60W855 - למישהו יש את המסך הזה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מתעניין לגבי המסך הזה ורציתי לדעתי עם למישהו כאן יש אותו ומה הרשמים שלו מהמסך. לצערי, באופן מוזר, אין על המסך הזה סקירות רציניות ברשת (או אפילו סקירות חובבניות של גולשים) הצלחתי למצוא ביקורת אחת, יחסית מחמיאה, מאתר יווני. לא בעיה לקרוא ולהבין בעזרת גוגל-טרנסלייט.
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-rev/ite ... eview.html
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-tear/it ... rdown.html

אז לפני שאני ניגש לחנויות ומתחיל להתרשם ממנו בכלל ולבקש הצעות מחיר בפרט, אשמח לשמוע חוות דעת. הדגש העיקרי שלי, לפני כל פרמטר אחר הוא אחידות השחור וזליגות אור. בנוסף, בגלל שהמסך משמש אותי למעשה כמוניטור מחשב וגם עבור משחקים ב PS4 - חשוב לי מאד זמן תגובה טוב ויכולת התאמה מושלמת למסך, שני פרמטרים שה- AS700 של פנסוניק למשל לוקה בהם.

בקיצור, האם יש פה מישהו עם המסך הזה?
תודה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #2 

תבדוק, מהמרחק שאתה מתכנן להשתמש בו, שזוויות הצפיה (כלפי "פנימה" מקצות המסך, לצופה שממש מול) מספיקות כדי שהשחור יהיה אחיד מספיק. זאת בהנחה שהוא VA שדומה ל-W65xA.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

תודה על הטיפ, אקח את זה בחשבון אם אבדוק אותו.
כמעט בלתי אפשרי למצוא עליו מידע שזה פשוט מגוחך. ולא מדובר פה בדגם ייחודי לארץ כמו מה שקורה עם הדגמים של LG לדוגמא.. הסוני הזה נמכר גם באירופה. ממה שכן הצלחתי למצוא, הפאנל שלו הוא כנראה של סמסונג מסוג SPVA-4.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #4 

אם נניח שזה מסך דומה ל-W850B, לפי:
http://www.displaylag.com/display-database/
http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/sony/w850b

ה-Input lag הממוצע הוא 23-24ms.

וראה מסך שחור מהסקירה לעיל:
[imgbig]http://www.rtings.com/images/reviews/w8 ... medium.jpg[/imgbig]

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

אני גם חושב שמדובר בעצם באותו מסך רק עם שם מעט שונה, אולי בגלל אזור המכירה.
בכל אופן, נראה לפי ביקורות שגם למסך הזה יש בעיית אחידות ועננות. לא גרוע כמו במסך שלי אבל גם לא מלהיב אותי ברמה של לגשת לבדוק אותו בחנות. נראה לי שבסופו של דבר לא תהיי לי ברירה ואאלץ לרדת מ 60 הנוכחי שלי ל- 55 אינץ'..
אני קצת מתחיל להתחרט שלא לקחתי בזמנו 60ST60, הייתי חוסך לעצמי הרבה כאב ראש שאני עובר עם כל מסכי הלד האלה. עם צריבות אני עוד מסוגל לחיות במידה ויהיו, אבל כשיש במסך כתמים לבנים במקום בו הוא אמור להיות שחור זה פשוט הורס לגמרי את חווית הצפייה.
אתמול ניסיתי לצפות בסרט הרקולס ופשוט נשברתי מכל העננות המוגזמת שיש במסך שלי. פשוט קמתי בשלב מסויים והדלקתי את האור בסלון כדי שאני לא אשים לב לכל הכתמים האלו. עצוב.

DaJackaL
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

jacko-il

1) איך בדיוק בעיית הOVERSCAN של פנסוניק יכולה להשפיע על PS4 ? אני הבנתי שזה ישפיע רק על חיבור של מחשב לטלוויזיה ...
2) מה יקרה שתחבר מחשב לטלוויזיה ? ומה לגבי תכנים שתנגן מהמחשב ב 1080 / 720 - האם זה ישפיע על האיכות ?

באופן כללי האם הבעיה הזאת (רזולוזציה) קיימת גם כאשר תחבר את המחשב לרסיבר והוא למעשה יעשה את הפיענוח/קידוד ?

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

@DaJackaL
·
1) OVERSCAN משפיע ומותח כל מקור וידאו ללא יוצא מן הכלל. אבל נכון, הוא הכי משמעותי כשהוא קיים בכניסת מחשב. יהיו דברים ומידע בקצוות שלא תראה פשוט ובלי קשר כל הפואנטה של מיפוי פיקסל-לפיקסל במוניטורי מחשב לא יכול להתמשש כך. (זה גם אמור להשפיע על חדות התמונה לדעתי, בכל תכן וידאו שהוא, בדיוק מאותן סיבות) לגבי ה- PS4 - רשמתי אותו בהודעה יותר בהקשר של זמן התגובה של המסך ופחות בהקשר של ה OVERSCAN. זמן התגובה של המסך הזה במצב GAME (לפי מה שעפר פרסם במאמר על ה AS700) הוא לא להיט. הוא סה"כ סביר לרוב המשחקים אבל גיימרים כבדים יעדיפו זמן תגובה נמוך יותר. (כמו שיש בסוני, לדוגמא)

2)כבר עניתי נראה לי ב 1). לא יקרה להם כלום מלבד זה שהם יעברו מתיחה קלה ולפחות תיאורטית, אמורים להראות מעט פחות חדים.

החיבור לרסיבר לא עוקף שום דבר. אתה עדיין תגיע למסך והוא עדיין יעשה OVERSCAN, אין כאן שום קשר לעיבוד תמונה, אם קיים כזה, ברסיבר.

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #8 

אולי ה f8000 של סאמסונג יתאים לך?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #9 

שים לב...
יש דגם סוף 2013 W850A/855 רק בגודל 65.
דגם 2014 הוא W850B/855 בגדלים 60 או 70 בלבד.
חפש ביקורות לפי שם הדגם הספציפי. עם אות A או B בהתאמה.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

@טלHD
·
תודה על התגובה,
אני מודע לזה שיש שני דגמים שונים כפי שציינת ואם אני לא טועה מדובר במסכים שונים לגמרי, למרות שהם חולקים שם דומה. הכוונה שלי שלדגם 2013 בגודל 65 אין כבר שום קשר לדגם הנוכחי. יכול להיות שאני טועה בגדול בזה, אבל זכור לי משהו כזה.. אני צריך לחפש שוב ולראות מאיפה הגרלתי את זה..
ותודה על ההודעה והנכונות לעזור, גם בפרטי, אני מעריך את זה מאד (Y) אני פשוט כרגע בסטטוס HOLD עם ההתקדמות עם הרכישה, אז אני שומר את הכל על אש מאד קטנה לימים הקרובים. אני בהחלט אפנה אליך אם זה ישוב להיות רלוונטי.

qashoa,
ה- F8000 ובכלל סדרה 7-8 של סמסונג הם מסכים מעולים. אפילו כמה שנים אחורה מסדרת ה ES ואפילו עוד אחורה.. אבל המסכים האלו מתומחרים בארץ מאד יקר לדעתי, במיוחד בייבוא רשמי. מה גם שאני מנסה לדחות את האפשרות לרדת ל- 55 כאופצייה אחרונה בהחלט..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”