מה דעתכם על השילוב הבא?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני בטוח שתוכל להביא רמקולים יותר טובים אם תלך על יד שניה, אבל אם אתה לא בעניין של יד שניה, אז אני לא יודע לעזור לך
בהצלחה בכל מקרה
בהצלחה בכל מקרה
אני חדש אבל התעניינתי במיספר נושאים והנה תשובתי:
הייתי הולך על ה457 שהוא יותר חדיש ואני לא חושב שיש הבדל משמעותי במחיר. כעיקרון המכשיר לא רע בכלל לתקציב זה והוא אפילו טוב.
לגבי רמקולים אני אישית אוהב ריצפתיים ואותם תיבחר בתקציב שלך בהתאם לאוזן שלך ואז אתה הכי תהנה.
זה התקציב וזה מה יש.אפשר למצוא רמקולים שיעמדו בציפיות שלך גם במחיר לא גבוה.
בהצלחה
הייתי הולך על ה457 שהוא יותר חדיש ואני לא חושב שיש הבדל משמעותי במחיר. כעיקרון המכשיר לא רע בכלל לתקציב זה והוא אפילו טוב.
לגבי רמקולים אני אישית אוהב ריצפתיים ואותם תיבחר בתקציב שלך בהתאם לאוזן שלך ואז אתה הכי תהנה.
זה התקציב וזה מה יש.אפשר למצוא רמקולים שיעמדו בציפיות שלך גם במחיר לא גבוה.
בהצלחה
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- קיבל תודות: 0
צודק 100%!Pakostnik כתב:למה זאפ מככב לאחרונה בכ"כ הרבה מודעות???...
בנוסף לעובדה שהמחירים שם ממש לא מייצגים את המחירים בשוק, ברוב המקרים האמינות של "ביקורות הגולשים" שם מוטלת בספק (גם למוצר ובעיקר לחנות)
מסקרי שוק שיצא לי לערוך זאפ דוקא מאוד משקף את מצב השוק - הרי אלה החנויות.
לעומת זאת דוקא בחנויות שמתמחות בקולנוע ביתי אפשר למצוא מחירים ממש טובים שנמוכים מזאפ. אבל אני חושב שכשמדובר בסטים של 5.1 כמו שיש למעלה זאפ משקף מאוד. לגבי הרסיבר אולי פחות אבל גם...
לעומת זאת דוקא בחנויות שמתמחות בקולנוע ביתי אפשר למצוא מחירים ממש טובים שנמוכים מזאפ. אבל אני חושב שכשמדובר בסטים של 5.1 כמו שיש למעלה זאפ משקף מאוד. לגבי הרסיבר אולי פחות אבל גם...
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- קיבל תודות: 0
אני אגיד לך בדיוק איך זה קרה: את הביקורות השליליות זאפ מסכים "לצנזר" תמורת תשלום הולם מבעל העסק, הביקורת לא מופיעה אבל מס' הכוכבים נספר לממוצע.efib כתב:המחירים ב- ZAP בהחלט לא משקפים את השוק.
והביקורות גם בעיתים.
הסתכלתי על ביקורת לאחת החנויות, כולם נתנו 5, אך ZAP סיכמה אותם ל 3.5![]()
גם בחשבון הם לא חזקים....
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
כסף, כסף.kolokito כתב:אני אגיד לך בדיוק איך זה קרה: את הביקורות השליליות זאפ מסכים "לצנזר" תמורת תשלום הולם מבעל העסק, הביקורת לא מופיעה אבל מס' הכוכבים נספר לממוצע.efib כתב:המחירים ב- ZAP בהחלט לא משקפים את השוק.
והביקורות גם בעיתים.
הסתכלתי על ביקורת לאחת החנויות, כולם נתנו 5, אך ZAP סיכמה אותם ל 3.5![]()
גם בחשבון הם לא חזקים.......
בכל אופן, אני חושב שבתקציב שלך אתה יכול למצוא מערכת טובה יותר. לא בהרבה, אבל טובה יותר.