בעיה בקבלת התראות בזמן צפיה בסרט יוטיוב באייפון
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
שלום,
כשאני מגדיר את המכשיר לשלוח הודעות וואטסאפ כשהאפליקציה לא מקדימה ע"י הודעה קטנה שיורדת ממעלה המסך ועד ולרבע שלו או קצת פחות ובו בזמן אני צופה בסרטון ביוטיוב על מסך מלא, כשההתראה מתקבלת, הסרטון הופך ממסך מלא למסך קטן ואז חוזר שוב למסך מלא. כשההודעה נעלמת, שוב אותה תופעה הזויה.
איך זה מוגדר אצליכם ב IOS8?
תודה
כשאני מגדיר את המכשיר לשלוח הודעות וואטסאפ כשהאפליקציה לא מקדימה ע"י הודעה קטנה שיורדת ממעלה המסך ועד ולרבע שלו או קצת פחות ובו בזמן אני צופה בסרטון ביוטיוב על מסך מלא, כשההתראה מתקבלת, הסרטון הופך ממסך מלא למסך קטן ואז חוזר שוב למסך מלא. כשההודעה נעלמת, שוב אותה תופעה הזויה.
איך זה מוגדר אצליכם ב IOS8?
תודה
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יותר מ 100 צפיות ולאף אחד מהצופים אין IOS 8 ווואטסאפ?
נשמע לי הזוי
תודה רבה בכל אופן
נשמע לי הזוי
תודה רבה בכל אופן
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
נראה לי אף אחד לא הבין מה אתה רוצה...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אז אפשר לכתוב את זה כמו שאתה עשית עכשיו?
אסביר שוב:
אני צופה בסרטון באפליקצית יוטיוב. ההגדרות של ההתראות במכשיר ובהגדרות הוואטסאפ הן על banners
כשמגיעה הודעה, הסרטון הופך ממצב של מסך מלא למסך רגיל ואז חוזר למלא. כשהבאנר נעלם, שוב אותה תופעה.
מקווה שעכשיו יותר ברור
אסביר שוב:
אני צופה בסרטון באפליקצית יוטיוב. ההגדרות של ההתראות במכשיר ובהגדרות הוואטסאפ הן על banners
כשמגיעה הודעה, הסרטון הופך ממצב של מסך מלא למסך רגיל ואז חוזר למלא. כשהבאנר נעלם, שוב אותה תופעה.
מקווה שעכשיו יותר ברור
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
כשאתה אומר צופה ביו-טיוב במסך מלא, אתה מתכוון ב- Landscape נכון?
לפי בדיקה שלי (אייפון 6, גרסא 8.1) יש התנהגות זהה גם בקבלת הודעה רגילה וגם בקבלת הודעת ווטס-אפ, ואכן הסרטון יוצא ממסך מלא ועובר למצב Portrait.
לפי בדיקה שלי (אייפון 6, גרסא 8.1) יש התנהגות זהה גם בקבלת הודעה רגילה וגם בקבלת הודעת ווטס-אפ, ואכן הסרטון יוצא ממסך מלא ועובר למצב Portrait.
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
יכול להיות באג באפליקציית היוטיוב
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
סביר מאוד, היו כבר כמה באגים מוזרים מאז שיצאה גרסא מותאמת ל-iOS8...
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

·Irus כתב:כשאתה אומר צופה ביו-טיוב במסך מלא, אתה מתכוון ב- Landscape נכון?
לפי בדיקה שלי (אייפון 6, גרסא 8.1) יש התנהגות זהה גם בקבלת הודעה רגילה וגם בקבלת הודעת ווטס-אפ, ואכן הסרטון יוצא ממסך מלא ועובר למצב Portrait....
אכן