שלום לכולם.
יש לי רסיבר מאוד ישן אך אני מרוצה ממנו, עד היום הייתי משתמש בו לצפיית סרטים בדולבי, dts וכו' דרך הסטרימר של ps3 עם חיבור הכבל האופטי.
השבוע מכרתי את הps3 וקניתי מחשב נייד ואין לי כרגע איך לחבר את הנייד לרסיבר חוץ מכבל aux לrca ואני מאוד מבואס מהעובדה הזאת.
בנייד יש לי יציאות: aux, hdmi, usb3
ברסיבר יש לי כניסות: rca, אופטי.
הערה: הרסיבר אינו קורא dts, הps3 היה ממיר לי את זה איכשהו כך שהרסיבר יקרא אותו.
ברצוני לשאול מה אתם ממליצים לי לעשות ומה לקנות בשביל לחבר את הנייד לרסיבר, מבלי להשקיע עכשיו ברסיבר חדש. כל טכנולוגיה תתקבל: ממירים/כאבלים/סטרימרים (כל עוד זאת לא השקעה כספית עצומה כי אני מרושש מהמחשב)
צריך עזרה בחיבור מחשב נייד לרסיבר
-
JonathanPeretz
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Jonathan Peretz
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
יש כמה פתרונות אפשריים -
1. כרטיס קול USB חיצוני שיש לו יציאה אופטית.
2. ממיר אקטיבי של HDMI ל-DVI/VGA + יציאה אופטית.
3. בדוק אם יש לטלוויזיה שלך יציאה אופטית. חלק מדגמי הטלוויזיות (לא כולם) מאפשרים העברת הסאונד כולל DTS ו-DD מכניסת ה-HDMI (כבל HDMI מהלפטופ לטלוויזיה) אל היציאה האופטית (כבל אופטי מהטלוויזיה אל הרסיבר).
4. רכישת רסיבר עם כניסות HDMI, למשל ב-$200 בדיוטי פרי.
יש כמה פתרונות אפשריים -
1. כרטיס קול USB חיצוני שיש לו יציאה אופטית.
2. ממיר אקטיבי של HDMI ל-DVI/VGA + יציאה אופטית.
3. בדוק אם יש לטלוויזיה שלך יציאה אופטית. חלק מדגמי הטלוויזיות (לא כולם) מאפשרים העברת הסאונד כולל DTS ו-DD מכניסת ה-HDMI (כבל HDMI מהלפטופ לטלוויזיה) אל היציאה האופטית (כבל אופטי מהטלוויזיה אל הרסיבר).
4. רכישת רסיבר עם כניסות HDMI, למשל ב-$200 בדיוטי פרי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
JonathanPeretz
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Jonathan Peretz
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@pixies
·
קודם כל תודה רבה על ההתייחסות המהירה.
אני מודע למחירים של הרסיברים כרגע אך אני כרגע מעדיף למצוא אלטרנטיבות זולות יותר מרסיבר ויעילות כמו שהצעת בשני הסעיפים הראשונים.
תוכל לחדד בבקשה את ההמלצה על הכרטיס קול עם חיבור הusb ואת המפצל- ממיר, עם התייחסות למחירים ודגמים?
·
קודם כל תודה רבה על ההתייחסות המהירה.
אני מודע למחירים של הרסיברים כרגע אך אני כרגע מעדיף למצוא אלטרנטיבות זולות יותר מרסיבר ויעילות כמו שהצעת בשני הסעיפים הראשונים.
תוכל לחדד בבקשה את ההמלצה על הכרטיס קול עם חיבור הusb ואת המפצל- ממיר, עם התייחסות למחירים ודגמים?