שמירת תיקיות תמונות ברשת באופן אוטומטי
שלום,
מקווה שאני משרשר בפורום הנכון..
אני מצלם המון ויש לי המון תיקיות של תמונות במחשב, אלבומים לכל אירוע כזה או אחר.
בנוסף יש לי תיקיות של שנים שאני מדי פעם מוסיף להם תמונות (2014,2013 וכו').
בעברי הייתי משתמש בתוכנת PICASA והיא הייתה מזהה ישר שהעליתי תיקייה חדשה ומעלה את זה לגוגל שם אני מאחסן את כל התמונות שלי בגודל מקורי כמובן. כיום אני עם Windows 8.1 והתוכנה כבר לא עובדת טוב בגרסא הזו.
ניסיתי לחפש כל מיני תוכנות או שרתים שיכולים להעלות אוטומטית אלבומים ולסנכרן תיקיות שכבר נמצאות במחשב, רק תמונות חדשות שנכנסות הוא מעלה שוב ואני לא מוצא שום דבר כזה ברשת.
אני מניח שתמונות מאוד חשובות לכם בתור אנשים שמצלמים. אולי מישהו/י מכם מכיר דרך טובה לשמור את כל התמונות בלי לבצע את הפעולה ידנית?
תודה מראש לכל העוזרים!
מקווה שאני משרשר בפורום הנכון..
אני מצלם המון ויש לי המון תיקיות של תמונות במחשב, אלבומים לכל אירוע כזה או אחר.
בנוסף יש לי תיקיות של שנים שאני מדי פעם מוסיף להם תמונות (2014,2013 וכו').
בעברי הייתי משתמש בתוכנת PICASA והיא הייתה מזהה ישר שהעליתי תיקייה חדשה ומעלה את זה לגוגל שם אני מאחסן את כל התמונות שלי בגודל מקורי כמובן. כיום אני עם Windows 8.1 והתוכנה כבר לא עובדת טוב בגרסא הזו.
ניסיתי לחפש כל מיני תוכנות או שרתים שיכולים להעלות אוטומטית אלבומים ולסנכרן תיקיות שכבר נמצאות במחשב, רק תמונות חדשות שנכנסות הוא מעלה שוב ואני לא מוצא שום דבר כזה ברשת.
אני מניח שתמונות מאוד חשובות לכם בתור אנשים שמצלמים. אולי מישהו/י מכם מכיר דרך טובה לשמור את כל התמונות בלי לבצע את הפעולה ידנית?
תודה מראש לכל העוזרים!
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
איזה מכשיר יש לך?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |