תודה,
רסיבר דנון AVR1906
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תראה מרטין...
1)החנות היחידה שנכנסתי אליה והספקתי להתרשם, זה שקם אלקטריק (כן אני יודע...זה לא נחשב) וכל מה שהיה לה שם הוא פשוט *** ולא התרשמתי מהם. אם תוכל להפנות אותי לחנויות שאתה מכיר זה יהיה נחמד (שמעתי על עולם הקולנוע ועל הוליווד בהרצליה...מכיר?)
2) גודל החדר הוא בערך 20 מ"ר (סלון) והמערכת מיועדת בעיקר לסרטים בדיוידי.
3) לגבי מוזיקה שאני שומע, בוא נאמר שאני מעדיף טראבל על בום בום בום.
4) כאמור, עדיין לא הספקתי להתרשם (הרבה) ממגברים ורמקולים, אני פשוט מעדיף להגיע מראש עם שיעורי בית מוכנים, כדי לבקש מהחנות במקום שישמיעו לי את הדגמים הספציפיים.
תודה
4) כאמור, עדיין לא הספקתי להתרשם (הרבה) ממגברים ורמקולים, אני פשוט מעדיף להגיע מראש עם שיעורי בית מוכנים, כדי לבקש מהחנות במקום שישמיעו לי את הדגמים הספציפיים.
תודה
תראה מרטין...
1)החנות היחידה שנכנסתי אליה והספקתי להתרשם, זה שקם אלקטריק (כן אני יודע...זה לא נחשב) וכל מה שהיה לה שם הוא פשוט *** ולא התרשמתי מהם. אם תוכל להפנות אותי לחנויות שאתה מכיר זה יהיה נחמד (שמעתי על עולם הקולנוע ועל הוליווד בהרצליה...מכיר?)
תודה
תודה
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
המחירים של קליפש בארץ מוגזמים לדעתי.
יש עוד המון אופציות - B&W, CABASSE, MOREL, TRIANGLE, FOCAL/JMLAB, MORDAUNT והמון המון טובים ושונים.
אל תינעל על חברה מסוימת, שמע כמה שיותר רמקולים שונים עם דיסקים שאתה מכיר טוב ובהצלחה
.
אל תפסול גם יד שנייה ברמקולים - זה יתן לך תמורה יותר גדולה בשביל הכסף שלך.
יש עוד המון אופציות - B&W, CABASSE, MOREL, TRIANGLE, FOCAL/JMLAB, MORDAUNT והמון המון טובים ושונים.
אל תינעל על חברה מסוימת, שמע כמה שיותר רמקולים שונים עם דיסקים שאתה מכיר טוב ובהצלחה
אל תפסול גם יד שנייה ברמקולים - זה יתן לך תמורה יותר גדולה בשביל הכסף שלך.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
מסכים איתך 100% המחיר של קליפש בארץ הוא באמת מחיר לא הגיוני אבל בד"כ אפשר לקנות אותם במחיר נמוך בהרבה מזאפ...Shtirlitz כתב:המחירים של קליפש בארץ מוגזמים לדעתי.
אל תינעל על חברה מסוימת, שמע כמה שיותר רמקולים שונים עם דיסקים שאתה מכיר טוב ובהצלחה.
אל תפסול גם יד שנייה ברמקולים - זה יתן לך תמורה יותר גדולה בשביל הכסף שלך....
אוקיי....אז קודם תודה על התשובות (Y)
אני באמת אלך ואבקש להאזין לכמה חברות כמו שאתם אומרים.
ראיתי שיש חנות ליד קניון איילון בר"ג, אני אבדוק אותה ואתרשם.
אחלה, אז תודה לכם חבר'ה

ראיתי שיש חנות ליד קניון איילון בר"ג, אני אבדוק אותה ואתרשם.
אחלה, אז תודה לכם חבר'ה
invisible
אם בכל זאת תחליט ללכת על KLIPSCH ,ט.ר היבואנים המורשים שלהם עורכים מכירה מיוחדת לרגל המעבר שלהם למיקום חדש.
שווה בדיקה....
בהצלחה.
http://www.tres.co.il/heb/
אם בכל זאת תחליט ללכת על KLIPSCH ,ט.ר היבואנים המורשים שלהם עורכים מכירה מיוחדת לרגל המעבר שלהם למיקום חדש.
שווה בדיקה....
בהצלחה.
http://www.tres.co.il/heb/
סוכן המכירות הטוב ביותר הוא האוזניים שלי.