כל החוויה גרמה לי להרגיש כל כך טוב עם הרכישה- למרות שמדובר במכונה לא סטנדרטית שלא מיוצרת כבר קרוב עשרות שנים, הפשטות שלה עזרה לי לאבחן תוך שנייה את מקור התקלה ולתקן אותה בדיוק אחת מהסיבות שבחרתי ללכת עליה. ולא על סילביה למשל.
איזה כיף שיש מכונה "פשוטה".
אז ככה יום שישי הדלקתי את Caravel- המים התחממו ולפתע הפיוז קפץ- לאחר שהעליתי את החשמל במוכנה נדלק אבל הגוף חימום לא עבד- במוצ"ש התפנתי לבדיקה - מגעים בפנים תקינים- מה שאומר שגוף החימום הלך לעולמו
- למזלי כשקניתי את המכונה מכפיר לקחתי ממנו גם את ההגוף חימום הספייר שאותו הזמין מראש
- החלפה של שתי דקות (בלי כלים אפילו) והמכונה חזרה לפעולה- הקפה שהוצאתי במוצ"ש היה חד משמעית הטוב ביותר שיצא לי פשוט שוט מעולה.
כל החוויה גרמה לי להרגיש כל כך טוב עם הרכישה- למרות שמדובר במכונה לא סטנדרטית שלא מיוצרת כבר קרוב עשרות שנים, הפשטות שלה עזרה לי לאבחן תוך שנייה את מקור התקלה ולתקן אותה בדיוק אחת מהסיבות שבחרתי ללכת עליה. ולא על סילביה למשל.