך שבשבוע האחרון היו פרסומות בכל מקום אפשרי על "מבצעים מטורפים" כאן בארץ (shopping il) שבפועל לא היו שום מבצעים והמחירים היו רגילים.
לפותח השרשור: תבדוק מסכים של עוד חברות ואל תנעל רק על lg אבל במידה ואתה כבר נעול אז הייתי ממליץ לך לבדוק אם יש עוד במלאי ואם נכנס בתקציב lg 42la621y
המקום הוא יחסית סגור וגם היא תיהיה מכוסה אז לא יהיה בעיה.
כן עופר פירסמו שהיו הרבה הנחות לגבי מוצרי חשמל בארץ ב11.11 אבל כנראה שנצטרך לחכות לבלאק פראדי.
lg 42la621y זאת טלווזיה סמארט אין לי צורך בסמארט סתם פיצ'ר לא יעיל יש לי כזאת בחדר תלת מימד ואני חושב שזה ביזבוז כסף רציני!
היתי יכול כבר לא לקחת סמארט לחדר ולהגדיל תגודל של הטלווזיה ל47 50 אינץ. יש לי עכשיו 42.
מחפש משו נחמד לזולה שלי עם זה 42 ומעלה.
חשוב לי האיכות. לא צריך סמארט עם אפשר שיהיה 3D FHD .
4K לא נכנס בתקציב אז אין כלכך טעם.
4K יהיה שמושי בעוד בערך שנה שנתיים לפחות יחסית הטכנולגייה עומדת כי אין כלכך שוק ל4K .
1080 זה מצויין לבנתיים לטעמי.
עכשיו יש לי שאלה יש לי סרטים ישראלים כמו גבעת חלפון חגיגה בסנוקר וכאלה עכשיו אני חושב איך יראו אותם בטלוויזיה שהיא 4K בטח גרוע זה נכון?
כן עופר פירסמו שהיו הרבה הנחות לגבי מוצרי חשמל בארץ ב11.11 אבל כנראה שנצטרך לחכות לבלאק פראדי.
lg 42la621y זאת טלווזיה סמארט אין לי צורך בסמארט סתם פיצ'ר לא יעיל יש לי כזאת בחדר תלת מימד ואני חושב שזה ביזבוז כסף רציני!
היתי יכול כבר לא לקחת סמארט לחדר ולהגדיל תגודל של הטלווזיה ל47 50 אינץ. יש לי עכשיו 42.
מחפש משו נחמד לזולה שלי עם זה 42 ומעלה.
חשוב לי האיכות. לא צריך סמארט עם אפשר שיהיה 3D FHD .
4K לא נכנס בתקציב אז אין כלכך טעם.
4K יהיה שמושי בעוד בערך שנה שנתיים לפחות יחסית הטכנולגייה עומדת כי אין כלכך שוק ל4K .
1080 זה מצויין לבנתיים לטעמי.
עכשיו יש לי שאלה יש לי סרטים ישראלים כמו גבעת חלפון חגיגה בסנוקר וכאלה עכשיו אני חושב איך יראו אותם בטלוויזיה שהיא 4K בטח גרוע זה נכון?
@GMTK
אתה צודק ש smart tv נכון להיום זה בזבוז כסף אבל לצערי היום רוב הטלוויזיות הבינוניות ומעלה שמציגות איכות סבירה מגיעות עם smart tv.
המלצתי על ה 621 אך ורק על המסך עצמו ולא על שום פיצ'ר מסביב. שוב אני ממליץ לך לבדוק טלוויזיות של עוד חברות כמו פנסוניק, סוני, פיליפס.
אתה צודק ש smart tv נכון להיום זה בזבוז כסף אבל לצערי היום רוב הטלוויזיות הבינוניות ומעלה שמציגות איכות סבירה מגיעות עם smart tv.
המלצתי על ה 621 אך ורק על המסך עצמו ולא על שום פיצ'ר מסביב. שוב אני ממליץ לך לבדוק טלוויזיות של עוד חברות כמו פנסוניק, סוני, פיליפס.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
השאלה גם באילו תנאי צפיה מדובר: ביום, בלילה, גם וגם, עם תאורה בלילה או בחושך. אם ביום, מאיפה תאיר השמש, אם בכלל וכו׳
כי לצפייה בסופי שבוע באור יום רצוי מסך עם בהירות גבוהה. אם זה לערב אולי אפשר לחשוב לכיוון מקרן אחד שתנייד במקום שני מסכים.
כי לצפייה בסופי שבוע באור יום רצוי מסך עם בהירות גבוהה. אם זה לערב אולי אפשר לחשוב לכיוון מקרן אחד שתנייד במקום שני מסכים.