היי,
אז יש לי פייבר שמחובר קווית למחשבים בבית והכל בסדר מהבחינה הזאת, אבל כשאני מפעיל את האלחוטי בפייבר בוקס ומתחבר עם סמארטפון, ברגע שאני יוצא מהחדר של הפייבר, הקליטה מתחילה להיחל ובסלון כבר הקליטה חלשה מאוד.
אין לי שום מוקה (לא ממש הבנתי מה זה).
מה עליי לעשות כדי לשפר את הקליטה ?
תודה
פייבר בוקס רשת אלחוטית חלשה
-
בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
אתה יכול לקנות עוד נתב שיגדיל את הטווח קליטה בבית.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
כנראה אתה נמצא על ערוץ שבו יש רשתות אלחוטיות אחרות (שכנים וכד').
לא מכיר את הפייבר בוקס, אבל חייבת להיות בו אפשרות לשנות ערוץ.
תשתמש בתוכנה/אפליקציה (למשל inSSIDer) כדי לגלות מהו הערוץ הכי פנוי.
לא מכיר את הפייבר בוקס, אבל חייבת להיות בו אפשרות לשנות ערוץ.
תשתמש בתוכנה/אפליקציה (למשל inSSIDer) כדי לגלות מהו הערוץ הכי פנוי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

ניסיתי להשתמש בראוטר של בזק אבל אני לא מצליח לגשת אליו אם הוא מחובר במקביל לפייבר.
כשאני מנתק את הפייבר אני מצליח לגשת אל הדילינק אבל כשאני מנסה לשנות את האיי פי שלו (כרגע הוא 10.0.0.138) לטווח של הפייבר (192.168.0.200) זה לא עובד ואחרי 2-3 דקות שבה הדילינק "חושב" על הענין, אני כיביתי אותו.
כשאני מנתק את הפייבר אני מצליח לגשת אל הדילינק אבל כשאני מנסה לשנות את האיי פי שלו (כרגע הוא 10.0.0.138) לטווח של הפייבר (192.168.0.200) זה לא עובד ואחרי 2-3 דקות שבה הדילינק "חושב" על הענין, אני כיביתי אותו.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
נסה לשנות את הערוץ של הWIFI דרך ממשק ההגדרות ( 192.168.1.1 - סיסמא admin admin )בורגול כתב:היי,
אז יש לי פייבר שמחובר קווית למחשבים בבית והכל בסדר מהבחינה הזאת, אבל כשאני מפעיל את האלחוטי בפייבר בוקס ומתחבר עם סמארטפון, ברגע שאני יוצא מהחדר של הפייבר, הקליטה מתחילה להיחל ובסלון כבר הקליטה חלשה מאוד.
אין לי שום מוקה (לא ממש הבנתי מה זה).
מה עליי לעשות כדי לשפר את הקליטה ?
תודה...
נסה לעבור בין ערוץ 11,1,6 וכל פעם שעברת, וההגדרות אושרו, לך עם נייד\סמארטפון לחדר הסמוך ותעשה - בדיקת מהירות (עם אפליקציה\אתר)
כאשר תקבל את התוצאות הטובות ביותר, תשאיר על הערוץ...
נסה למקם את הפייבר במקום טיפה שונה, בWIFI כל סנטימטר עושה פלאים שכן הכל עניין של זוויות
·
-
בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

אנסה את הדברים הנל.
אבל מה זה המוקה הזה, הוא יכול לעזור אם אבקש אותו מהוט ?
אבל מה זה המוקה הזה, הוא יכול לעזור אם אבקש אותו מהוט ?
- miCkEy6772
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
מוקה זה מכשיר להעברת האינטרנט על גבי התשתית של הוט שיש לך בבית ובכך אין צורך להריץ כבל רשת לעמדה של המחשב.
תוכל לקרא בהרחבה באתר הבית: מתאם תקשורת MoCA
אך תדע שתקבל רק 70Mb מהמהירות אינטרנט דרך המתאם.
כן נכון הם לא רושמים זאת כמו כל חברה אחרת כל מוצר שלה "מושלם" רק חבל שהלקוח לאחר מכן משלם על כך.
תוכל לקרא בהרחבה באתר הבית: מתאם תקשורת MoCA
אך תדע שתקבל רק 70Mb מהמהירות אינטרנט דרך המתאם.
כן נכון הם לא רושמים זאת כמו כל חברה אחרת כל מוצר שלה "מושלם" רק חבל שהלקוח לאחר מכן משלם על כך.