מחר מתקינים לי FIBERBOX-על מה לשים לב?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Preachers פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מחר באים אלי להתקין לי את הממיר FIBERBOX של HOT
רציתי לקבל עצות על מה לשים לב בעת ההתקנה ואחריה כדי שאסבול מכמה שפחות תקלות אחרי שהטכנאי הולך.
אשמח גם לדעת האם צריך לבקש לפני ההתקנה שיתקינו לי מוקה או שבמהלך ההתקנה זה גם בסדר.
תודה רבה מראש לעוזרים :)

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

אין משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו.
ההתקנה היא בדיוק כמו כל ממיר רק תבקש לפני ההתקנה שהטכנאי יתקין לך מוקה כי אם תבקש במהלך ההתקנה הוא לא יתקין לך ויגיד לך שהיית צריך לבקש מהשירות בהתקנה ואחרי זה הם ישלחו לך טכנאי רק אחרי שבוע ומשהו כי זה טכנאי חיצוני.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 10/11/2014 19:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

theoldman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

..
נערך לאחרונה על ידי theoldman ב 16/05/2017 16:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

hasday
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858
שם מלא: אבי חסדאי
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #4 

sh7ai כתב:מה זה מוקה?
...
·

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #5 

חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אה עכשיו נזכרתי שיש משהו שצריך לשים לב אליו- שים לב שיש לך אודיו (קול) בערוצים וגם ב-VOD. יש פייברים עם תקלה כזו שלא שומעים.

OmerShenhav
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #7 

שים לב שהטכנאי לא יבריז לך
ושיש לך סאונד ולא רק תמונה

Preachers פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

לקחתי את העצה של miCkEy6772 וכבר אתמול התקשרתי אליהם ודרשתי התקנה של מוקה (עשו קצת בעיות כי אמרו שזה למחשב נייח ולקח הרבה זמן עד שהבינו שאין מחשב נייח והנייד משמש כנייח :roll: ) ואני גם אבדוק אץ העניין של הסאונד בערוצים.
תודה רבה לעוזרים :D

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

Preachers כתב:לקחתי את העצה של miCkEy6772 וכבר אתמול התקשרתי אליהם ודרשתי התקנה של מוקה (עשו קצת בעיות כי אמרו שזה למחשב נייח ולקח הרבה זמן עד שהבינו שאין מחשב נייח והנייד משמש כנייח :roll: ) ואני גם אבדוק אץ העניין של הסאונד בערוצים.
תודה רבה לעוזרים :D
...
·(Y)
כן הם עושים בעיות למי שאין מחשב נייח.

jagheadg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #10 

כמה דברים:
1. היה אצלי לפני ההתקנה הוטבוקס שהיה מוגדר בהוט כמודם בלבד. תוודא שהוט יגדירו את הפייבר ויאפשרו את הראוטר שלו. אחרת לא יעבוד הוויפי שלו. תבדוק שיש אינטרנט.
2. שים לב שבערוצים בהם משודר HD, כמו בערוצי הסרטים, רואים שהערוץ הוא HD (בלוגו הערוץ). אצלי בהתקנה היו הערוצים אבל זה לא היה מוגדר להוציא סיגנל ב HD. רק אחרי שהוא דיבר עם המוקד זה הסתדר.
3. תתעקש לבדוק ש VOD עובד, גם להראות תכנית, לא רק להכנס לתפריט.

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #11 

. שים לב שבערוצים בהם משודר HD, כמו בערוצי הסרטים, רואים שהערוץ הוא HD (בלוגו הערוץ). אצלי בהתקנה היו הערוצים אבל זה לא היה מוגדר להוציא סיגנל ב HD. רק אחרי שהוא דיבר עם המוקד זה הסתדר.
...
תוכל לפרט?
אם השידור הוא בHD הוט יכולה להנחית את זה לSD , או התכוונת למשהו אחר?
איפה בדיוק לא היה "מוגדר אצלך" בפייברבוקס?
And the meek shall inherit the earth
...

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

FIRE_WIRE כתב:
...
...
תוכל לפרט?
אם השידור הוא בHD הוט יכולה להנחית את זה לSD , או התכוונת למשהו אחר?
איפה בדיוק לא היה "מוגדר אצלך" בפייברבוקס?
...
·לא, לא לזה הוא התכוון.
אלא הוא התכוון שבהתקנת הממיר הפייבר בוקס לא קיבל את חבילת ה-HD אלא רק את חבילת הערצים הרגילים SD.
איך הוא לא קיבל את חבילת ה-HD? בגלל שבהוט עדיין לא הוסיפו לו את חבילת ה-HD.
אני יודע זאת מכוון שגם אצלי זה קרה ושמתי לב לזה רק אחרי יום ואז עשיתי שחזור הגדרות יצרן (בגלל ששיניתי כמה הגדרות) וביצעתי התקנה חדשה והממיר סרק את הערוצים ורק אז הוא קיבל את חבילת ה-HD.
זכור לי גם שעשיתי שוב פעם כמה פעמים שחזור הגדרות יצרן ואז שוב פעם קיבלת רק את חבילת ה-SD אז אם לא מקבלים את חבילת ה-HD לחזור שוב פעם על אותה פעולה.

