בשעה טובה, קניתי עכשיו NUC 2820, במה להתחיל ?
אחרי כל ההתלבטויות והאשכולות נכנסתי ל KSP לקחתי את הדגם המשופר (2830) ביקשתי את הזיכרונות המתאימים שיש להם (בעצת pixies) נתנו לי 4GB G-Skill , בינתיים ויתרתי על ה SSD בשביל לנסות את המחשב עם open-ELEC.
במה מתחילים ?
לפני התקנת הopen-ELEC מהמדריך , יש פעולות שצריך לעשות ?
במה מתחילים ?
לפני התקנת הopen-ELEC מהמדריך , יש פעולות שצריך לעשות ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תתחדש!
לא צריך כלום. שים לב שאתה צריך דיסק און קי אחד שיהיה קבוע במכשיר (זהו "כונן מערכת ההפעלה והתוכנות" שלך), ודיסק און קי נוסף להתקנה ("דיסק ההתקנה"), אותו תוציא לאחר ההתקנה מהמחשב ותוכל למחוק אותו ולהשתמש בו לדברים אחרים.
לא צריך כלום. שים לב שאתה צריך דיסק און קי אחד שיהיה קבוע במכשיר (זהו "כונן מערכת ההפעלה והתוכנות" שלך), ודיסק און קי נוסף להתקנה ("דיסק ההתקנה"), אותו תוציא לאחר ההתקנה מהמחשב ותוכל למחוק אותו ולהשתמש בו לדברים אחרים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
דבר ראשון תודה, כמה שאלות :
1. DOK 8GB קבוע זה מספיק ?
2. איך אני אומר לעשות עידכונים ? כל ההורדות והעידכונים באתר של INTEL מתאימים למערכת הפעלה WINDOWS, איך מעדכנים כשאין ?
3. צריך לעדכן BIOS לפני התקנת open-ELEC ?
1. DOK 8GB קבוע זה מספיק ?
2. איך אני אומר לעשות עידכונים ? כל ההורדות והעידכונים באתר של INTEL מתאימים למערכת הפעלה WINDOWS, איך מעדכנים כשאין ?
3. צריך לעדכן BIOS לפני התקנת open-ELEC ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1. כן.
2. הפצת ה-OpenELEC כוללת את כל הדרייברים והעדכונים, לא צריך לעדכן כלום מהאתר של אינטל.
3. אפשר לעדכן, אבל לא חובה.
2. הפצת ה-OpenELEC כוללת את כל הדרייברים והעדכונים, לא צריך לעדכן כלום מהאתר של אינטל.
3. אפשר לעדכן, אבל לא חובה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"