האזנה לפטיפון
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
לא מכיר. חנות תקליטים אולי? 'האוזן'? ה'חור בשחור'?
בכל מקרה - הסקרנות הורגת אותי. מדוע ירצה מישהו לקנות תקליטים אם אין לו פטפון?
בכל מקרה - הסקרנות הורגת אותי. מדוע ירצה מישהו לקנות תקליטים אם אין לו פטפון?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בחנויות תקליטים יד שניה אמנם יש פטיפונים, אבל לא מומלץ להשמיע בהם תקליטים שיקרים לך... הם במצב גרוע. חוץ מזה, ניתן להאזין רק באזניות (שגם הן גרועות וגם המגברים גרועים). ועוד חוץ מזה, אני לא מכיר חנות שתשמח לרעיון שתביאי אליה תקליטים שלך כדי לשמוע.
·tnsilver כתב:לא מכיר. חנות תקליטים אולי? 'האוזן'? ה'חור בשחור'?...
ונדמה לך שבעל חנות כמו החור השחור יתן לך להגיע עם תקליטים שקיבלת ולהאזין לפי בקשתך?!
מעבר לכך באוזן השלישית הפטיפון לא עובד כבר זמן רב ובהחלט לא ממליץ גם אם היה אפשר, להגיע למקומות כאלו ולהקשיב.
@MorKamelo יש לי הצעה... למרות ששאלתך קצת הזויה,
אולי כדאי להאזין אצל חבר/מכר שיש לו פטיפון או שאת לא מכירה אף אחד עם פטיפון?
מאיזה איזור את?
נערך לאחרונה על ידי BronzeR ב 07/11/2014 8:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
raniburg כתב:פטפון במחיר של 3-4 תקליטים...
מגוחך שזה המצב אליו הגענו. לא?
- tomyeshuah
- חבר ותיק

התכוונתי למחיר התקליטים, אבל מכיוון ששאלת - גם זילות הציוד (לאו דווקא כלכלית) אצל צעירים- מרתיחה.raniburg כתב:אתה מלין על מחירם הגבוה של תקליטים ?
או על זילות ביחס לציוד אצל חלק מהאספנים הצעירים?...
(הציוד שראיתי לאחרונה בקרב קבוצת אוכלוסייה זו גורם ל-Marantz 6100 להיראות טוב בהרבה ממה ששווה באמת.)
מצער גם מהסיבה שמידה ויודעים היכן לחפש, תמיד ישנן מציאות בתחום הציוד.
נערך לאחרונה על ידי tomyeshuah ב 07/11/2014 16:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
לגבי מחירם של תקליטים, אתה צודק,אבל נראה לי שעוד כמה שנים שהטרנד יעלם (יחד עם הזקנים המדובללים האלה
), נקנה את כל האוספים האלה בשקל לתקליט
,אני מניח שמכאן נובעת דאגתך לציוד שעליו מנגנים החברה האלה את התקליטים שלנו... 
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
raniburg הם מוכרים אותם בעשרה שקלים בלוחות וגם על זה אין קופצים רבים. אני לא בטוח שהייתי קונה מהם גם בשקל לתקליט.
אם אנחנו מדברים עלי - אני די בטוח בכך. אני גם לא רואה סיבה מדוע לא להיענות לבקשתה של לקוחה פוטנציאלית חביבה, אם כי לאור מה שאילן אומר אין ממש למה לצפות - למרות שזכור לי איזה מגבר של Tonar שעשה את העבודה. אבל אם אתה מדבר על מישהו, עם גישה מתנגחת, תוקפנית ומעצבנת... לא! לא נראה לי בכלל שאלי נתן אוהב את זה יותר ממני.BronzeR כתב:ונדמה לך שבעל חנות כמו החור השחור יתן לך להגיע עם תקליטים שקיבלת ולהאזין לפי בקשתך?!...
אני יותר מאשמח לערוך איתך מבחן. תבוא עם כמה תקליטים, כנס למקום ותבקש אפילו מאבידן שבמקרה הוא גם חבר טוב, להאזין לכמה תקליטים שקיבלת ללא התכוונות ממשית לרכוש במקום שום דבר פרט לעובדה ש״מתחשק״ לך להאזין לתקליטים שקיבלת כי אין לך בבית פטיפון.. אני בטוח שאתה צודק..tnsilver כתב:אם אנחנו מדברים עלי - אני די בטוח בכך....
- natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אם את נמצאת בצפון את מוזמנת לתאם איתי ולקפוץ ולשמוע =)MorKamelo כתב:קניתי כמה תקליטים אך אין ברשותי פטיפון, אתם מכירים אולי מקום (מסעדה, בית קפה, כל דבר ציבורי אחר) שניתן להגיע אליו ולשמוע את התקליטים בפטיפון?
תודה וערב טוב
מור...
- tomyeshuah
- חבר ותיק

אני מניח שלא. הפרופיל המצורף מאמת את הטענה (לא למצוקה - אלא לזהות).yosiaz כתב:הגבגרת נעלמה, ושאלה לקהל, אולי מדובר בטרול המתחזה לנערה במצוקה אודיופילית ?...