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #13 

הוא כתב
רואים שהערוץ הוא HD (בלוגו הערוץ). אצלי בהתקנה היו הערוצים אבל זה לא היה מוגדר להוציא סיגנל ב HD.
...
And the meek shall inherit the earth
...

jagheadg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #14 

לא יודע איך בדיוק עובדות המערכות בהוט.
הייתה לי חבילת HD כי הפייברבוקס החליף ממיר מקליט HD.
הבעייה הייתה כנראה במערכת של הוט בה לא היה מוגדר, כנראה השיוך לכרטיס בממיר, שהוא נמצא בממיר תומך HD.
אין לי מושג מה היה אבל המתקין צלצל למוקד שלו וסידרו את זה משם.

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

FIRE_WIRE כתב:הוא כתב

...
...
...
·תקרא שוב פעם
הוא כתב:

jagheadg כתב:שים לב שבערוצים בהם משודר HD, כמו בערוצי הסרטים, רואים שהערוץ הוא HD (בלוגו הערוץ). אצלי בהתקנה היו הערוצים אבל זה לא היה מוגדר להוציא סיגנל ב HD. רק אחרי שהוא דיבר עם המוקד זה הסתדר.
...
הכוונה שבהתקנה היה לו את הערוצים הרגילים ורק לאחר שהטכנאי התקשר הוחלפו ערוצי ה-SD ל-HD.
אני יודע על מה הוא מדבר מכוון שזה קרה גם לי כפי שכתבתי כבר.

Preachers פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

אוקיי, התקינו לי את הממיר ובדקתי כל מה שהמלצתם:
אכן הערוצים בהתחלה לא היו עם HD אבל זה משהו שהסתדר אחרי בערך כשעה שעה וחצי בלי לעשות כלום.
ה-VOD פעל חלק מהרגע הראשון כולל הזמנת תכנים ולא רק הצגתם.
הדבר האחרון שהרס לי לגמרי זה שלא התקינו לי את המוקה, הטכנאי אכן הביא את המוקה איתו אבל אמר לי שאי אפשר להתקין בגלל שכנראה יש לי שתי הזנות שונות לדירה והוא לא יכול להתקין אם אין כבל רציף מהסלון (שם יושב הפייבר בוקס) לחדר שינה (שם יושב המחשב), שאלתי אותו מה אפשר לעשות ואמר שאין מה לעשות ובקיצור נראה לי קצת סיבן אותי ורצה ללכת כי כבר היה מאוחר.
אשמח לדעת אם למישהו יש הצעה שתוכל לעזור לי, חשבתי אולי הוט יכולים לעשות נקודה נוספת או משהו כזה אני לא כל כך מבין, חשוב לציין שאני גר בדירה בבניין והמרחק מהסלון הוא בערך 12-13 מטר אבל הקליטה של ה-wifi על הפנים ולכן אני חייב את המוקה.

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

Preachers כתב:אוקיי, התקינו לי את הממיר ובדקתי כל מה שהמלצתם:
אכן הערוצים בהתחלה לא היו עם HD אבל זה משהו שהסתדר אחרי בערך כשעה שעה וחצי בלי לעשות כלום.
ה-VOD פעל חלק מהרגע הראשון כולל הזמנת תכנים ולא רק הצגתם.
הדבר האחרון שהרס לי לגמרי זה שלא התקינו לי את המוקה, הטכנאי אכן הביא את המוקה איתו אבל אמר לי שאי אפשר להתקין בגלל שכנראה יש לי שתי הזנות שונות לדירה והוא לא יכול להתקין אם אין כבל רציף מהסלון (שם יושב הפייבר בוקס) לחדר שינה (שם יושב המחשב), שאלתי אותו מה אפשר לעשות ואמר שאין מה לעשות ובקיצור נראה לי קצת סיבן אותי ורצה ללכת כי כבר היה מאוחר.
אשמח לדעת אם למישהו יש הצעה שתוכל לעזור לי, חשבתי אולי הוט יכולים לעשות נקודה נוספת או משהו כזה אני לא כל כך מבין, חשוב לציין שאני גר בדירה בבניין והמרחק מהסלון הוא בערך 12-13 מטר אבל הקליטה של ה-wifi על הפנים ולכן אני חייב את המוקה.
...
·אין לי מושג מה פשר הדבר "שתי הזנות שונות לדירה" הרי סוף כל סוף הכל מתחבר לקופסה של הוט אז איפה בדיוק הבעיה
בכל אופן בוא נגיד שהיה משהו אבל מה זה עוד הפעם "אין מה לעשות" אם יש מה שאמרת אז תחבר את שתי ההזנות להזנה אחת. חבל לא אמרת לו את זה.
נראה לי הוא באמת סיבון אותך מכוון שהיה מאוחר אז תתקשר להוט ותתלונן עליו ותבקש פיצוי מכוון שהוא לא התקין לך את המוקה ועכשיו אתה לא יכול לגלוש מכוון שאין לך אינטרנט בעמדה של המחשב כי בתכלס הוא היה צריך להתקין לך אותו בהתקנה אז למה שתחכה עכשיו עוד כמה ימים או שבוע (אם הוט אי אפשר לדעת) אז תתעקש על פיצוי אל תוותר.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”