אתר שמשקיע המון בביקורות עצמאיות של מוצרים מכל הסוגים, כולל אודיו/וידאו, בדגש על תמורה למחיר. הלינק הזה מקשר ספציפית לדילים של מוצרים שהומלצו באתר, כולל כמה פסקאות הסבר על המוטיבציה לביקורת החיובית המקורית של האתר על המוצר וקישור לביקורת המלאה.
אני חושב שלקנות מוצרים גדולים כמו רמקול רצפתי במקרים רבים לא משתלם במניוחד עקב מחיר השילוח הגבוה , אבל אפילו במוצרים גדולים כאלה לפעמים זה משתלם , יחד עם מחיר ההובלה זה יוצא זול משמעותי ( בעיקר במשלוח ימי) מעלותו בחנויות בארץ, או שבכלל זה מוצר שאי אפשר לקנות כאן.
יש עכשיו בnewegg מבצע קדם Black Friday לשלושה ימים ( נגמר מחר אני חושב ) . יש כמה מוצרים מעניינים למש ה liva מחשב זעיר שנמכר ב 110 במקום 170 , ולדעתי אמור להיות מאוד מוצלח כמדיה סנטר. הוא fanless ובא עם 32gb ו 2 ל ram ומעבד אינטל Intel Bay Trail-M N2807 דו ליבתי עם צריכת חשמלל כללית זעירה במיוחד) , כולל BT וWIFI מובנים ויכול להריץ אפילו WIN 8 . (נראה לי שXBMC ירוץ עליו יופי באחת הלינוקסים) , יש לו כבר לא מעט ביקורות ברשת....
משתלם לדעתי.
ה LIVA : http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6856501007
תודה על הקישור.
היו שם Sennheiser MOMENTUM Premium On-Ear Headphone ב 80$.
עוד 11$ מס ארה"ב , 15$ מע"מ ו 25$ חברת שילוח: סה"כ 131$ עד הבית כשמחיר מבצע קודם הוא 149$
(ובאמזון מעל 200$).
חשבתי לקנות סתם שיהיה בבית, רק בגלל המבצע אבל תוך כדי הוספה לעגלה מישהו קנה את היחידה האחרונה.
שימו לב כולם, צריך לשים לב שהמוצר תואם ל 220V
כי אתה לא הולך להשקיע על ממיר שיעלה עוד 400 שח
( בהתאמה לוואטים כמובן )
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
movieman
חבר מכור קשה
תגובות: 5012
שליחה
האם יש איפשהו מבצע על סראונד טובים ?
raanan_beker
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
שליחה
רגע רגע! מתי בדיוק זה יוצא?
maya1
חבר ותיק
תגובות: 1365
שליחה
Black Friday is on the day after Thanksgiving. Black Friday 2014 will be on November 28.
Based on data from previous Black Fridays, most Black Friday sales will start early on Thanksgiving and extend throughout the Black Friday weekend and into Cyber Monday 2014.
ספציפית לגבי הסאונד בר הזה לא !
המחיר הכי זול בארץ הוא 630 שקל, עם משלוח ומיסים יעלה יותר יקר בחול.
gilg7 כתב:
...
איך בדיוק אתם מזמינים מNewEgg יש שם אחלה מבצעים, אבל חייב כרטיס אשראי אמריקאי לא?
maya1
חבר ותיק
שליחה
^ סתם (כמעט..) בשביל הספורט - הזמנתי עכשיו את ה LIVA מ NEWEGG.
הזמנתי עם PAYPAL לכתובת אמריקאית (שהגדרתי אותה גם בPAYPAL מראש) ונראה שהכל אושר והלך חלק..
אני לא משוכנע ב100% שזה ישלח אבל קיבלתי הודעות מPAYPAL על החיוב ואישור עסקה מNEWEGG .
נראה מה יהיה אבל כנראה שזאת הדרך להזמין מהם.
זה די טירטור כל הרישום שם וכו'.. אבל לפעמים זה משתלם...
בהצלחה !
atraf
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
שליחה
maya1 כתב:^ סתם (כמעט..) בשביל הספורט - הזמנתי עכשיו את ה LIVA מ NEWEGG.
הזמנתי עם PAYPAL לכתובת אמריקאית (שהגדרתי אותה גם בPAYPAL מראש) ונראה שהכל אושר והלך חלק..
אני לא משוכנע ב100% שזה ישלח אבל קיבלתי הודעות מPAYPAL על החיוב ואישור עסקה מNEWEGG .
נראה מה יהיה אבל כנראה שזאת הדרך להזמין מהם.
זה די טירטור כל הרישום שם וכו'.. אבל לפעמים זה משתלם...
בהצלחה !
...
·
תודה על הנסיון, זכור לי משנה שעברה שאנשים שניסו בצורה הזאת קיבלו מייל לאחר כמה ימים שלא ניתן לבצע את העסקה..
אשמח אם תעדכן
שלגון
חבר ותיק
תגובות: 2770
שליחה
יש מון אתרים שצצים כמו פטריות לפני הסיילים שמפרסמים את חוברות המבצעים של הרשתות השונות.
האתר המכרזי בשבילי הוא slickdeals.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
gilg7
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
שליחה
atraf כתב:
...
...
איך בדיוק אתם מזמינים מNewEgg יש שם אחלה מבצעים, אבל חייב כרטיס אשראי אמריקאי לא?
...
לגבי הזמנה מ NewEgg: פייפאל מאפשרים ללקוחות ישראלים לתת כתובת אמריקאית בזמן ההזמנה ואז ההזמנה מתקבלת.
אני חושב שזה סידור מיוחד שהם עשו לישראלים לפני כמה שנים בגלל הביקוש.
זה עבד לי בלי בעיות בעבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4593
שליחה
זה עובד ליחידי סגולה. אצל רוב האנשים זה לא עובד, וההזמנה נדחית.
שלגון
חבר ותיק
תגובות: 2770
שליחה
גם לי הסידור הזה, paypal ו- newegg לא עבד
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
maya1
חבר ותיק
שליחה
Nemesis כתב:זה עובד ליחידי סגולה. אצל רוב האנשים זה לא עובד, וההזמנה נדחית.
...
·אני לא כל כך מאמין לעניין "יחידי הסגולה" - זה הרי בכלל משהו די אוטמטי אני משער (ברוב המקרים שלא בודקים לפי IP שניתן לעקוף בקלות , אז הבדיקה היא שה כתובת המשלוח זהה לכתובת החיוב - BILLING או לפחות מאותו איזור)
לדעתי יש כאן מכאניקה די פשוטה שרק צריך לזהות אותה ולא לחרוג ממנה. (למשל קודם להרשם לאתר ורק אחרי שרשומים בכתובת האמריקאית ומקבלים אישור לרישום אז להזמין את המוצר , ושכמובן PAYPAL גם יהיה על אותה כתובת )
* וד"א ההזמנה שלי כבר הגיע לכתובת בארה"ב .
shuali
טרול
תגובות: 5010
שליחה
אני גם הזמנתי משם בלי בעיות מיוחדות
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.