האם שווה להשקיע בטרנסקורדר לחיבור לפלזמה
שלום
רציתי לדעת מנסיונכם האם שווה להשקיע בטרנסקורדר כדי לחבר ממיר הוט ABQ
לפלזמה .
הממיר מחובר כיום לרסיבר בחיבור אופטי ולמסך בחיבור SCART
התמונה המתקבלת כיום סבירה + אך ברצוני לנצל (אם אפשר בהתחשב באיכות השידור הירודה) את המסך כמה שיותר (מסך פלזמה LG PC1RR)
כמו כן האם משהו מכיר את הממיר הנ"ל או שעלי לפנות להוט כדי לקבל ממיר אחר איכותי יותר
ולבסוף , איפה ניתן לקנות טרנסקורדר בת"א ( אני בשלושת החודשים האחרונים רק על אופניים בגלל שלילה)
תודה
רציתי לדעת מנסיונכם האם שווה להשקיע בטרנסקורדר כדי לחבר ממיר הוט ABQ
לפלזמה .
הממיר מחובר כיום לרסיבר בחיבור אופטי ולמסך בחיבור SCART
התמונה המתקבלת כיום סבירה + אך ברצוני לנצל (אם אפשר בהתחשב באיכות השידור הירודה) את המסך כמה שיותר (מסך פלזמה LG PC1RR)
כמו כן האם משהו מכיר את הממיר הנ"ל או שעלי לפנות להוט כדי לקבל ממיר אחר איכותי יותר
ולבסוף , איפה ניתן לקנות טרנסקורדר בת"א ( אני בשלושת החודשים האחרונים רק על אופניים בגלל שלילה)
תודה
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
בוא נעשה סדר בדברים.
חיבור SCART מעביר: או RGB או S-VIDEO או COMPOSITE תלוי מה תגדיר בממיר ואם הממיר יודע להוציא RGB ואם הTV "יודעת לקבל" RGB (בד"כ שניהם יודעים).
מה שקורה זה שבפלאזמות רבות אין חיבור SCART אלא כניסות קומפוננט, אז על מנת לשמור על איכות אות וידאו טובה שמוציא הממיר, משתמשים ביציאת הSCART שקיימת כמעט בכל ממיר(בהנחה שמוציא RGB) ממנו מוציאים כבל SCART TO SCART שמתחבר לטרנסקודר, ומהטרנסקודר יוצא כבל קומפוננט שמתחבר לTV. מה שמאפשר לשמור על איכות אות טובה.
ברור
במקרה שלך זה לא רלוונטי כי יש לך בTV כניסת SCART!!
חיבור SCART מעביר: או RGB או S-VIDEO או COMPOSITE תלוי מה תגדיר בממיר ואם הממיר יודע להוציא RGB ואם הTV "יודעת לקבל" RGB (בד"כ שניהם יודעים).
מה שקורה זה שבפלאזמות רבות אין חיבור SCART אלא כניסות קומפוננט, אז על מנת לשמור על איכות אות וידאו טובה שמוציא הממיר, משתמשים ביציאת הSCART שקיימת כמעט בכל ממיר(בהנחה שמוציא RGB) ממנו מוציאים כבל SCART TO SCART שמתחבר לטרנסקודר, ומהטרנסקודר יוצא כבל קומפוננט שמתחבר לTV. מה שמאפשר לשמור על איכות אות טובה.
ברור
במקרה שלך זה לא רלוונטי כי יש לך בTV כניסת SCART!!
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
עליך לחבר במסך כמובן לכניסה שתומכת ב RGB
לגבי הממיר, אני לא מכיר את אלו של הוט, אבל רובם תומכים.
אם יש לך בממיר 2 יציאות SCART אז יכול להיות שרק אחת תומכת
בד"כ זו שרשום לידה TV.
ממולץ לשאול משהו שמחובר להוט ומכיר את הממיר (או אולי בשירות שלהם).
בהצלחה
לגבי הממיר, אני לא מכיר את אלו של הוט, אבל רובם תומכים.
אם יש לך בממיר 2 יציאות SCART אז יכול להיות שרק אחת תומכת
בד"כ זו שרשום לידה TV.
ממולץ לשאול משהו שמחובר להוט ומכיר את הממיר (או אולי בשירות שלהם).
בהצלחה
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...